hamradioshop.ro
Articole > Concursuri si diplome Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti
Un cadou de Anul Nou

Calendarul competitional YO 2009

Adrian Voica YO2BPZ

Revista YO/HD Antena în colaborare cu Antal, YO2MBA, au hotarat sa faca tuturor radioamatorilor romani un cadou de Anul Nou, pe care il merita cu prisosinta: este vorba de Calendarul competitional YO 2009, realizat grafic, cu toate concursurile romanesti de radioamatorism (US, UUS, RGA, RTG) in masura existentei datelor concrete la ora editarii calendarului.

Calendarul se prezinta in trei variante: format A3 dintr-o bucata, din doua bucati (2xA4) si format A2 (4xA4), din care, functie de posibilitatile de tiparire, se va alege varianta dorita.

In prima versiune, cea A3, denumirile concursurilor sunt totodata linkuri catre paginile web cu regulamentele lor. Dand click pe oricare concurs se deschide browserul web si se va incarca de pe internet regulamentul. Exceptie cateva competitii ale caror regulamente nu sunt publice la aceasta ora.

Radioclubul YO HD Antena DX Grup intentioneaza ca, prin sponsori locali sa realizeze circa 50 de exemplare pe carton de calitate (in formatul 2xA4, pentru a putea fi trimise prin posta fara sa fie pliate) si sa le expedieze gratuit catre radiocluburile cu activitate competitionala (si a caror adresa este cunoscuta si sigura) si catre FRR, pentru a le distribui si altor radiocluburi.

Deoarece este posibil ca in calendar sa existe unele inadvertente, greseli sau omisiuni, rugam ca acestea sa fie semnalate operativ la yohddx@yohddx.ro sau la yo2mba@yahoo.com, pentru a putea fi solutionate inainte de aparitia variantei tiparite adresata radiocluburilor.

Calendarul competitional YO 2009 va fi o prezenta permanenta pe www.radioamator.ro si pe www.yohddx.ro.

El poate fi preluat de alte saituri, multiplicat pe hartie sau digital, cu conditia de a fi distribuit ÎN MOD GRATUIT tuturor celor interesati.

Revista electronica YO/HD Antena si Radioclubul YO HD Antena DX Grup ureaza tuturor radioamatorilor si familiilor lor un AN NOU 2009 plin de bucurii si impliniri, sanatate si fericire!

La multi ani!

Adrian Voica  YO2BPZ

Articol aparut la 29-12-2008

8827

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (8)  

  • Postat de Vasile - YO6EX (yo6ex) la 2008-12-29 08:10:26 (ora Romaniei)
  • O initiativa buna. Linkul la TOPS Contest este: http://www.procwclub.yo6ex.ro/tacregulament.pdf
    73

  • Postat de ELY - YO3AAS la 2008-12-30 00:49:33 (ora Romaniei)
  • FELICITARI !!! Si multumim pentru efortul depus ! Astfel de initiative reprezinta adevaratul "spirit" al radioamatorismului...

  • Postat de Elvis - YO7MCN la 2008-12-30 11:16:51 (ora Romaniei)
  • Gestul este mai mult decit excelent... de aici se vede clar cine sprijina concursurile si radioamatorismul in Romania , 73 Sarbatori Fericite.

  • Postat de Miki - YO5AJR (yo5ajr) la 2008-12-30 20:02:55 (ora Romaniei)
  • Felicitari Adrian si colaboratorilor. Este interesant si poate semnificativ pentru unii ham-i starea astrului enigmatic in jurul competitiilor....hi. Ori cum este de mare efect cand afisam chiar sub nasul XYL - lor:))) Ar fi interesant si calendarul competitiilor internationale de mai mare anvergura in astfel de prezentare.
    Va doresc din inima un an nou cu sanatate si implinirea planurilor. 73 de Miki

  • Postat de Lari - YO9CSM la 2009-01-02 11:02:04 (ora Romaniei)
  • MULMUMIM MULT !!!Numai D-l Voica cu rabdarea,tenacitatea si ham spiritul care il carecterizeaza a putut realiza asa ceva.73''s,Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

  • Postat de Adrian Voica - YO2BPZ (yo2bpz) la 2009-01-02 16:46:57 (ora Romaniei)
  • Se cuvine sa insistam cu faptul ca realizarea tehnica a cestui calendar ii apartine in totalitate lui Antal, YO2MBA, caruia ii multmim si pe aceata cale.

  • Postat de Romeo - YO4RST la 2009-01-09 08:45:44 (ora Romaniei)
  • Initiativa este laudabila. Calendarul trebuie insa corectat. Din regulamentele trimise la FRR rezulta ca ambele concursuri Memorial Dr. Savopol sunt pe 6 martie , iar QSO Banat este pe 20 decembrie ptr. ca e duminica. Si daca tot se fac modificari haide sa vedem si cand sunt CQ WW, WPX si IARU. Sa incurajam participarea! 73

  • Postat de Mircea - YO4SI (yo4si) la 2009-01-12 00:43:51 (ora Romaniei)
  • Frumoasa initiativa/cadou. Multumim ! Minunat colectivul de la acest club. Cand sunt trist, intru pe http://www.yohddx.ro, dau boxele la volum mai mare si ma delectez cu melodia ce o aud...
    Vad ca in "calendar" apare si Memorialul YO4HW. Unele idei ale regulamentului imi apartin. Dar ultima propozitie nu-mi apartine: "Arbitrul concursului este YO4SI Mircea Rucareanu". In mod sigur voi participa si eu la verificarea logurilor. Cel mai sigur este faptul ca eu voi fi acela care voi expedia fiecarui participant acel DVD cu imagini cu Radu in anii "80. Imagini document istoric: Acum pe locul unde era Radioclubul Judetean este un Supemarket, investitie de 10 milioane de Euro. Sa arbitrezi un concurs de unde scurte de radioamatorism ? Sa arbitrezi conform normelor de arbitraj? Va imaginati ce ar insemna asta? Ce sume de bani ar fi necesare? SUSPICIUNEA planeaza mereu asupra acestei activitati a noastra. Multi pasionati de radio nu participa din aceasta cauza. Daca ar sta doi observatori langa concurent, eu as spune ca era bine sa fie unul si in pod, unde poate are liniarul acela foarte mare. Sunt convins ca la inceputul radioamatorismului, cand noi eram pionierii undelor scurte, aceste "concursuri" erau organizate pentru studiul propagarii. RST si zona. RST-ul era important. Fisele se centralizau, concluziile erau interesante. Acum RST-ul este 599. Ba chiar programele de concurs il dau cu viteza marita. Daca nu-l dau nu e "regulamentar"! Mai este o problema a acestui arbitraj. Mie imi place aceasta activitate de concurs. Ca arbitru ar fi normal sa nu particip. Dar vreau sa vad si eu cum e cu acele schimburi de controale ce se foloseau in QRP Tomis. Poate v-am plictisit. Inchei spunandu-va ca acest Memorial nu doreste sa-l rememoreze pe Radu ca pe un sfant. Si pe mine m-a calcat pe bataturi. Dar avea un fel al lui inegalabil de a te face sa-l ierti. Radu a fost un om. Cu bune si cu rele. Mai multe bune? Mai multe rele? DUMNEZEU STIE, si SA-L IERTE !

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Calendarul competitional YO 2009"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact