hamradioshop.ro
Articole > Radioamatorism - opinii Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Radioamator.ro implineste 10 ani

Ciprian Sufitchi N2YO

Radioamator.ro implineste 10 aniLa aniversarea primului an de functionare a site-ului Radioamator.ro faceam un succint bilant in articolul "Cateva randuri de la webmaster". Pe nesimtite au mai trecut alti noua ani si este timpul ca webmasterul sa prezinte un nou raport.

Din corespondenta pe care am avut-o si din comentariile pe care le-am citit a rezultat ca din cand in cand apar confuzii legate de apartenenta si afilierea acestui site, nu putini fiind aceia care credeau pana nu demult ca Radioamator.ro este site-ul Federatiei Romane de Radioamatorism. Profit astfel de ocazie pentru a furniza clarificarile necesare. Domeniul Radioamator.ro este detinut de o persoana fizica, anume de cel care semneaza acest articol, care este atat administrator, cat si webmaster al acestui site. Radioamator.ro nu este afiliat la nicio organizatie si incearca sa prezinte cu obiectivitate evenimente din radioamatorimsul romanesc, gazduieste articole scrise de radioamatori romani si straini, ofera posibilitatea radioamatorilor YO de a-si exprima opiniile, si pune la dispozitia radioamatorilor si simpatizantilor acestui hobby o serie de servicii online din acest domeniu - Mica publicitate, DX cluster, call book, buletine de informare, sondaje de opinie si altele. Dezvoltarea software a acestui site s-a facut treptat, de-a lungul anilor, intregul cod, cu putine exceptii (cum este Forumul), fiind scris de la zero, fara utilizarea vreunor platforme CMS standardizate, cum ar fi Drupal, Wordpress, Joomla sau altele. Dupa un proces evolutiv in care site-ul a trecut de la "shared hosting" la "virtual private server", incepand din anul 2007 Radioamator.ro beneficiaza de confortul de a fi gazduit de o masina fizica dedicata, ceea ce ofera o capacitate de trafic mare, viteza de raspuns foarte buna si spatiu pe disc suficient pentru orice fel de aplicatii. Plata serviciilor de hosting este facuta din eforturi financiare personale, din donatii (extrem de rare) si din servicii de reclama, care s-au dovedit a fi foarte ineficiente si au fost eliminate acum cateva luni.

In anul 2005 raportam o crestere a numarui de vizite lunare de la 825 (in 2004) la 7000. De atunci traficul la Radioamator.ro a crescut continuu, astfel incat astazi se inregistreaza lunar aproximativ 100000 de vizite (potrivit statisticilor tinute de Google Analytics). Un grafic sugestiv este prezentat mai jos:


Evolutia numarului de vizite 2006-2014

Potrivit site-ului independent Trafic.ro Radioamator.ro se gaseste printre primele 1000 de site-uri romanesti dupa criteriul numarului de vizitatori unici si printre primele 300 dupa criteriul numarului de vizite. Discrepanta se datoreaza faptului ca cei mai multi dintre utilizatorii acestui site revin frecvent in cautarea informatiilor proaspete, in general ocazionate de Mica publicitate.

O alta statistica interesanta este durata medie pe care o petrece un utilizator o data ce ajunge pe site. Potrivit datelor de la Google Analytics, aceasta este de circa 8 minute si s-a mentinut constanta in ultimii 7-8 ani. Comparativ cu alte site-uri din aceeasi categorie, aceasta este o valoare foarte buna. Si ca sa inchei cu statisticile, un alt parametru care masora calitatea site-ului se inscrie in plaja "excelent". Este vorba de spre "bounce rate", adica procentul de vizitatori care au ajuns dintr-un motiv sau altul pe Radioamator.ro si l-au parasit imediat pentru ca pagina respectiva nu continea tocmai informatia dorita. Aceasta valoare este in prezent aproximativ 23% si a scazut continuu din 2006 incoace. Literatura de specialitate califica drept "excelente" valorile mai mici de 40-50%.


Evolutia parametrului "bounce rate" in perioada 2006-2014

La Radioamator.ro cea mai indragita rubrica nu este cea de articole ci, cum este de altfel era si de asteptat, cea de Mica publicitate. In cei zece ani de existenta, s-au publicat mai bine de 80000 de anunturi, dintre care cele mai multe la sectiunea de Vanzari. Imi place sa cred ca multe dintre tranzactiile initiate la Radioamator.ro s-au incheiat cu succes spre satisfactia atat a vanzatorului, cat si a cumparatorului si sper ca Radioamator.ro a contribuit la cresterea comertului intre radioamatori sau simpatizantii acestui hobby. Cresterea popularitatii rubricii de Mica publicitate a facut ca administrarea acesteia sa devina din ce in ce mai dificila, fapt care a necesitat sa solicit sprijin unei echipe de moderatori voluntari care isi fac in mod exemplar datoria si carora le multumesc cu aceasta ocazie.

S-au publicat pana acum mai bine de 900 de articole la Radioamator, din cele mai diverse domenii. Politica de publicare a articolelor s-a modificat in anul 2008, una din cele mai importante noi conditii fiind aceea ca materialul sa nu mai fi aparut anterior in alta parte. Desi aceasta regula nu este pe placul tuturor, ea a determinat dezvoltarea unui continut diversificat si unic, cu impact pozitiv referitor la audienta. O parcurgere a articolelor de la cele mai vechi la cele mai noi este o veritabila cronologie a radioamatorismului romanesc in ultimii zece ani, cele mai importante evenimente fiind dezbatute in materialele publicate. Demne de remarcat sunt articolele care prezentau sedinte ale Adunarilor generale ale FRR, povestiri despre activitatile in cadrul echipei YR0HQ (care au devenit din ce in ce mai rare), fapte si luari de pozitie legate de fraudele din concursurile romanesti, notabila fiind anularea rezultatelor la Campionatul National CW din 2006, critici la adresa conducerii FRR in urma bilanturilor anuale, luari de pozitie dupa arbitrarea Campnionatului National CW din 2012 si multe altele. Au aparut si foarte multe articole cu continut tehnic, unele foarte valoroase, relatari de calatorie si de la evenimente radioamatoricesti, recenzii de carti, multe interviuri, luate chiar si unor mari personalitati romane si straine, povestiri din activitati DX sau din concursuri, pacaleli de 1 aprilie si cate si mai cate. Poate este necesar ca unele din aceste articole valoroase, cazute in uitare la subsolul paginilor de index, sa fie readuse in pagina principala pentru a fi recitite. De pilda s-a discutat recent despre lipsa unei monografii a radioamatorismului romanesc, si poate ca ar fi fost util sa se lectureze aceste doua articole scrise de YO3APG: Radioamatorismul - sport sau hobby si Scurt istoric al radioamatorismului romanesc.

In cateva randuri de-a lungul celor 10 ani de existenta Radioamator.ro s-a remarcat prin aceea ca a sigurat suportul unor intiative la nivel national in interesul tuturor radioamatorilor YO. Amintesc cu acest prilej petitia "S.O.S. - RADIOAMATORISMUL ÎN PRIMEJDIE!" initiata de Francisc Grünberg, YO4PX, Radioclubul "YO HD ANTENA DX GRUP" din Deva si Radioamator.ro pentru modificarea programei pentru examenele de radiotehnica si care a fost semnata de mai mult de 1000 radioamatori si neradioamatori. De amintit este si apelul catre delegatii la Adunarea generala a FRR din 9 aprilie 2011, initiat de 14 radioamatori prin care se tragea un semnal de alarma referitor la felul in care este condusa organizatia, la fraudele din concursurile de radioamatori si la necesitatea redactarii unui statut modern. Apelul a fost semnat de 193 radioamatori YO.

Nu toate lucrurile au mers asa cum trebuie. La un moment dat un atac cibernetic a facut sa dispara o multime de articole care au fost ulterior cu greutate recuperate, cateva buletine de propagare au aparut cu intarziere, resursele serverului au atins in cateva ocazii limitele hardware si paginile se incarcau greu sau chiar deloc, utilizatori certati cu bunul simt au abuzat in cateva dati paginile de la Mica publicitate sau la rubrica Intrebarea saptamanii. Lipsesc inca o serie de rubrici la Radioamator.ro care ar avea o audienta foarte mare. De pilda un set de pagini actualizate destinate initierii celor care vor sa afle ce este radioamatorismul, bogate in materiale instructive, cu anunturi privitoare la examenele care urmeaza sa aiba loc. Bine venita ar fi si o sectiune cu rezultate romanesti in concursuri internationale. O astfel de sectiune a existat timp de cativa ani, insa responsabilul acesteia nu a mai putut colabora si nu s-a oferit nimeni sa-i ia locul. Bine venita cred ca ar fi si o sectiune cu diverse buletine de informare care sa fie distribuite prin email pe baza de abonament. Si poate ca aveti si dumneavoastra sugestii, le puteti propune prin comentarii la acest articol.

Va multumesc tuturor pentru fidelitatea pe care ati avut-o fata de site-ul Radioamator.ro de-a lungul acestor ani si va astept sa colaboram impreuna la imbunatatirea acestuia. Nu uitati ca timp de 10 zile, in perioada 24 iulie - 3 august, va fi activat indicativul special YR10RRO pentru a celebra cei 10 ani de functionare neintrerupta a acestui site. Cu aceasta ocazie se poate obtine diploma "10 ani de la infiintarea site-ului Radioamator.ro".

Ciprian Sufitchi N2YO

Articol aparut la 23-7-2014

7347

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (57)  

  • Postat de Claudiu - YO5OHZ la 2014-07-23 11:54:45 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI! .... si la mai mare.

  • Postat de Kovacs Imre - YO2LTF la 2014-07-23 11:56:04 (ora Romaniei)
  • Felicitari pentru aniversarea celor 10 ani de activitate pe web. La mai mare si ,,La Multi Ani" !
    Numai cine nu editeaza o revista, nu stie cit de greu este sa scri un articol sau sa intretii o pagina web...
    Aceleasi sincere felicitari,
    Imi -YO2LTF

  • Postat de Remus - YO2CNH (yo2cnh) la 2014-07-23 12:28:04 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI si VIATA LUNGA

  • Postat de Viorel Georgescu - YO2MHJ la 2014-07-23 12:55:56 (ora Romaniei)
  • Pot sa spun ,practic, datorita acestui site,descoperit in decembrie 2006,am devenit radioamator.Multumesc,73!!!

  • Postat de Sorin - YO2MSB (yo2msb) la 2014-07-23 13:14:27 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI si la o prezenta cat mai activa in peisajul radioamatorismului romanesc. Cu atat mai mult cu cat cei care ar trebui sa faca aceasta munca pe care o faci tu, Ciprian, continua sa NU o faca. E bine si asa, ca te avem pe tine. Multumim.

  • Postat de Adrian Lupascu - YO8SAL la 2014-07-23 13:28:04 (ora Romaniei)
  • La multi ani! si la mai multe aniversari. Felicitari si multumiri, Ciprian, pentru eforturile depuse pentru mentinerea acestui site.

  • Postat de Lucian Damian - YO8SSB (yo8ssb) la 2014-07-23 13:36:16 (ora Romaniei)
  • La multi ani! Radioamator.ro si o viata cat mai lunga!
    Felicitari Ciprian pentru activitatea ta!

  • Postat de ghita - YO8CLN (yo8cln) la 2014-07-23 13:40:05 (ora Romaniei)
  • Daca doriti un exemplu de pasiune, va rog, sa urmariti ceeace face Ciprian ! LA MULTI ANI ! 73 ! de yo8cln

  • Postat de dan - YO9GSB la 2014-07-23 13:56:22 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI!

  • Postat de Morel - 4X1AD (4x1ad) la 2014-07-23 15:27:03 (ora Romaniei)
  • Dincolo de cifrele din statistici, se afla Ciprian si toti cei care-si sacrifica din timpul liber si resursele personale ca sa impartaseasca tuturor din experienta si cunostintele lor. Fara eforturile lor, Radioamator.ro nu ar fi devenit ceea ce este astazi: o revista online, un forum de discutii, o sursa de articole si informatii din tot spectrul radioamatorismului, un loc de intalnire a micii comunitatii a radioamatorilor YO.

    Tuturor celor care contribuie cu articole sau pun umarul la mentinerea site-ului Radioamator.ro, felicitari, multumiri si sa ne intalnim si la a XX-a aniversare.




    73 de Morel


    4X1AD


    ex.YO4BE

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi - YO4BKM (yo4bkm) la 2014-07-23 16:02:41 (ora Romaniei)
  • Un excelent exemplu de dăruire în folosul unei pasiuni care nu are limite geografice, de vârstă sau de altă natură. Un site care satisface o lungă listă de cerinţe ale radioamtorilor şi care prin diversitate, transparenţă, rapiditate, profesionalism suplineşte lipsurile organismelor plătite să ne asigure ce avem nevoie (revistă, forum, informaţii), nu mă miră să fi fost - şi, poate că mai este - confundat cu un site al FRR.
    Felicitări inimosului administrator şi webmaster Ciprian N2YO, felicitări tuturor care au colaborat cu materiale sau cu alte acţiuni voluntare la funcţionarea acestui minunat site! LA MULŢI ANI! GL, 73 de Tavi YO4BKM!

  • Postat de ARON - YO9BRT la 2014-07-23 19:05:30 (ora Romaniei)
  • Felicitari CIPRIAN, pentru perseverenta in a mentine, actualiza zilnic acest site,
    pentru a informa din prima clipa pe cel ce acceseaza: radioamtor.ro, ar fi util sa apara scris SUS cu litere mari: SITE PRIVAT, sau ceva asemanator, pentru a nu aparea confuzii , interpretari,
    MULTUMIM , FELICITARI PENTRU ACTIVITATEA TRECUTA SI VIITOARE !!!
    de yo9brt,

  • Postat de Sandy - YO3ND (yo3nd) la 2014-07-23 19:29:25 (ora Romaniei)
  • Felicitatari Ciprian,LA MULTI ANI ! pentru site-ul tau. Esti dovada vie ca iti iubesti tara in care te-ai nascut si radioamatorii ei,ca-i respecti si ii sprijini prin munca ta.Noi stim cata munca si rabdare cere sa administrezi un asemenea site.Primeste multumirile mele si ale celor care gandesc si simt ca mine ! 73' Sandu

  • Postat de Remus - YO4GJH la 2014-07-23 20:03:59 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI! Tks de Remus, YO4GJH.

  • Postat de Chiru Alex - YO9FYP la 2014-07-24 08:33:39 (ora Romaniei)
  • Felicitari pentru imbunatatirea permanenta a structurii site-ul si administrarea acestuia, prin sacrificarea timpului liber, atat de pretuit de fiecare !
    Chiar confuzia pe care o fac unii, cu privire la apartenenta acestui site dovedeste, daca mai era nevoie, faptul ca la acest moment radioamator.ro a devenit liantul principal al radioamatorilor YO... Acest site a devenit o platforma libera de exprimare (desi acesta are un proprietar persoana fizica - situatie greu de inteles pentru unii), fiind liber de orice fel de intrigi si "principii" si de aceea nu este gresit, cred eu, sa-l consideram ca acesta este adevaratul site al radioamatorilor YO !

  • Postat de Romica - YO9CFR la 2014-07-24 08:40:37 (ora Romaniei)
  • Respect si recunostinta pentru tot ce ai facut si faci. Incercam sa-mi imaginez cum ar fi aratat azi Radioamatorismul romanesc fara contributia Radioamator.ro. La multi ani !. Romica

  • Postat de OVIDIU - YO2DFA la 2014-07-24 09:06:10 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI, FELICITARI si MULTUMIRI pentru tot ceea ce faceti pentru radioamatorismul YO!

  • Postat de Dan - YO3IBW la 2014-07-24 09:13:24 (ora Romaniei)
  • La multi ani! Graficul pentru "Users" din Google Analytics, cate este? :)

  • Postat de BELA BARTHA - YO5TP (yo5tp) la 2014-07-24 11:10:21 (ora Romaniei)
  • Felicitari Ciprian! pentru tot ceace faci.Multa sanatate si putere de munca in continuare.
    "LA MULTI ANI ! RADIOAMATOR.ro"
    Cu deosebit respect Bela YO5TP

  • Postat de Marius - YO7FB la 2014-07-24 11:32:29 (ora Romaniei)
  • La Multi Ani!

  • Postat de Dan - YO3GH (yo3gh) la 2014-07-24 20:44:47 (ora Romaniei)
  • La multi ani in continuare , felicitari Ciprian !

  • Postat de Cristian - YO4UQ la 2014-07-24 20:47:52 (ora Romaniei)
  • Una din cele mai remarcabile realizari din radioamatorismul romanesc! O platforma care ne-a adus pe multi dintre noi mai aproape unii de altii cu preocuparile, ambitiile, realizarile sau necazurile din hobby-ul nostru. Poate asa sa incecam sa devneim mai buni, mai intelegatori si mai intelepti.
    Multumim Ciprian!

  • Postat de Mircea - YO9ALY la 2014-07-24 21:14:03 (ora Romaniei)
  • LA CAT MAI MULTI ANI pentru Radioamator.ro. Toata recunostinta pentru tine draga Ciprian.

  • Postat de Adrian - YO8RZZ la 2014-07-24 21:47:14 (ora Romaniei)
  • Felicitari Ciprian pentru cel mai mare site dedicat radioamatorismului romanesc, si la mai multe realizari de acelasi calibru!

  • Postat de Popa Gheorghe - YO2MTG la 2014-07-24 23:49:54 (ora Romaniei)
  • La cat mai multe aniversari !
    Mi-as dori sa ne auzim si la sarbatoarea de 50 de ani, cel putin....LA MULTI ANI !!

    73 de YO2MTGigi

  • Postat de Cornel - YO4BXX la 2014-07-24 23:55:57 (ora Romaniei)
  • Felicitari Ciprian si LA MULTI ANI! Ca si Romica - YO9CFR - spun si eu ca e greu sa-mi imaginez cum ar fi aratat azi Radioamatorismul romanesc fara contributia Radioamator.ro. Deschid zilnic acest site si in felul acesta aflu tot ce se intampla in (YO si nu numai), comentarii despre radio si antene, concursuri si Dx -uri... Iti multumim ca esti alaturi de noi si ne ajuti. Cu respect Cornel YO4BXX

  • Postat de Florentin - YO9CHO (yo9cho) la 2014-07-25 00:29:23 (ora Romaniei)
  • Multe sit-uri de profil in 1-3 ani subcomba. R.Ro , a rezistat 10 ani prin efortul proprietarului si sper sa ne citim si peste alti 10 ani. Multi ani inainte!

  • Postat de stoiciu marin - YO3AO la 2014-07-25 01:53:36 (ora Romaniei)
  • Felicitari CIPRIAN si la multi ani in primul rand tie si apoi site-ului cu care ajuti radioamatori din Romania. Mii de multumiri. Marin.

  • Postat de Miki - YO5AJR (yo5ajr) la 2014-07-25 11:50:01 (ora Romaniei)
  • In fie care dimineata fac cu prioritate doua lucruri. Verific corspondentele electronice apoi deschid "Radioamator.ro". Mi a intrat in reflex.
    Multumesc Ciprian. 73 de Miki

  • Postat de daniel - YO3GJC la 2014-07-25 12:22:14 (ora Romaniei)
  • Chip la Multi Ani pentru r.ro, acum hai sus cu un IPO ;-)

  • Postat de gabriel prodan - YO3BVJ la 2014-07-26 14:12:55 (ora Romaniei)
  • La multi ani,pt.Radioamator.ro!Felicitari sincere
    lui Ciprian,pentru munca prestata consecvent cu dragoste si pasiune,pentru timpul si efortul consumat DEZINTERESAT in folosul nostru!

  • Postat de MARCEL - YO4ATW la 2014-07-26 15:21:20 (ora Romaniei)
  • Draga Chip! Am citit toate comentariile de mai sus si este sigur ca acest site a devenit o obisnuinta pentru multi radioamatori dornici de a afla noutati sau de a se documenta in nobila noastra pasiune!LA MULTI ANI http://www.radioamator.ro si tie Chip iti urez sanatate si putere de munca in continuare! Esti foarte util pentru radioamatorii YO! Te vom ajuta intotdeauna cu mare placer ca acest site sa fie la inaltime.

  • Postat de Mihai-Danut Chis - YO5DAS la 2014-07-27 10:36:52 (ora Romaniei)
  • Din celebrul "Ai reusit? Continua!Nu ai reusit?Continua!"(Nansen), eu as zice:
    AI REUSIT ! CONTINUA!
    La multi ai,Radioamator.ro!
    73s Dan,yo5das

  • Postat de David Ticusan - YO6FNF la 2014-07-27 19:33:50 (ora Romaniei)
  • Cu respect si multumiri pentru tot ce faci Ciprian pentru radioamatorii din YO.

  • Postat de Vasile - YO9FEH la 2014-07-29 10:18:02 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI !
    Site Radioamator.ro este o reusita !
    Dar atentie...daca pt acest site se depune prea multa dragoste....sa nu cumva sa apara un divortz !73 Vasile !

  • Postat de Florin - YO8CRZ la 2014-07-29 16:02:12 (ora Romaniei)
  • La Multi Ani pentru Radioamator.ro si multumiri Ciprian. 73 Florin

  • Postat de Sorin - YO2LIM la 2014-07-29 16:15:30 (ora Romaniei)
  • Doresc si eu "La Multi Ani" pentru Radioamator.ro si multa sanatate si putere de munca pentru tine Ciprian.73 Sorin

  • Postat de Gelu - YO5CRR la 2014-07-29 17:39:47 (ora Romaniei)
  • Multumim Ciprian!
    La multi ani Radioamator.ro

  • Postat de Costel - KG6NK la 2014-07-29 21:46:52 (ora Romaniei)
  • Felicitari Ciprian si la mai mare..!

  • Postat de Nelu - YO9DL la 2014-07-30 21:48:39 (ora Romaniei)
  • Radioamator.ro a devenit, prin bunavointa lui Ciprian, un bun comun al comunitatii radioamatorilor YO.
    La ceas aniversar se cuvine sa uitam si sa iertam excesele anumitor interventii si sa fructificam partea buna a lucrurilor.
    Multumesc celor care au contribuit la ridicarea standardului acestui site si, in egala masura, lui Ciprian pentru intelegerea acordata derapajelor inerente unei astfel de diversitati culturale.
    La Multi Ani!

  • Postat de Teo - YO9IOI la 2014-07-31 08:22:59 (ora Romaniei)
  • La Multi Ani!!! 73! Sorin Teodorescu

  • Postat de Adrian - YO3HJV (yo3hjv) la 2014-07-31 14:55:18 (ora Romaniei)
  • La mai Multi Ani si felicitari!

  • Postat de Toader Nicolae - YO7DEC la 2014-08-01 01:32:54 (ora Romaniei)
  • Felicitări şi la Mulţi Ani, mulţumim pentru sprijin şi iniţiativă !

  • Postat de radu liviu - YO8SJM la 2014-08-01 16:21:27 (ora Romaniei)
  • la multi ani si felicitari pentru efortul depus 73!

  • Postat de Vasile Nicola - YO7AWZ la 2014-08-02 19:50:39 (ora Romaniei)
  • Extraordinar efort, psihic, fizic, si chiar material.Un lucru cu totul deosebit pentru radioamtorismul romanesc, care arata daruirea ta pentru acest hoby.O realizare cu totul deosebita! Felicitari si multe, multe multumiri draga Ciprian. Sanatate si putere de munca si sper sa primesti mai mult ajutor din partea celor capabili sa te ajute in acest efort.

  • Postat de Cristian - YO9FLL la 2014-08-02 22:06:34 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI !Ciprian.Pentru tine,pentru munca depusa si pentru profesionistul mod de abordare.Pentru mine este site-ul nr 1 de referinta din YO si mi-a fost aproape in toate deplasarile mele pe mapamond,simtindu-ma acasa ori de cate ori citeam stirile de aici.Prin modul de abordare si structura de prezentare ai ridicat site-ul la rang de profesionist in care hamii nostri isi exprima deschis si placut parerile si off-urile.Ai mai reusit sa reunesti usor hamii de prin toate lumea aici, iar site-ul merita sa dainuiasaca.Mi-ar face placere in YO sa celebram acest eveniment,fiindca sigur vor fi f multi cei dornici sa inchine un pahar in cinstea acestui eveniment.Cristian

  • Postat de vivi - YO8SCI la 2014-08-02 22:45:05 (ora Romaniei)
  • MULTUMIM CIPRIAN LA MULTI ANI RADIOAMATOR RO

  • Postat de STOLNICU Petrica - YO9RIJ la 2014-08-03 20:45:08 (ora Romaniei)
  • LA MULTI ANI, Radioamator.ro! De multe ori am sustinut idei si pareri diferite, vazute de OaMeni unici, in spatiul site-ului pus la dispozitie de Ciprian, pentru a atrage atentia aspupra noutatilor, derapajelor sau realizarilor radioamatorilor sau organizatiilor de radioamatori. Un instrument bun si nu intotdeauna pe placul tuturor. Pe nesimtite, timpul a trecut! Tot asa pe nesimtite as dori sa ne intalnim si la 20 ani de radioamator.ro! Hi! 73!de YO9RIJ Petrica

  • Postat de Ivanus Stefan - YO9YVA la 2014-08-04 12:16:29 (ora Romaniei)
  • Felicitari pentru aniversarea celor 10 ani de activitate pe web si ,,La Multi Ani" 73!de YO9YVA Stefan

  • Postat de Mircea - YO4SI (yo4si) la 2014-08-05 11:58:40 (ora Romaniei)
  • La Constanta am cateva casete audio pe care am inregistrat QTC-urile saptamanale, ca se le retransmit pe "225 celor veniti pe litoral. Era in vara lui 2004. Pe una din inregistrari, am ascultat anuntul laconic al lui Vasile - YO3APG prin care anunta aparitia a doua noi saituri pentru radioamatori. Unul era radioamator.ro. Celalalt nu mi-l amintesc. Iti multumim Ciprian pentru tot ce ai facut si faci pentru comunitatea noastra. Sarutmana sotiei tale care iti lasa toata libertatea de actiune. LA MULTI ANI ! Mircea = yo4si.

  • Postat de Ciprian - YO3FWC la 2014-08-07 00:20:49 (ora Romaniei)
  • Multumesc tuturor pentru urari si pentru frumoasele cuvinte adresate. Activitatea YR10RRO s-a incheiat. Detalii la aceasta adresa http://www.radioamator.ro/info.php?id=413

  • Postat de Popa Gheorghe - YO2MTG la 2014-08-08 22:00:44 (ora Romaniei)
  • Poate era buna si o lista cu statile care efectiv au "lucrat" nu doar ca apar pe o lista ca vor lucra....parerea mea. 73 de YO2MTGigi

  • Postat de Ely - YO3AAS la 2014-08-09 19:35:38 (ora Romaniei)
  • Ciprian, dincolo de felicitari, vreu sa-ti relatez o intamplare hazlie, dar cu final fericit! La Brasov, un cunoscut radioamator din YO(probabil sub euforia de a revedea atatia priteni si cunostinte) m-a confundat cu tine si a inceput sa ma prezinte la cei 3-4 radioamatori straini prezenti la Simpo care imediat au inceput sa ma felicite si sa-mi faca tot felul de urari! Cu greu am reusit sa-i conving de confunzie si le-am promis ca o sa-ti transmit (public) gandurile bune! GL!

  • Postat de Ciprian - YO3FWC la 2014-08-10 06:02:06 (ora Romaniei)
  • Pentru YO3AAS: Tare :))

  • Postat de Marcel - YO4ATW la 2014-08-11 17:05:52 (ora Romaniei)
  • Ciprian, o parte din timpul tau liber l-ai dedicate activitatii de radioamatorism din Romania. Ceea ce ai facut este formidabil avand in vedere ca majoritatea radioamatorilor, cand deschid computerul, se duc pe acest site sa mai afle ceva nou, sau sa gaseasca o solutie pentru problema care-l framanta. Sa ai parte de multa sanatate Chip, astfel ca sa te avem aproape cat mai mult timp si sa ne bucuram impreuna de realizarile noastre.

  • Postat de Vasile - YO9FEH la 2014-09-14 10:30:30 (ora Romaniei)
  • Ciprian,ma bucur ca mai sunt pe lume romani care ajungand in USA se mai gandesc si la amarastenii de YO !
    Eu zilnic deschid http://www.radioamator.ro de cel putin 3 ori/zi !
    Multa sanatate si sa te lase familia sa aloci in continuare timp si bani ( USD ) pt. acest site !
    73 !

  • Postat de Vasile - YO9FEH la 2014-09-17 06:39:00 (ora Romaniei)
  • Am recitit tot articolul si am o sugestie:
    la "Intrebarea saptamanii" eu cred ca ar fi bine sa nu se mai repete la nesfarsit aceleasi subiecte !
    Recunosc ca nu m-am pus niciodata in pielea webmasterului....care primeste multe mailuri cu injurii sau alte aberatii din partea multora certati cu bunul simt !
    Stiu ca sunt multi colaboratori care-si sacrifica din timpul lor liber pt a ajuta bunul mers al acestui site !Merita toata lauda !
    Referitor la autorii de articole.....eu cred ca ar trebui facut ceva....pentru ca acestia sa poata publica ....munca lor si in alte reviste sau publicatii !Nu este vorba nicidecum de retribuirea lor la alte publicatii.
    Mie mi s-a cerut sa public si in alta revista :TEST DE LICENTA HAM RADIO....si am argumentat ca politica de la radioamator.ro nu-mi permite acest lucru !
    Puteam sa rescriu articolul,sa prezint alte poze si cred ca totul era O.K.
    Mai sunt multe de spus ....dar le las pe data ....viitoare !
    73 Vasile !

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Radioamator.ro implineste 10 ani"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact