hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti
Corespondenţă din Budapesta

Gala radioamatorilor din Ungaria

Ediţia a VI-a, decembrie 2008

László Hadnagy YO5AEX

A devenit deja o traditie ca la sfarsitul fiecarui an sa se desemneze cei mai buni sportivi ai anului. Primul sfarsit de saptamana din luna decembrie este rezervat pentru radioamatorii sportivi din R. Ungaria. In sala de festivitati a Agentiei Sporturilor din Budapesta s-a desfasurat "Gala radioamatorilor HA 2008", organizat de MRASZ (Federatia Ungara de Radioamatorism). In acest an, festivitatea este la editia a VI-a, editia Jubiliara, cand federatia de specialitate implineste 80 de ani de la infiintare.


Premii pentru radioamatori


Prezidiul adunarii


Sala de festivitati


Tortul jubiliar "MRASZ - 80"

Ceremonia a fost pregatita pentru 165 de invitati din capitala si provincie. Pe mesele din apropierea prezidiului sunt asezate premiile, 78 de cupe, 294 medalii cu tricolor, diplome si pachete cu cadouri. Invitatii ocupa loc la mesele special amenajate si incarcate cu sendviciuri, prajituri, fursecuri, cafea, sucuri si apa minerala.

La masa prezidiului ocupa loc Dl. Felber Gyula HA1TJ presedintele MRASZ, vicepresedintii federatiei, Horvath Laszlo HA5PTL, directorul Colegiului de Telecomunicatii "Puskas Tivadar" din Budapesta, D-nii Czuczy Andras, Sef serviciu si Tarkovacs Sandor HA7WM, din partea Autoritatii Nationale pentru Comunicatii.

Secretarul federatiei Dallos Laszlo HA7PL dechide ceremonia de premiere. Se intoneaza imnul national. Dupa discursul presedinte-lui se trece la evidentierea si inmanarea premiilor celor mai valorosi radioamatori maghiari care s-au remarcat de-a lungul anului 2008.

Cu acest prilej se acorda titlurile primilor clasati la competitifle internationale, campionatele nationale de unde surte si ultrascurte, radiogoniometrie, telegrafie viteza, YL-OM, premiile speciale ale federatiei si se desemneaza cei mai buni sportivi ai anului.

In cele ce urmeaza doresc sa Va prezint echipele si sportivii desemnati ca cei mai buni sportivi ai anului 2008:

  • Echipa anului pentru activitatea de unde scurte:
            HG1S - Radioclubul municipiului Gyor

  • Echipa anului pentru activitatea de unde ultrascurte:
            HA5KDQ - Radioclubul BKV Budapesta

  • Sportivul anului pentru activitatea de unde scurte:
            HA1TJ - Felber Gyula

  • Sportivul anului pentru activitatea de unde ultrascurte:
            HA8MV - Papp Gabor

  • Sportivii anului la radiotelegrafie viteza sala:
            HA7YB - Kiss Andrea
            HA8KW - Provics Ferenc

  • Sportivii anului la radiogoniometrie de amator:
            Fent Marianne
            Mucsi Mihaly

    La finalul festivitatii gazdele au multumit invitatilor pentru participare la ceremonie. Cei prezenti au gustat din tortul urias pregatit cu concursul lui Nagy Miklos HA7PR originar din Oradea si au continuat discutiile despre problemele radioamatorilor din Ungaria.

    Ma folosesc de acest prilej pentru a dori radioamatorilor din ambele tari, multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor, Sarbatori Fericite, alaturi de traditionala urare La Multi Ani - 2009!

    László Hadnagy YO5AEX

    Articol aparut la 23-12-2008

    8064

    Inapoi la inceputul articolului
  • Comentarii (3)  

  • Postat de Adrian Voica - YO2BPZ (yo2bpz) la 2008-12-24 07:40:53 (ora Romaniei)
  • O actiune minunata!Dar pun o intrebare:
    are sau nu MRASZ vreo relatie ierarhica cu ministerul (autoritatea nationala) pentru sport? Nu am vazut printre invitati pe nimeni de la aceasta autoritate!

  • Postat de Hadnagy Laszlo - YO5AEX la 2008-12-24 09:50:40 (ora Romaniei)
  • Intre MRASZ (Federatia Ungara de Radioamatorism) si NHH (Nemzeti Hirkozlesi Hatosag = Autoritatea Nationala pentru Comunicatii) exista o foarte buna colaborare. Nu exista o relatie ierarhica. La festivitatea de premiere, din partea Autoritatii Nationale pentru Comunicatii au participat: Czuczy Andras, Sef serviciu si Tarkovacs Sandor HA7WM, persoana care se ocupa de problemele radioamatorilor. In acest an, cand federatia de specialitate a implinit 80 de ani de la infiintare, D-l Czuczy Andras si Tarkovacs Sandor HA7WM au primit cate un premiu special din partea presedentiei MRASZ. Craciun Fericit si La Multi Ani - 2009!

  • Postat de Romeo - YO4RST la 2009-01-09 12:38:04 (ora Romaniei)
  • Frumos si interesant... As fi curios sa stiu modalitatea efectiva de stabilire a sportivului anului. 73

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Gala radioamatorilor din Ungaria"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact