hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Care este cauza principala care va impiedica sa fiti prezent in eter atat de mult cat ati dori?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 16-iunie-2008 si s-a incheiat la 23-iunie-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

  • Postat de Oproescu Gheorghe (yo4bkm) la data de 2008-06-16 13:12:02 (ora Romaniei)
  • Excelenta idee cu acest chestionar si sunt foarte clar delimitate doua stari pe care le consider reale la noi. Se vede ca nu ne lipseste echipamentul, cu sanatatea ne descurcam bine, ne strecuram excelent prin QRM si QRN dar sunt multi care scapa greu din hatisul de probleme de la munca iar cine nu mai este legat de un loc de munca poate fi fericit, dar cum se poate minca fara munca? 73! de YO4BKM

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-06-16 15:42:45 (ora Romaniei)
  • Aceste opinii spun multe.....eu am votat cu ultima....unde au votat destul de multi. Cred ca majoritatea pensionari ca si mine. Asta nu inseamna ca toti oensionarii au timp cu nemiluita....hi. Trist este insa banuiala mea potrivit caruia in radioamatorismul din YO (si nu numai!!) suntem pre multi varstnici in comparatia cu generatia tanara. In segmentul opus cei multi lucreaza - lupta pentru existenta. Lumea de azi s-a accelerat si se accelereaza in continuu. Criza de timp distruge sistemele nervoase, devenim mai irascibili si nu ne mai ramane timp sa "simtim" contemporanii nostri ducand fie care crucea proprie cu individualism inversunat si salbatic. Radioamatorismul ar trebui sa fie alinare la aceste boli al prezentului.

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-06-16 16:44:27 (ora Romaniei)
  • Am votat si eu la ultima. Pe mine m-a batut D-zeu cu o nevasta (yo2lri) care nu se uita urit cind "stau la statie". Cred ca intrebarea "de ce nu iesi in eter mai des, daca poti ?" mi s-ar potrivi mai bine.

  • Postat de Oproescu Gheorghe (yo4bkm) la data de 2008-06-18 16:28:36 (ora Romaniei)
  • Am votat in primele ore ale zilei de luni, de la serviciu, cu prima optiune de raspuns. Azi piramida primei optiuni s-a inaltat mai mult. Se vede ca suntem sanatori tun, sunt putine cazuri de soacre, sotii (soti) sau copii lipsiti de intelegere, propagarea aflata in stransa legatura cu echipamentul conteaza mai putin, TVI si BCI dispar de cand semnalul de pe cablu este ecranat si are mai multi microvolti dar ramane serviciul! Din cauza lui copiii sunt tot mai nesupravegheati, statia sta tot mai mult rece, sanatatea este perfecta pana apare subit SK. Ar fi interesant de impartasit opinii privind modul de lucru prin alte parti, cum se face ca acolo radioamatorii au timp si de trafic si de intalniri si de agape si de activitate de club si de multe altele, inclusiv de serviciu. Cunosc situatia din DL, ON, F si radioamatorii au acolo timp asa cum au si altii pentru mers la biserica, pescuit, excursii, concedii complete etc, deci problema nu este la noi (radioamatorii) ci la ei, neradioamatorii cu legitimatii de VIP. Nu stiu cati tineri au votat la acest sondaj de opinie (din 6752 in baza de date a radioamator.ro), ei sunt mai putin deranjati de serviciu dar dupa numarul voturilor se pare ca la ultima optiune au votat multi pensionari si acest lucru mi se pare alarmant. 73!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact