hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari         Tipariti

Intalnirea traditionala anuala de iarna de la Campina 2017

Nini Vasilescu YO3CCC

In luna noiembrie, imediat ce am sosit acasa de la intalnirea “Toamna Radioamatorilor” de la Buzau, am primit un e-mail de la Florin YO9IIE prin care am fost anuntat de aceasta noua intalnire de la Campina.

Iata continutul anuntului:

ANUNT IMPORTANT
Intalnirea traditională anuala de iarna, din Campina, va avea loc anul acesta in ziua de SAMBATA 16 DECEMBRIE 2017, la Casa Tineretului.
Sunt invitati toti radioamatorii din tara care doresc sa se intalnesca inainte de NOUL AN 2018.
Prezentarea se face incepand cu ora 10 la sediul Casei Tineretului Campina din B-dul N. Balcescu nr. 50, unde vor avea loc urmatoarele activitati:
• De la ora 10:00 pana la 12:00 DISCUTII amicale intre radioamatori si, eventual, “TALCIOC” radioamatoricesc pentru cei care isi pun speranta ca, poate, vor fi mai multi cumparatori decat vanzatori.
• De la 12:00 vor urma activitati de socializare.

Dupa ce am citit acest e-mail, l-am sunat pe Florin YO9IIE pe telefonul mobil, i-am multumit pentru informatie si l-am intrebat daca pot sa pun anuntul pe Radioamator.ro pentru a fi informata cat mai multa lume din timp despre aceasta intalnire. Sigur ca a fost de acord si imediat i-am trimis un e-mail lui Ciprian N2YO prin care l-am rugat sa puna anuntul pe Radioamator.ro. Intr-o ora am primit de el un e-mail prin care mi-a spus ca a pus anuntul. Am intrat, l-am vazut si eu si l-am sunat din nou pe Florin YO9IIE ca sa-i dau vestea cea mare. Cand i-am spus ca anuntul deja a fost pus, nu-i venea sa creada, dar pentru ca era in fata unui calculator s-a lamurit imediat. In felul acesta, cei care vor citit anuntul si bineinteles daca vor dori sa vina, sa aibe timp suficient ca sa stie cum sa-si programeze aceasta “evadare” din cotidian. Eu ma pregatisem de mult pentru o noua vizita la Campina. Nu mai tin minte la cate asemenea evenimente am participat, dar sunt foarte multe; dovada sunt articolele si fotografiile pe care le-am facut de fiecare data.

Initial trebuia sa plec impreuna cu prietenul meu Lucica YO3IWZ (asa cum am facut in urma cu o luna cand am fost la Buzau), dar a intervenit ceva la el si nu a mai putut sa mearga. Nici sotia mea nu a putut sa mearga, cu toate ca am mers impreuna de fiecare data. De o luna si jumatate ne-a venit pe lume a treia nepotica, Sofia Andreea, iar sotia a trebuit sa ramana acasa ca sa poata sa o ajute pe fata mea cea mare care nu se putea descurca singura cu cele doua fete, cea mare de 8 ani si cea mica venita de curand pe lume. Si uita asa, pentru prima data am plecat singur la drum. Ca de obicei, am plecat de vineri dupa pranz si tot ca de obicei, am plecat cu un Maxi-taxi care ma lasa la doi pasi de “Casa Tineretului”, unde este hotelul unde ma cazez si unde are loc intalnirea. Eu am un program bine stabilit, de prima data cand am fost la aceste intalniri. Imediat ce ajung la hotel, unde am rezervare din timp, imi las bagajul si plec sa fac o intalnire prin orasul Campina. Prima oprire o fac la o cofetarie unde imi plac prajiturile pe care le servesc acolo. De fiecare daca mananc cate doua; si de aceasta data am facut la fel, caci nu puteam altfel. Hi! De acolo am continuat plimbarea catre o alee care da din strada principala catre piata. Si aici, ca de obicei, erau nista casute si tarabe unde se gaseau produse traditionale pentru aceasta perioada a anului.

Am continuat drumul pe aleea de langa piata si am intrat inauntru pentru a merge la magazinul unde se vinde branza de Sibiu, de unde cumparam in fiecare an. Apoi, pentru ca se facuse ora 17, am continuat drumul catre Radioclubul din Campina. In prealabil, am vorbit la telefon cu Lucica YO9IF si mi-a confirmat ca este la Radioclub. Aici, m-am intalnit cu mai multi prieteni cu care am stat vreo doua ore de vorba la o bere si o cafea. Cand am plecat de la Radioclub, m-am dus direct la un restaurant din apropiere la care megem mereu vineri seara cand mergem la Campina si am mancat o pizza “stropita” cu o bere.

Sambata m-am sculat pe la ora 7 si 45 de minute, m-am echipat si am coborat un etaj ca sa merg in holul mare unde urma sa aiba loc intalnirea: talciocul si socializarea. Deja incepuse sa vina lumea. Primul pe care l-am intalnit a fost Paul YO9CMF, care a venit la fel ca mine, tot de vineri pe la pranz. In afara de cei din Campina au venit o multime de prieteni radioamatori din: Brasov, Ploiesti, Baicoi, Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Alba Iulia, Aiud etc. Usor-usor s-a umplut sala. A fost o placere sa pot schimba tot felul de impresii cu prieteni pe care nu pot sa-i vad decat la asemenea intalniri. La pranz, ne-am retras in sala de la demisol unde venise deja o firma de catering care a adus mancare si fiecare a putut sa-si comande ce a dorit sa manance. De asemenea se putea comanda o cafea, un suc, o bere etc. Atmosfera fiind foarte placuta, nici nu stiu cand a trecut timpul si a trebuit sa ne luam la revedere, fiecare plecand in directia de unde a venit. Foarte aproape de hotel este autogara de unde am luat un Maxi-taxi catre casa. Vremea a fost foarte frumoasa, parca venea primavara. Si de aceasta data am cautat sa fac cat mai multe fotografii ca sa ne ramana cat mai multe amintiri. Si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc organizatorului, Florin YO9IIE, pentru aceasta frumoasa intalnire.

Un album cu fotografii pe care le-am facut pe 15 decembrie poate fi vazut aici.

Un album cu fotografii pe care le-am facut pe 16 decembrie poate fi vazut aici.

Nini Vasilescu YO3CCC

Articol aparut la 19-12-2017

3917

Inapoi la inceputul articolului

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

La acest articol nu se (mai) primesc comentarii.

Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact