hamradioshop.ro
Articole > Federatia Romana de Radioamatorism Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Simpozionul National YO 2004 la Satu Mare

Gajdos Csaba YO5OFH

Federatia Romana de Radioamatorism si Asociatia Judeteana de Radioamatorism Satu Mare va invita cu drag sa participati la editia jubiliara a Simpozionului National YO 2004 si Campionatul National de Creatie Tehnica in Satu Mare la data de 20-22 august 2004. Simpozionul National National YO 2004 se va desfasura in perimetrul Taberei Scolare "Strand" a municipiului Satu Mare in data de 20-22 August 2004. Imagini despre locul simpozionului gasiti la adresa: www.simpoyo.ro.

Organizatorii va pot oferi locuri de cazare in aceasta unitate la preturi scazute: in cabane de lemn cu 2-8 paturi la un pret de 150.000 lei/pat/noapte sau in minihotel cu televizor in camera la un pret de 250.000/pat/noapte. Pe langa acesta exista posibilitatea de a instala corturi in perimetrul taberei. Locurile sunt limitate si din aceasta cauza va rugam insistent ca sa faceti o rezervare prealabila pentru locurile de cazare.

Va rugam sa completati formularul de pe site-ul www.simpoyo.ro sau sa faceti o rezervare prin mail la adresa: rezervare@simpoyo.ro sau telefonic la nr. 0745-379329 si sa virati printr-un mandat postal in contul Asociatiei Judetene de Radioamatorism suma de 50.000 lei/persoana, reprezentand un avans pentru cazare. Contul asociatiei este: 25110310311319000003 deschis la Banca Romaneasca Satu Mare. Orice informatii despre Simpo YO 2004 gasiti la adresa www.simpoyo.ro Aceasta pagina este intr-o schimbare continua, toate informatiile actuale despre acest eveniment vor fi incarcate in cel mai scurt timp.

Observatiile si sugestiile Dvs. despre pagina si despre organizarea Simpozionului sunt bine venite. Va multumim anticipat si va asteptam la Satu Mare!

Gajdos Csaba YO5OFH

Articol aparut la 27-7-2004

8272

Inapoi la inceputul articolului

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Simpozionul National YO 2004 la Satu Mare"
Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact