hamradioshop.ro
Articole > Concursuri si diplome Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

YR85AA QRT

Eugen Sîngeorgean YO2MIL

CQ CQ CQ THIS is YR85AA SPECIAL CALL...QRZ?

Acestea au fost poate primele cuvinte cu care a început emisia radio a activităţii prin care am aniversat cei 85 de ani de la înfiinţarea Radioclubului din Arad dar sigur nu aşa a inceput totul...

De fapt a început în urmă cu mai bine de un an la o întâlnire de weekend la restaurantul Perla din Arad de pe malul Mureşului , restaurant ce ne primeşte într-o atmosferă placută de fiecare dată când "punem ceva la cale" HI HI...

După diferite discuţii ,mai mult pe tema altui subiect , Fery YO2MHF ne informează că ar fi bine , având în vedere faptul că la anul ( asta era in 2013 ) avem aniversarea a 85 de ani de la înfiinţarea radioclubului , să ne gândim că va trebui organizat ceva serios. Zis şi făcut . Am propus , s-a discutat şi s-a stabilit în mare parte ceea ce urmează să facem. Recunosc că acest proiect mi-a intrat la inimă de la inceput şi drumul spre casă ( Lipova ) a trecut mai repede ca niciodată. Îmi treceau prin cap tot felul de planuri şi idei. Am vrut ca totul să fie foarte simplu şi atrăgător , să putem da cât mai uşor cât mai multor radioamatori posibilitatea de a obţine încă o diplomă în colecţia personală. În câteva zile , după mai multe consultări cu ceilalţi colegi care s-au implicat am avut indicative speciale pentru 6 oraşe din judeţ unde există activitate radioamatoricească mai intensă plus un indicativ special YR85AA pentru Radioclubul Admira Arad de unde şi cei doi de A din indicativ , pagini pe QRZ.com , indicative înregistrate pe ClubLog ......ce mai ....eram aproape gata. Au trecut lunile şi la inceputul lui 2014 se cere şi se obţine autorizaţie pentru urmatoarele indicative după cum urmează:

  • YR85AA - Radioclubul Admira Arad
  • YR85AR - Arad
  • YR85LI - Lipova
  • YR85IN – Ineu
  • YR85CC – Chisineu Cris
  • YR85PE – PECICA
  • YR85SE – SEBIS

Am lucrat la realizarea a trei diplome pe care urmează dvs. să la apreciaţi ... sau nu ? Aici vă prezint doar varianta GOLD ,varianta SILVER o puteţi vedea pe qrz.com.

Întâlnirea anuală a radioamatorilor din Arad care are loc în fiecare an la sfârşitul lui ianuarie a fost de aşa natură programată să cadă exact cu o zi înainte de primul CQ pentru a stabili ultimele detalii. Am fost mai mult decât plăcut impresionat că am avut colegi care si-au sacrificat o săptămână de concediu să fie QRV cât mai mult în această perioadă şi ţin să le mulţumesc pe această cale lui YO2LFP Doru din Pecica, YO2MBG Vili din Arad , YO2BLX din Chişineu Criş şi lui YO2LEA din Ineu care au facut foarte multe qso-uri fiecare. De asemenea le mulţumesc şi celorlaţi operatori din radioclubul nostru , YO2MJZ, YO2MNC , YO2LIM,YO2BOF,YO2LDU,YO2MHF,YO2LIE, YO2MFS , YO2BUU, YO2AMU şi YO2MKI care au pus umărul la activitatea noastră încercând să facă cât mai multe legaturi sau implicându-se în organizare. Desigur , nu totul a decurs conform planului , au mai fost şi mici scăpări ,dar promitem să le remediem peste 5 ani ...hi.

Am sperat că va fi activitate dar pile-up care s-a creat câteodată ne-a depăşit aşteptările fiind obligaţi să lucrăm adesea şi pe numere ca expediţiile veritabile iar satisfacţia avută nu se poate compara cu nimic . S-a lucrat în fonie, cw chiar şi în moduri digitale.

S-au realizat 11.600 qso-uri totalizând 93 de entităţi radio şi 5918 indicative distincte . Am avut o mare satisfacţie când am realizat că activitatea noastră a trecut Atlanticul primind doua cereri de diplomă din USA. Spre bucuria noastră nu puţine au fost staţiile din YO reuşind să lucrăm toate judeţele ţării plus capitala desigur. Până la ora aceasta avem deja în jur de 230 de diplome trimise din care trei au fost trimise direct. Qsl-urile au fost deja date spre tipărire urmând ca în decursul lunilor următoare să la putem expedia.

Vă las pe dvs. sa apreciaţi modul în care ne-am prezentat şi ceea ce am realizat. Dacă din anumite motive am adus ofense cuiva sau am avut scăpări vă rugăm iertaţi-ne. Cine nu vrea să o facă "să arunce primul piatra ". Vreau să mulţumesc tuturor radioamatorilor din YO care ne-au onorat cu prezenţa si au transmis cuvinte de bine de-a lungul activităţii noastre. Iar celor care ne-au înjurat şi ne-au bruiat le întoarcem şi celălalt obraz şi le zicem doar de bine .

Vă doresc un an 2014 cu cât mai multe DX-uri şi multă , multă sănătate...

...YR85AA QRT...

Eugen Sîngeorgean YO2MIL

Articol aparut la 13-2-2014

5306

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (10)  

  • Postat de MELTIS IOAN - YO2CPX la 2014-02-14 06:33:58 (ora Romaniei)
  • A fost un eveniment frumos ,il asteptam si la anu,
    FELICITARI!!
    CUM INTRAM IN POSESIA DIPLOMEI?.
    73''.

  • Postat de Sorin - YO5PQQ la 2014-02-14 07:58:51 (ora Romaniei)
  • Felicitări pentru activitate şi pentru implicare!
    Este lăudabilă promovarea Aradului, de asemenea.
    73 de YO5PQQ

  • Postat de Elvis - YO7MG la 2014-02-14 09:29:57 (ora Romaniei)
  • Un eveniment demn de urmat si in alte orase cu diferite ocazii legate de radioamatorism,dar implicarea(organizarea)radioamatorilor face totul...Am avut parte de o legatura inedita:pe 01.02.2014 la ora 12.39 in 14Mhz QSO intre YO7MLK(fiul meu) si YR85IN.QSO-urile pot fi verificate pe QRZ.com , frumos,felicitari!

  • Postat de Eugen Singeorgean - YO2MIL la 2014-02-14 09:32:44 (ora Romaniei)
  • @YO2CPX - Aplicația pentru diplomă trebuie să o trimiteți lui subsemnatul via email dacă optați pentru varianta pdf care este cea preferată sau direct dacă doriți diploma tipărită dar aceasta din urmă costă 5 euro preț ce include tipărirea plus taxele de transport.Toate informațiile necesare se găsesc pe qrz.com la indicativul YR85AA. Pentru dvs. am și verificat și vă calificați pentru varianta GOLD.
    73's de YO2MIL

  • Postat de Burducea Ovidiu - YO9XC la 2014-02-14 12:18:24 (ora Romaniei)
  • Doresc sa felicit intreaga echipa pentru modul profesional de lucru cu indicativele aniversare si felicitari pentru numarul de ani de activitate.Am primit cele 3 diplome, in format electronic pentru care va zic TNX!
    73,s si sa ne auzim si cu YR90AA!
    inca o data Felicitari si numai de bine sa auzim.
    YO9XC, Ovidiu

  • Postat de STOLNICU Petrica - YO9RIJ la 2014-02-14 13:14:11 (ora Romaniei)
  • La Multi Ani! Diploma arata foarte bine!
    Pentru promovarea unor evenimente va invit sa aruncati o privire aici:
    http://radioclubulromaniei.ro/festivalul-de-la-rastolita-promovat-in-100-de-tari/
    si aici:http://radioclubulromaniei.ro/yq6r/
    sau aici: http://radioclubulromaniei.ro/ziua-mondiala-radioului/
    sunt cateva exemple practice care pot sa va dea idei in sprijinul realizarii unei activitati dedicate unui eveniment din viata comunitatilor in care va manifestati ca radioamatori. Cu respect! 73 de YO9RIJ Petrica

  • Postat de Populan - YO9ILX la 2014-02-14 15:02:13 (ora Romaniei)
  • Multumim pentru eveniment si felicitari pentru modul in care a fost realizat, o adevarata incantare.
    Va doresc dvs si tuturor membrilor clubului dvs. si nu numai, multe DX-uri frumoase, multa sanatate si multe realizari in aceasta frumoasa activitate a radioamatorismului.

    73 de YO9ILX, Vali.

  • Postat de codreanu alin - YO9JNX la 2014-02-14 17:25:25 (ora Romaniei)
  • Felicitari pentru concurs a fost minunat, pentru mine a fost ceva foarte interesant deoarece am lucrat in 90% qrp si am obtinut si un rezultat. Diploma arata superb, astept cu nerabdare un nou eveniment din partea dv. 73 Alin

  • Postat de Popa Gheorghe - YO2MTG la 2014-02-14 23:11:58 (ora Romaniei)
  • MULTUMIM celor care ne-au facut o bucurie prin QSO-urile remarcabile cu indicativele speciale. Operatori din Arad pe care astfel nu as fi avut sansa sa ii aud, asa ca FELICITARI, celor care au operat, celor care au promovat, celor care au organizat, celor care au sustinut........ si LA MULTI ANI radioclubului, sa ne auzim cu bine si la cerebrarea cu 100 !!

  • Postat de Edy Dermengi - YO3BR la 2014-02-15 10:13:19 (ora Romaniei)
  • multumesc pt diploma si QSLuri ! superbe ! le am postat si pe facebook. !

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "YR85AA QRT"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact