hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Adunare generala de vis

Carol Mihai YO2LXW

De ce de vis? Pentru ca visurile le dorim mereu frumoase si aceasta intilnire de lucru (parca suna mai placut) a fost in aceasta nuanta, afirmind ca de mult, chiar foarte de mult de o asemenea intilnire nu am mai avut parte: toti frumosi si plini de bunatate, intelepciune fara atitudini razboinice sau de voci pline cu cel mai puternic venin posibil, asa cum in ultima vreme am fost obisnuiti. In aceasta ambianta s-a desfasurat adunarea generala pe 2006 a clubului sportiv de drept privat Silver Fox din 11 dec. 2006 ora 16.00 la sediul acestuia din mun. Deva.

Bine mediatizata prin mijloacele de care dispune, participarea a fost full.Pe linga cei 6 fondatori(restul find motivati) si 7 membrii invitati, conducerea in bunele sale intentii, a invitat si personalitati ai DJS HD si FRR reprezentati de dna. Marieta Ilcu Raileanu, respectiv ing. Vasile Ciobanita care din timp si-au anuntat cu regret neparticiparea.

Cu mult inainte de ora 4 p.m. cei 13 participanti s-au intilnit la sediu cu bineiteles placutele revederi, urari de bine si discutii, in particular sau colective, sub umbrela ocrotitoare si de observator impartial al neobositului Panti 2BBB. Fiecaruia i s-a inminat cite un material ce a cuprins o informare privind activitatea desfasurata in 2006, planul de masuri pe 2007, calendarul sportiv pe 2007 si planul de venituri si cheltuieli pe 2007, Panti rugindu-ne a-l citi cu atentie acesta fiind baza a discutilor. Fiecare a parcurs materialul schitindu-si obiectiunile si propunerile, care nu au fost putine. La ora 16.00 fix cei 13 participanti au intrat in sala de sedinte pentru dezbateri; nu consemnez numele participantilor dar pe linga fondatori si invitati au fost si doi radioamatori care cu multa placere au fost primiti in sedinta si chiar au avut propuneri interesante. De altfel Panti a precizat ca lista invitatiilor a fost astfel aleasa cu un reprezentant din teritoriu, nepunind la cheltuiala transportului toti memmbrii. De altfel toate discutiile purtate si hotaririle luate vor fi aduse la cunostiinta tuturora prin mijloacele specifice.

In cuprinsul informarii se mentiona ca dela 06.06.2006 cind clubul a primit certificatul de constituire al ANS, activitatea lui s-a desfasurat in ramurile de radioamatorism, orientare turistica si sportul pentru toti, acestea gindite in atragerea generatiei tinere in practicarea sportului depasind-se ideea sportului de casta, inca in mintea unora.S-a asigurat sediul care a fost dotat cu birotica si calculatoare, s-a conectat echolinkul la repetorul R0D, recent s-au autorizat indicativele 2KAR si R0D, s-a dotat biroul de QSL-uri, s-au eliberat o parte si s-au tiparit carnetele de membru celor 56 de cotizanti (dintre care doar 8 nu sunt radioamatori - finalizarea din lipsa fotografiilor), iar pe 2007 numarul membrilor va atinge suta; in scurt timp, dupa dorinta liber exprimata, colegii din Vulcan si Lupeni vor adera la acest club. Pe 29.06.2006 s-a organizat o sesiune extraordinara de examen la care au participat 22 de candidati membri sau nemembri ai clubului. In activitatea competitionala s-au obtinut rezultate deosebite: la RGA si orientare obtinind 10 medali la campionatele nationale iar la campionatul national de US Ionescu Gratiela 2MGK a obtinut locul 5.Baza materiala a fost asigurata de venituri modeste dar se apreciaza ca pina la sfirsitul anului cheltuielile sa atinga valoarea de 1100 Ron, cheltuieli facute pentru dotari si activitati competitionale. Pentru cresterea veniturilor in baza art. 48 din OG nr. 26 si a legii 69 din 2000 s-a incheiat contractul de colaborare cu platforma de TV digitala prin satelit BOOM TV.

Proiectul planului de masuri pe 2007 structurat pe probleme organizatorice, activitate competitionala si baza materiala are peste 23 de puncte importante fiind: organizarea compartimentelor pe activitati, organizarea simpo YO2HD, organizarea sesiunilor de examene, reorganizarea retelei de urgenta, activarea seitului propriu, instituirea diplomei Silver Fox, participarea la competitiile interne si externe, organizarea concursurilor de US si UUS denumite Cupa Silver Fox (directorul de trafic va intocmi regulamentul), organizarea celei de-a 31-a editii a Cupei Decebal la RGA, organizarea concursului de orientare, premierea cu bani a rezultatelor de performanta. Se va asigura aparatura necesara traficului de US, UUS si RGA, dotarea laboratorului de electronica cu aparatura de masura si control, demararea demersurilor pentru concesionarea unui spatiu pentru cantonamente si baza de concurs. Se va demara campania de obtinere a fondurilor din sponsorizarile societatilor si celor individuale de 2%.

Planul de venituri si cheltuieli pe 2007 este estimat la 16000 Ron, dar cu modificari in raport de veniturile si cheltuielile survenite.

Calendarul sportiv pentru 2007 cuprinde participarea la competitiile din calendarul national cit si cele organizate de clubul Silver Fox: cupa Decebal la RGA din 4-6 mai, cupa Silver Fox la RGA din 6-7 oct, cupa Silver Fox US in a doua zi de luni din dec, cupa Silver Fox UUS probabil in mai-iunie, cupa Silver Fox la RTG si orientare, cupa Silvicultorului si Pro Natura la orientare, cupa 1 Iunie la RGA si orientare, campionatele nationale de RGA, RTG si ca noutate campionatul judetean de creatie tehnica.

Cam acestea au fost problemele pe marginea carora asistenta a fost invitata a-si mentiona pozitiile. Dl. director Marius Pantelimon 2CWR roaga ca toti sa se implice in a convinge societatile de a sponsoriza clubul precum si a persoanelor fizice ce au dreptul a dirija cei 2% din venitul global spre club nostru. Dl. Firescu Florin 2MFH director sportiv roaga a se infinta echipe specialzate atit in ramura sportiva cit si radioamatoriceasca. Secretarul clubului Panti 2BBB a informat ca pentru cumpararea timbrelor si expedierea QSL-lor s-au alocat 50 de Ron dar inca nu sunt suficiente QSL-uri (in special pentru strainatate unde se impun un min. de 15 QSL-uri) rugind colegii in a le completa si a le aduce la club. Datorita faptului ca la actualul sediu nu se pot instala antene pentru traficul de US, deranjind echipamentele de comunicatii si protectie al bancii (si a altor unitati), se impune gasirea unei locatii destinate special acestui trafic. De asemeni a amintit ca membrii clubului sunt acuzati ca se ocupa de afaceri dar dupa informatiile provenite de la Garda Financiara si al prevederilor fiscale in vigoare acestea sunt perfect legale sfatuind acuzatorii sa procedeze la fel daca li se ivesc asemenea ocazii. Dl. Ionescu Pompilian YO2MFA propune ca pentru baza sportiva sa se achizitioneze echipamente performante la mina a doua cu facturi originale si garantii, preturile fiind rezonabile (de ex. de la 3DLL). Dl. director trafic radio 2LAN-Sandu indica ca pe timpul iernii activitatea de trafic se poate desfasura si in locatia aeroportului Saulesti unde sunt conditii de montare a antenelor foarte lungi. Dl. Szabo Francisc 2ARV propune ca desfasurare al campionatului de US, dotat cu cupa Silver Fox, sa se desfasoare in a doua zi de luni din decembrie deoarece in calendarul competitional al acestei luni figureaza doar doua competitii. Propunere acceptata urmind a se comunica FRR data sustinerii si regulamentul competitional. Dl. Purcaru Gheorghe 2MGO propune montarea pe cladire a unei plachete cu sigla si denumirea asociatiei sportive, aceasta fiind necesara pentru eventualii doritori de colaborare cu clubul nostru.

In incheiere Panti a multumit asistentei, adaugind ca si pentru anul viitor taxele ramin neschimbate, adica cotizatia de 20 si 10 de Ron pentru cei cu venit respectiv fara venit si 30 de Ron taxa de membru. Placuta a fost surpriza cind Panti a pus cireasa pe tort HI, fericind pe cei prezenti cu agende 2007 personalizate. TNX 2BBB.

A urmat retragerea in biroul lui Panti unde pina catre ora 18 trecute s-au purtat discutii pe teme diverse, s-au fumat tigari completate cu oaresce licori deosebite. Am vazut pe fata fiecaruia multumirea lucrului bine facut si a sperantelor ca in general sporturile genereaza tot ce este mai bun pentru noi. Deci se poate si asa.

73 si pe curand

Carol Mihai YO2LXW

Articol aparut la 22-12-2006

8995

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (16)  

  • Postat de Ovidiu Ratiu - YO2LSK la 2006-12-24 12:22:54 (ora Romaniei)
  • Felicitari pentru rezultatele obtinute 2006 in competitiile sportive si anul nou sa va aduca numai bucurii si sanatate. Nutrim speranta ca odata cu noul an vom putea realiza o serie de proiecte comune in interesul tuturor radioamatorilor. "Un Craciun fericit si linistit !" si "La Multi Ani !" .
    73! de YO2LSK Ovidiu

  • Postat de Adunatura de hoti - la 2006-12-26 18:34:13 (ora Romaniei)
  • Rahat cu apa rece!

  • Postat de o speranta - la 2006-12-27 15:13:50 (ora Romaniei)
  • Cei care au scris mai sus au facut praf si pulbere tot ce-ace sa facut bine in jud hunedoara speranta consta in faptul ca adevarul va iesi la iveala si ei nu vor mai avea ce spune incrincenarea nu are sens in aceste zile

  • Postat de UN VISATOR - la 2006-12-28 06:50:11 (ora Romaniei)
  • Adunare generala DE VIS ?? Poate de VISATORI!!

  • Postat de Adrian Voica - YO2BPZ (yo2bpz) la 2006-12-28 16:41:22 (ora Romaniei)
  • Lasand la o parte bombastica titlului ( taxata dealtfel de un VISATOR mai sus) “Adunare generala de vis” ( cum sa se exprime atunci miresele care au avut o nunta reusita sau turistii care au facut o vacanta cu zapada in Austria?), si faptul ca, conform articolului 14 din Statutul Siverfox adunarea generala a fost NESTATUTARA ( daca un statut facut in martie este incalcat de catre cei care l-au facut in decembrie, exista vreo certitudine ca nu va fi incalcat mereu?), lasand la o parte si greselile “tehnice” generate de graba de a da publicitatii aceasta activitate :CAMPIONATUL dotat cu cupa Silverfox ( nu am stiut ca cluburile locale pot organiza campionate) si repetorul R0D ( acest repetor ar trebui sa fie in Rusia Asiatica, ale noastre incep cu YO), raman mirat doar de faptul ca respectiva Adunare generala a hotarat organizarea Simpozionului de la Deva , fara a aminti de vreo colaborare cu altcineva ( cel putin asa zice autorul articolului). Atunci inseamna ca la Deva vom avea doua simpozioane, unul sau ...niciunul! In rest, lucruri frumoase, demne de admirat. Eu as fi pariat ca aceasta adunare generala va aduce un pic de “pace”.

  • Postat de Mihai - YO2LXW la 2006-12-30 13:40:11 (ora Romaniei)
  • Privind comentariile de mai sus:
    -pe adunatura de hoti si in special pe cel ce se ascunde in spatele lor-un militian cu trei trese de tinichea-il voi prezenta cit de curind; pofta buna.
    -lui YO2BPZ,un comunist educat la inalta scoala de studii politice Stefan Gheorghiu,ii amintesc ca pe vremea cind cersea subsemnatului articole pentru YO HD ANTENA le gasea fara cusur,dar articolul de mai sus il gaseste plin de comentarii de-a dreptul bombastice:
    -mireasa, o fi stiind ea sa se exprime, oare la Varmaga cum o zice?
    -repetorul R ZERO DELTA se afla in Deva si nu in Rusia Asiatica, care daca nu ar fi fost autorizat de cei pe care de fiecare data ii balacareai, unde-ti prezentai QTC-urile saptaminle cu doar deschiderea si incheierea acestora
    -campionate,concursuri,competitii pe cine deranjeaza
    -simpozionul va fi organizat de Silver Fox(si nu-l mai scrie legat-gnosticule)in colaborare cu alte cluburi, daca va fi posibil, dar cel putin eu m-am saturat de aportul major al publicatiilor si fair play-ul trimbitat de tine la toate simpozioanele
    -despre pace si intelegere cu mari rezerve si nu intimplator am scris "pe curind", da, pe curind cind voi dezvalui metodele securisto-comuniste de demolare a RCJ Hunedoara, unic in tara.

  • Postat de "Procest-Verbal" - la 2006-12-30 15:00:25 (ora Romaniei)
  • “Procest verbal” de la adunarile de partid cu realizarili si planurili de masuri…Vezi mai Mihaita ca nu te ia nimeni in seama! Compara cu CQ100…Daca scrii si la revista précis o inmormantezi. Mai Mihai ma’! Este cam tarziu sa te mai civilizezi! Nu mai posta articole de la cursurile de propagandisti! Bla! Bla! Bla! Iti bati joc de de site. Tot pupincurist ai ramas. Visezi ca esti tot cu creionul chimic in gura si cu castile pe urechi interceptand convorbirile telefonice? Ti-a trecut vremea! Invata cel putin cand te exprimi, verbal sau in scris, sa o faci gramatical, ma! Invata ce este un indicativ pana nu te ia IGCTI-ul la ochi! Daca nu ai stiut pana acum, R0 este o frecventa in banda UUS destinata radioamatorilor in banda. Vezi de invata planul de benzi ca s-a schimbat. Repetorul prin care iti bati joc de radioamatorism are indicativul YO2D, iar daca nu-ti place prefixul YO poti sa te intorci pe pamantul stramosesc si asa ai ramas cu fata la rasarit. Cam tarziu sa mai inveti sa scrii ortografic, ortoepic si unde se aseaza semnele de punctuatie si spatiile. Ai facut si cursuri de alfabetizare?!. Nu se vede.
    Dar, considerandu-te asa “intelectual”, poti sa raspunzi la:
    Intrebari la care nu s-a raspuns inca? (in numar de 13 care vor urma).

  • Postat de Adrian Voica - YO2BPZ (yo2bpz) la 2006-12-30 16:40:57 (ora Romaniei)
  • Atunci cand am facut comentariile, nu m-am gandit la o reactie atat de violenta a autorului. In definitiv era vorba doar de observatii proprii, nu de injurii si invective!(R-zero-D a ramas tot R- zero- D, si inainte, si dupa comentarii!).
    Dar, avand in vedere distanta extrem de scurta intre noi ( 17 km pe sosea si vreo 13-14 in linie dreapta), eu prefer discutiile directe, fara ochii "Internetului". Deci, iertata sa-mi fie "lipsa" de pe acest "forum", indiferent de "evolutiile" ulterioare. Iar referitor la "Proces Verbal", presupun ca e dintre radioamatori. Ca daca e de pe la fosta Posta (pagina e pentru radioamatori, dar o mai acceseaza si alti utilizatori de Internet!)... are ce spune!

  • Postat de Mos Craciun - la 2006-12-30 21:54:16 (ora Romaniei)
  • Daca titlul ar fi fost ar fi fost bine? Poate ca tot ceea ce suna frumos este de gen comunist pentru unii dar asta nu inseamna sa nu mai scriem articole frumoase doar ca sa zicem ca suntem cu fata spre apus. De ce sa nu scriem lucruri frumoase in loc sa defaimam judetul si radioamatorii de aici. La Multi Ani !!!

  • Postat de Mos Craciun - la 2006-12-30 22:00:00 (ora Romaniei)
  • Scuze.Completare pentru mai sus. Daca titlul ar fi fost ar fi fost bine?

  • Postat de Mos Nicolae - la 2006-12-31 11:15:09 (ora Romaniei)
  • Draga Mos Craciun inca se impleticeste limba in gura la tine.Ai fi vrut sa spui ceva dar inca mai aburi in cap.probabil de "la oaresce licori"cum zice autorul articolului.

  • Postat de UN VISATOR - la 2006-12-31 13:07:38 (ora Romaniei)
  • Mos Craciun, vorbesti frumos (Doar in fata, nu si-n dos!)

  • Postat de Pantilimon Gheorghe - YO2BBB la 2006-12-31 13:15:40 (ora Romaniei)
  • Cine face ceva, are impotriva lui: - pe cei care ar vrea sa faca acelasi lucru; - pe cei care vor sa faca contrariul; - dar mai ales marea armata a oamenilor mult mai severi, dar care nu fac nimic.
    Multumesc celor care sub semnatura lor semnaleaza si lucrurile bune si cele rele. Impostorii, invidiosii, rautaciosii si alte asemenea categorii de oameni se ascund sub umbra anonimatului. Cu ura si injuraturi nu vor ajunge nicaieri.
    La multi ani, sanatate, fericire si visuri implinite.

  • Postat de Adrian Voica - YO2BPZ (yo2bpz) la 2006-12-31 18:53:39 (ora Romaniei)
  • De data asta DA! Asa ar trebui sa vedem lucrurile, si m-ar bucura ca o interventie autorizata (si autoritar!)sa aiba un rezultat bun in folosul tuturor. Daca nu se poate, nu se poate (sau vorba ardeleanului "Noa, daca traba, traba!") dar trebuie incercat pana lucrurile nu iau o intorsatura urata si ajungem sa trecem unii pe langa altii fara sa ne mai salutam.
    An Nou fericit!

  • Postat de 0.032 - 0..3 la 2007-12-16 18:51:34 (ora Romaniei)
  • 2.3
    3.3
    3
    3
    36
    633

  • Postat de 0.032 - 0..3 la 2007-12-16 18:51:35 (ora Romaniei)
  • 2.3
    3.3
    3
    3
    36
    633

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Adunare generala de vis"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact