hamradioshop.ro
Articole > Federatia Romana de Radioamatorism Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Sedinta Consiliului de Administratie din 24 noiembrie 2004

Informare, propuneri si proces verbal

Vasile Ciobanita YO3APG

Informare si propuneri facute de catre Secretarul General al FRR

Foarte pe scurt doresc sa informez consiliul depre activitatile mai importante desfasurate de la ultima sedinta.

1. Am îndeplinit ceea ce am aprobat, adica am prezentat la IGCTI materialul privind pozitia noastra si a IARU relativ la sistemele PLT, precum si propunerile de întocmire a unui protocol. Exista promisiuni ca odata cu aprobarea unui nou Regulament al Radiocomunicatiilor sa fie abordata si problema unui Regulament pentru Serviciul de Amator. Nu am gasit înca sprijin în preluarea acordarii indicativelor de catre FRR - motivul principal fiind practica UIT din Europa. S-au publicat procesele verbale si s-a introdus pe internet regulamentul de la Campionatele Nationale de RGA.

2. S-au desfasurat toate competitiile prevazute în Calendarul 2004. Participare buna la Campionatul national US - care afost arbitrat de YO9HG. Mici probleme legate de fise, multe fise lipsa sau cu unele probleme. Am contactat o parte din cei care nu aveau fise de participare si situatia s-a mai rezolvat. Va trebui obligatoriu ca la editiile viitoare, automat sa se confirme primirea fiselor trimise prin internet. Trebuie continuata propaganda pentru sistemul Cabrillo si pentru trimiterea de fise pe suport electronic. Dupa arbitrare au aparut observatii de la YO4KBJ, YO5KAD. S-a transmis rapid punctul de vedere al arbitului. Exista o observatie si de la YO3GDA operator la YO3KPA. Eu ma voi întâlni în câteva zile cu YO9HG pentru a discuta toate aspectele rezultate anul acesta si a stabili colaborarea viitoare. Tnx. YO9HG.

Alte competitii desfasurate: PROCW - tnx YO6EX si YO9CFR, Memorial YO - concurs de suflet,dar cu multe observatii relativ la regulament, care va trebuie îmbunatatit- Cupa Dâmbovitei - tnx YO9AIH, Cupa 25 Octombrie - tnx YO2CJX, Concursul international PSK 31 - tnx YO5CRQ, Cupa Feroviarului - tnx YO2BV, etc. Despre fiecare se poate spune câte ceva, mai ales ca multe sunt organizate de Cluburi private. La Satu Mare a avut loc un concurs RGA - Cupa 25 octombrie - tnx YO5AT, YO5OCP. La Iasi - Cupa Moldovei si Campionat National Echipe RTG - Din pacate nu a reusit, dat fiind numarul mic de echipe participante. Tnx organizare - YO8RCP. Avem întârzieri mari la anuntarea rezultatelor la Campionatul International de US si UUS. Cel putin la US sper sa depasim acest lucru, dar YO5TE este plecat din tara.

Propun pentru 2005 urmatorii responsabili pentru arbitraje:

  • Campionatul National US CW si SSB - YO9HG
  • Campionatul International UUS YO7AQF
  • Campionatul International US YO8WW, YO2DFA ...sa stabilim azi.
  • Concursul Bucuresti YO3JW
  • La Multi Ani YO YO3APG
  • Memorial YO YO3APG
  • 1 Decembrie YO5BFJ, YO3APG
  • Pentru Campionatele de Creatie Tehnica, RTG si RGA fiecare comisie îsi va desemna arbitrii functie de programul acestora si locul de desfasurarea a competitiilor. 3. Activitati de reorganizare

    Este fapt si punctul 2 al sedintei de astazi.

    1. Am continuat sa sprijinim cluburile afiliate si sa înfiintam altele noi. Ex DX Club Oradea. S-a luat în sfârsit hotarârea de la tribunal, dar mai sunt ceva probleme la ANS. YO5BRZ sufletul acestui club a sprijinit si o expeditie a colgilsor din HA care au lucrat de lânga Oradea la Campionatul IARU.
    2. YO8KOB - activitate buna - Concursuri si diplome (Eminescu, George Enescu, etc). Am avut întâlnire cu radioamatorii din Botosani si Dorohoi. Mai sunt ceva probleme, în general subiective, dar tin sa felicit pe YO8CGR pentru realizari. Au un sediu, o mica dotare.
    3. La fel la Timisoara YO2KQT - QSO Banat - au sediu, au organizat examene, au instalat repetoare în 2m si 70 cm în muntii Tarcu. Este fantastic ce au putuit face acesti baieti în câteva luni. Cu ocazia examenului de aici a fost pentru prima data când un strain a dat examen în YO, beneficiind de semnarea de catre România a documentului TR 61-02 adica de certificate HAREC.
    4. Sunt probleme la radioclubul din Ploiesti - YO9FBO a fost eliberat din functie si nu se gaseste înca un alt sef de radioclub. Sunt în contact cu Dl. presedinte al Clubului Petrolul.
    5. La fel la Sibiu. Adrian Draghici nu poate sustine activitatea si am cerut la Clubul CSM Sibiu sa fie lasat doar cu ? norme si cealalta jumatate sa fie ocupata de Arcas Ioan, radioamator vechi, pasionat si care în prezent este pensionar. Sa vedem ce va iesi.
    6. Mai sunt câteva cluburi care trebuie sa stea în atentia noastra. Ex Nord West Club.- are o baza extraordinara de concurs la Preluca - Tg. Lapus. A fost membru al FRR dar nu si-a mai refacut actele conform legii 69/2000.
    7. Vineri 26 noiembrie voi avea o întâlnire cu colegii de la CSR Cavalerii Saceleni, un alt club privat, foarte activ, cu radioamatori ce au opinii si sugestii deosebit de interesante.
    8. Nu s-a realizat înca nimic concret pentru descentralizare, pentru a gasi responsabili pe districte. YO8WW se preocupa de YO8, exista promisiuni în YO6, dar trebuie sa ne preocupe acest lucru caci a fost discutat în Adunarea Generala din aprilie.
    9. COR a avut adunare extraordinara, am participat cu drept de vot (1 vot) - sistemul asta cu numar diferit de voturi functie de puterea si activitatea unui club fi util si pentru noi, a fost ales Comitetul Executiv si se va înfiinta la tribunal COSR (Comitetul Olimpic si Sportul Românesc). Aici federatiile neolimpice au un reprezentant dl. Alexandrescu - presedintele federatiei de orientare. Despre planuri si strategii ale COSR vom discuta dupa ce se depasesc etapele de reorganizare juridice.
    10. Examene.
      Au fost numeroase sesiuni, ceea ce este excelent, dar din pacate nu peste tot este aceasi preocupare. Ex Cluj - 9 participanti. la Iasi la fel. La TM - 5. Noroc cu YO2KQT, sau cu examnele de la: Craiova, Brasov, R.Vâlcea, Câmpina si Bucuresti. Pentru Bucuresti tnx YO3GON. Trebuie sa crestem numarul radioamatorilor. Evident nu în detrimentul calitatii, dar se vede preocupare slaba pentru cursuri de initiere, pentru autorizare ca SWL. Este o sarcina votata pentru fiecare club în parte. Pe 10 decembrie va di o noua sesiune la primaria din Petrila jud. Hd.

    4. Simpozioane, târguri si întâlniri. Au fost numeroase: Ex Pecica - tnx YO2BYD si YO2LFP, Lugoj - tnx YO2LHN, YO2BBT si YO2AO, Valea Calugareasca - Drumul si Festivalul Vinului - tnx YO9FNR, Bucuresti - tnx YO7FT, Buzau - tnx YO9XC. Am participat la o mare parte dintre acestea unde am prezenta si diferitemateriale. S-au facut premieri unde a fost cazul. Participare impresionanta, semn ca lumea vrea asemenea întâlniri. Talentul nostru este ca pe lânga talcioc sa aducem si informatii despre activitatea si preocuparile federatiei. Craiova. Întâlnire importanta. Echipa Nationala YR0HQ. Organizare de exceptie. Mape, agende, tricouri inscriptionate, vizita în poligoanele unde au fost instalate antenele, diplome personalizate, sisteme de proiectii, discutii la obiect, stabilire strategii pentru 2005. Tnx YO7LGI. OSIM - Radioamatori Inventatori. La fel întâlnire de înalt nivel stiintific si cu mare impact mediatic. O vom repeta. S-a deschis o colaborare cu Muzeul Institutului Politehnic Bucuresti. Am si trimis ceva materiale. Vom face în curând o activitate comuna. La TIBCO - slaba implicare. Doar ceva reviste. Culmea ca am avut invitatii pentru spatiu gratuit la CONEX Club si RCS - tnx N0FYR. Trebuie sa pregatim ROCOMTEL de la Sala Palatului, unde anul trecut am avut o buna participare. Avem un protocol initiat cu ASFAN (Asocitia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate)- reprezentata de dl Ion Hobana si Harald Alexandrescu. Pregatim câteva activitati comune la Observatorul Astronomic. Este vorba de observare de OZN-uri, meteoriti, de deschiderea unui radioclub, etc. Ne trebuiesc activitati care sa ne impuna la comunitatile locale si în mass media.

    Sâmbata 27 noiembrie va avea loc o noua întâlnire la Pitesti iar pe 5 decembrie la AEROSTAR Bacau.

    Alte activitati apreciate, care au avut rolul de a strânge la un loc radioamatorii:

  • Vizionarea în comun a filmului DACA TOTI TINERII DIN LUME. Cedare spectacol, sala moderna, intrare libera. Pe 16 dec ora 17.00 se poate participa din nou la UNION dat cu un film despre munti.
  • Omagierea unor radioamatori disparuti: YO3SB- Serban Naicu, YO3PI- Misu Popescu. Sunt lucruri de suflet, apreciate de unii radioamatori dar mai ales de familiile celor disparuti.

    5. Situatie financiara. Destul de greu ne descurcam.
    Avem aici actele contabile cu situatia noastra detaliata pe cheltuieli si venituri. De ex. CEuropean de CW a costat cca 90 de milioane. Priviti cât ne-a decontat ANS. Restul sunt veniturile proprii. YO8WW ma jignea când am spus ca am facut rost de bani.

    Venituri proprii . M-am angajat în Adunare la 108 milioane. Reprezenta salariul. Voiam sa fie un exemplu. Am depasit mult aceasta cifra. Tnx celor care ne-au ajutat. Am obtinut o suplimentare la rectificarea de buget, dar numai pentru pregatire. De aici au fost o parte din banii pentru activitatea de la Craiova. Se stie ca nu putem deconta în programele cu ANS cheltuielile pentru fax, internet, materiale consumabile, deplasari, telefon, al 13-lea salariu, etc. Cheltuim se fac exact pentru ce s-a aprobat în Adunarea Generala. Premierea rezultatelor de la CE. S-au facut toate actele. Dar sumele vor fi mult, mult mai mica ca anul trecut, caci România semnând Carta Sportului European a accceptat si normele de acolo. Ex YO3RJ a luat 4 medalii de Ag, care nu pot fi premiate.Nu a fost numarul de tari minim impus.

    Publicatii. Am facut ceva CD-uri, inclusiv cartea lui ON4UN. Revista cu exceptia lunii noiembrie a aparut în luna anterioara. Am publicat inclusiv materiale de la Reteaua de Monitorizare. Cartea Radiocomunicatii Digitale se vinde încet, încet. Mai avem 52 de bucati. Concluzii. Au fost în aceste 2 ? luni activitati numeroase. Practic aproape în fiecare saptamâna am avut câte ceva deosibit. Am colaborat cu multi radioamatori precum si cu o buna parte din membrii Consiliului de Administratie. Multumesc celor care ne-au ajutat.

    Propuneri

    A. Va propun sa fiti de acord cu afilierea cluburilor:
    a. CSR ELECTRON Dorohoi YO8KOB.
    b. CSR QSO Banat - YOKQT
    Adunarea generala va face afilierea definitiva.

    B. La Campionatul YO HF DX
    a. Statiile strainie sa poata lucra între ele si sa obtina 2pt. Pronerea este sustinuta si de N2YO, YO9HP etc.
    b. Statiile YO sa poata folosi si în acest concurs indicative speciale asa cum folosesc în marile competitii. Eventual sa stabilim criterii de acordare a acestor indicative. Iata cum procedeaza italienii: Statiile italiene folosesc indicative speciale în CQ WW, WPX, WAE (ca sinoi) dar si în campionatul propriu ARI. Propun sa adoptam acelasi sistem. Ar atrage straini.
    c. Pentru statiile YO sa se întocmeasca clasamente separate si pentru Singur Operator - o singura banda. Cred ca asta va aduce mai multi participanti. Ideea este sprijinita de multi contest-mani.

    C. Sa se organizeze un Campionat national de RTTY. Noi avem doar concrsul Dr. Savopol si de 3 ani cel în PSK organizat de YO5CRQ.

    D. Campionatul National US. Sa se faca urmatoarea clasificare la SOp.
    a. Juniori - statii clasa a III-a
    b. Seniori I - statii clasa a II-a max 100W deocamdata
    c. Seniori II - statii clasa I-a puteri mai mari de 100W.
    Argumente. S-a cerut asta si în adunare generala, ideea fiind sustinuta de multi participanti la competitii care dispun în general de puteri mai mici. Cred ca este o idee corecta. Avem asemenea categorii, adica seniori I si II la RTG si RGA. Eventual categoria juniori sa ramâna la fel, dar la seniori individual sa fie doua categorii, determinate numai de putere de emisie declarata si nu neaparat de clasa de autorizare. Noi acordam în prezent 168 de medalii si 56 de tricouri. Cheltuiala este imensa. Se vor mai adauga 3 medalii si 1 tricou. Poate vom face ceea ce ne cere UE si ANS, adica sa mai reducem numarul de titluri. Deocamdata asta este. Vom discuta în Adunarea Generala din aprilie 2005. La adunarea viitoare eu voi prezenta scris regulamentul Campionatului National de US, eliminând o serie de prevederi care nu ajuta si tinând cont ca acest campionat va fi în viitor arbitrat electronic. Ex 5 minute interzis judetul propriu. Ce facem cu YO7FT/P, YO9FLD/P. Acum sunt GSM-uri. Interdictia radio 15 minute înainte si dupa concurs. Prea mult. Cel mult 5 minute. Adica eroarea maxim admisa la timp. Regulamentele trebuie sa fie simple, clare si atractive.

    E. RGA. Propun sa aprobam regulamentul propus de Comisia centrala de RGA, dar experimental, numai pentru anul 2005. Va rog observatii. Sa vedem cum va iesi. F. Calendarul Sportiv 2005. Aveti aici detaliat Calendarul Sportiv pe 2005, discutat cu organizatorii. daca aveti observatii sau completari, azi se pot face. Iata si lista competitiilor date la ANS. Va multumesc.


    Proces verbal

    Proces verbal
    Sedinta Consiliului de administratie 24 noiembrie 2004
    Palatul National al Copiilor ora 13.15
    Prezenti: YO3FU, YO3JW, YO3ND, YO3APG, YO3APJ, YO3CZW, YO3GON, YO4DCF, YO5BLA, YO7AQF, YO7LOI, YO8WW, YO9XC
    Absenti: YO6QT, YO7FT, YO8TU, YO9HP

    YO3APG anunta ordinea de zi.
    1. a.YO3GON - prezinta o propunere de completare a programei de examen la Protectia muncii cuprinzând abordarea moderna a problemelor de resuscitare cardiorespitratorie si managementul accidentelor. Aceasta va fi multiplicata, condensata si prezentata la IGCTI. b. YO4DCF - solicita sprijin pentru a putea rezolva problemele de clasificare sportiva curente. c. YO3APG - prezinta o informare despre activitatea desfasurata de la ultima sedinta a CA si o serie de propuneri personale sau primite pe internet. d. Pentru anul 2005 se aproba urmatorii arbitri Campionatul National US CW si SSB - YO9HG - arbitraj computerizat. Campionatele Nationale UUS YO5CBX Campionatul International US YO8WW si YO3CZW care va ajuta la introducerea pe suport electronic a logurilor primite pe hârtie. Se va utiliza programul pus la dispozitie de DL5MHR. Campionatul International UUS YO7AQF Concursul Bucuresti YO3JW Concursul La multi ani YO si Memorial YO YO3APG Concursul 1 Decembrie YO5BFJ, YO3APG

    Pentru Campionatele de Creatie Tehnica, RGA si RTG - comisiile respective vor desemna colectivele de arbitri functie de perioadele si locurile de desfasurare.


    2. a. Se aproba afilierea la FRR a cluburilor QSO Banat (YO2KQT) din Timisooara si ELECTRON - Dorohoi (YO8KOB). Se prezinta activitatea acestora. De la cluburile nou afiliate trebuiesc date referitoare la adrese, nr de membri, întrucât la începutul anului viitor lista completa a cluburilor si asociatiilor afiliate trebuie sa apara în revista noastra. b. YO3JW solicita sa se utilizeze numai sistemul de codificare aprobat precum si un "cap de tabel" tipizat pentru raportarea rezultatelor la concursuri. c. Radioclubul DX Club Oradea nu are înca Certificatul de Identitate Sportiva, deci deoacmdata nu se poate face afilierea.

    3. a. YO3APG prezinta Calendarul Sportiv intern si international pentru 2005. Se fac completari de catre YO7LOI. YO8WW propune ca toate competitiile ce presupun deplasari sa fie trecute si în Calendarul Sportiv al ANS. YO3APG va încerca sa rezolve problema. Se aproba calendarul.

    b. Se aproba dupa discutii (3 voturi împotriva si 2 abtineri) renuntarea la prevederea de interzicere a efectruarii QSO-urilor între statiile straine din aceeasi tara, la Campionatul International de US. Acest lucrun se va comunica lui N2YO pentru a fi modificat regulamentul.

    c. Dupa discutii lungi, nu se aproba propunerea ca în clasamentele campionatelor nationale si internationale ale FRR, sa fie incluse statii românesti ce folosesc indicative speciale. Asemenea indicative se pot folosi doar în marile competitii internationale.

    d. Se aproba propunerea ca la Campionatul International de US sa se faca pentru statiile YO si clasamente Single Operator/Single Band. Pentru statiile individuale (Single Op) se acorda un singur titlu de campion, functie de scorul realizat, indiferent de categoria de participare (Multi Band sau Single Band), atât la juniori cât si la seniori.

    e. Nu se aproba deocamdata initierea unui Campionat National de RTTY. Se studiaza înfiintarea în anii viitori a unui Campionat National de Comunicatii Digitale în US.

    f. Nu se aproba clasificarea statiilor individuale la CampionatuL National US, functie de clasa de autorizare sau dupa puterea emitatorului. Nici varianta de a se mentine actuala categorie Juniori si introducerea a doua clase de seniori nu este acceptata. Clasificarea dupa putere se experimenteaza la Concursul Bucuresti, concurs ce va avea un regulament nou, propus de YO3JW.

    g. Alte prevederi ale regulamentului actual ( interzicerea lucrului cu statii din acelasi judet, interdictia traficului radio anterioara concursului, etc) se vor discuta în adunarile viitoare.

    h. Se aproba experimental pentru anul 2005, Regulamentul Campionatelor Nationale de RGA, care reprezinta o adaptare regulamentelor IARU ( categorii de participare, titluri pe echipe etc).

    4. a. YO9XC a propus câteva principii care sa stea la baza întocmirii unor clasamente anuale a radioamatorilor pe ramuri de activitate. b. YO3JW cere ca revista sa publice cu o luna înainte regulamentul concursurilor organizate de FRR. c. YO5BLA cere sugestii pentru o tema care sa fie propusa participantilor la campionatul de Creatie Tehnica, eventual sa se propuna o anumita schema sau un anumit aparat care sa fie realizat de participanti. Atunci s-ar vedea mai bine creativitatea si s-ar putea face un arbitraj mai obiectiv. d. YO3CZW cere sprijin la un provider de internet pentru o retea a radioamatorilor. e. YO3APJ aduce critici activitatii Comisiei de Comunicatii Digitale. Sedinta se încheie la ora 16.30.

    Vasile Ciobanita YO3APG

    Articol aparut la 25-11-2004

    9963

    Inapoi la inceputul articolului
  • Comentarii (9)  

  • Postat de Buzoianu Bogdan - YO8RJV la 2004-11-26 15:52:10 (ora Romaniei)
  • E nedrept ce s-a intamplat cu premierea de la telegrafie de la europene. E vina sportivilor ca nu a fost numarul de tari? Munca noastra cine o va rasplati? E greu sa se mai faca performanta in conditiile astea......Cele mai puternice tari au fost prezente...si dvs stiti cat e de greu sa te lupti cu Rusia si Belarus...La anul nu mai avem nici o sansa...eu ma gandesc sa ma retrag, probabil ca si altii, insa nu cred ca cineva va face ceva....s-a terminat si cu telegrafia!!!!! Imi pare foarte rau...tocmai acum...cand eram atat de aproape de ei....Succes in continuare!!!

  • Postat de CRISTI - YO8RCP la 2004-11-26 19:21:54 (ora Romaniei)
  • Este si normal sa nu "IASA" o competitie, DACA NU ESTE CUPRINSA IN CALENDARUL COMPETITIONAL CA SI "CAMPIONAT NATIONAL DE TELEGRAFIE VITEZA PE ECHIPE". Cluburile sint interesate in principal in deplasari la CAMPIONATE, apoi DACA MAI SINT BANI (si de obicei stim citi bani sint) mai aloca si pentru altele...
    Daca nici pentru anul 2005 Campionatul pe echipe nu a fost inclus in Calendar de catre CA al FRR si daca - a nu stiu cita oara - nici macar 1/10 din cheltuielile facute nu se vor recupera, atunci va avea dreptate YO8RJV : T E L E G R A F I A V A F I R E D U S A L A T A C E R E ! ! ! Si e mare pacat pentru pasiunea si munca depusa, pentru sutele si miile de ore de antrenament pentru a ajunge in elita mondiala, pentru SACRIFICAREA FAMILIEI, A JOBULUI - PENTRU SPORT ADEVARAT. Pentru ca insusi Directorul Institutului National de Cercetare pentru Sport a concluzionat ca "TELEGRAFIA VITEZA E MAI SPORT DECIT ALTE SPORTURI", solicitarile psiho-motrice fiind INFERNALE". Si acestea au fost declarate in plenul Consiliului Stiintific al acestui Institut. Din pacate, nu au fost bani pentru continuarea colaborarii cu specialistii care ne-ar fi putut face efortul mai usor.
    CHIAR NIMENI DIN TARA, IN AFARA SPECIALISTILOR, NU PRICEPE CA TELEGRAFIA VITEZA ESTE CU ADEVARAT SPORT SI NU DOAR "HOBBY" ?!? H E L P !

  • Postat de Marian ROTARU - YO7CEG la 2004-11-27 12:50:21 (ora Romaniei)
  • "preluarea acordarii indicativelor de catre FRR"-urmeaza preluarea acordarii indicativelor rutiere auto de catre ACR!(si nu de Politie<"Doamne fereste">daca nu vei fi membru ACR,NU vei circula!).Un mare regret si o dorinta, postata si-n revista FRR ,anume : In vederea autorizarii ptr. emisie NU mai ESTE necesar sa faci parte obligatoriu dintr-un club FRR,sa te RECOMANDE si de care sa DEPINZI !!!E GREA DEMOCRATIA TOVARASI cu NOSTALGII!De LIBERTATEA de ASOCIERE-constitutionala,LIBER consimtita NU s-a auzit!Tovarasul ne vrea inapoi impreuna,obligat-fortat!Ma asociez cu cine BINEvoiesc! NU ne poate OBLIGA nimeni in acest mileniu,intr-o societate DEMOCRATICA!!!Chiar daca nu va convine!Regulamentul IGCTI ptr.RADIOAMATORI reflecta acceasta si este foarte MODERN si de VIITOR!

  • Postat de Marian ROTARU - YO7CEG la 2004-11-27 12:58:54 (ora Romaniei)
  • De ce pagina oficiala FRR > WWW.HAMRADIO.RO < ,este goala!!!si nimic d'ale FRR-ului nu se gasesc acolo...?!? era de asteptat ca asa se va intampla draga prietene...! si cum ziceam la inceputul lansarii acestei pagini, constat ca toate aspectele sesizate cu ani in urma de George,WB2AQC,sunt din pacate valabile si astazi...nimic nu s-a schimbat de atunci!Oamenii nu pot fi schimbati, decat...intre ei! Sa auzim de bine!

  • Postat de Gabriel Gigea - YO4GDP la 2004-11-28 11:31:47 (ora Romaniei)
  • As dori sa postati ceea ce s-a votat(aprobat) efectiv la adunarea CA din 24 nov.. 73!

  • Postat de Ovidiu Orza - YO2DFA la 2004-11-29 06:20:03 (ora Romaniei)
  • De aceasi parere cu Gabi, YO4GDP!

  • Postat de Ciprian Sufitchi - N2YO (n2yo) la 2004-11-29 14:43:48 (ora Romaniei)
  • Astazi, 29 noiembrie 2004, am adaugat la aceasta informare despre sedinta Consiliului de Administratie si procesul verbal asa cum ne-a fost transmis de catre Secretarul General al FRR.

  • Postat de Buzoianu Bogdan - YO8RJV la 2004-12-01 18:09:35 (ora Romaniei)
  • Dupa cate vad eu, de premierea pt telegrafistii prezenti la Europene nici nu s-a discutat in adunarea asta....O fi prea neinsemnata....sau poate s-a amintit intr-o jumatate de fraza....Nu ni se spune nimic, cand se va face...daca se mai face...Poate ne lamureste si pe noi cineva ca sa stim la ce sa ne asteptam.Nu intereseaza pe nimeni problema asta?E o munca depusa....sunt ani de antrenamente...si a fost cel mai bun an al Romaniei la un campionat European sau Mondial...e prea putin cat s-a facut pentru noi!S-au facut sacrificii imense...chiar nu-i pasa nimanui de noi?Ar trebui facuta o sedinta cu lotul national si stabilit clar daca se vrea sa se mai faca performanta...Sunt mai multi care ar vrea sa afle raspuns la problemele acestea!!!As vrea sa mi se raspunda la aceste probleme.....Va rog!

  • Postat de Adrian - YO3HJV (yo3hjv) la 2004-12-07 07:07:24 (ora Romaniei)
  • Hm... Mi-am adus aminte de o veche nelamurire... Oare abandonarea vechii adrese web, hamradio.ro are vreo legatura cu o afacere care sa preia acest (foarte atractiv) domeniu?

    De exemplu, la hamradio.com se gaseste pagina unei foarte cunoscute si puternice firme din State, care se ocupa de distributie de scule pentru radio amatori, respectiv HRO.
    Cred ca un pic de transparenta nu ar strica! E vreo afacere la mijloc?


    Cu stima,
    Adrian

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Sedinta Consiliului de Administratie din 24 noiembrie 2004"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact