hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Considerați că proiectul YOVHF (o platformă software care centralizează și prezintă unificat activitatea competițională în VHF-UHF-SHF) este util sau nu?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 25-septembrie-2017 si s-a incheiat la 2-octombrie-2017

Sondajul a fost propus de Miron YO3ITI. Proiectul poate fi accesat la adresa yovhf.ro.

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

  • Postat de Cristi la data de 2017-09-25 20:20:23 (ora Romaniei)
  • DA cu litere mari. Imi aduc aminte anii 90 cand incepuse si la noi incet incet completarea logurilor pe calculator. Nu programe de concurs ci doar editoare de text. Intotdeauna a fost o sa-i zicem franare pe partea asta de post contest. Dar acum nu exista concurs in care sa nu se foloseasca programe specializate. Si cand am uploadat primul concurs si mi s-a spus ca logul e gresit, nu mi-a venit sa cred cat puteam pierde din punctaj. De ce am povestit astea? Fiindca lumea va vedea valoarea lor si incet, incet le va folosi. Doar o singura remarca mai sarcastica. :umea se obisnuieste incet incet cu ele, acestea devin o parte a cotidianului, dar uitam macar din cand in cand sa multumim celor care au facut posibil acest ajutor. Asa ca din inima ULTUMIRI!

  • Postat de Cristi la data de 2017-09-25 20:29:55 (ora Romaniei)
  • Scuze pentru literele mancate. A fost doar MULTUMIRI!

  • Postat de Cezar la data de 2017-09-26 08:58:51 (ora Romaniei)
  • Raspuns afirmativ si foarte clar: "DA" !
    Totusi... avand in vedere lipsa de interes generala pentru concursuri, echipa YOVHF ar trebui sa "treaca peste" si sa mentina proiectul pentru antrenarea skill-urilor proprii.

    Atat timp cat proiectul e vazut ca util, merita ca voi, cei care v-ati straduit sa puneti pe picioare YOVHF-ul, sa-l mentineti si eventual sa-l dezvoltati, in primul rand pentru exersarea talentelor voastre de programatori, apoi pentru uzul propriei echipe si in final, pentru cei care sunt interesati (chiar daca sunt putini).

    Timpul isi va spune cuvantul si la un moment dat, s-ar putea sa aveti o surpriza placuta, mai ales daca si cei din afara au folosit proiectul vostru. Personal, eu nu sunt interesat nici de spectrul UKW (exceptand aplicatiile punctuale, precum cele pe care le mentinem la YO3KXL) si nici de concursuri - dar asta nu ma determina sa nu consider util proiectul YOVHF si sa apreciez efortul si talentul echipei voastre!

    Felicitari si dati-i bataie mai departe, nu are importanta daca pe ceilalti ii intereseaza sau nu! Ce puteti face, faceti... oricum lasati ceva in urma, aia conteaza !

    Regards,

    Cezar YO3FHM

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2017-10-01 01:38:44 (ora Romaniei)
  • Da, Da, Da ! Dar nu mi s-a permis decat o data. Ma intreb : de ce initiativa nu a pornit de la FRR ? De ce nu e contactat YO3ITI ? Chiar si pentru un proiect YOHF.ro ! Sunt gata sa contribui financiar pentru sustinerea proiectelor. Voluntariat, voluntariat, dar pana la urma toate costa. Iar familia celui care consuma timp intreaba - ce tot faci acolo, de familie nu mai vrei sa stii ? -
    Felicitari YO3ITI ! 73s !

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact