hamradioshop.ro
Articole > Concursuri si diplome Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Vitrina cu medalii romanesti

Gabi Paisa YO8WW

Anul 2003 va ramane scris in paginile radioamatorismului romanesc ca anul in care am umplut vitrina cu medalii, ca anul in care ne-am depasit teama de podium si cu fruntile in bataia soarelui am urcat cu mandrie treptele mult ravnite ale gloriei. Personal am crezut in sansele telegrafiei romanesti si dupa expierenta ultimilor editii la care am participat, am crezut tot timpul ca avem posibilitati.

Dupa indelungi discutii, poate unele neprincipiale, sau santajiste de a pleca cu un lot la limita de un participant pe categorie si un conducator, prin stradania dlui Ciobanita de a-si tine promisiunea data in Consiliul de administratie de sprijini financiar plecarea lotului, pe 2 mai incepand din Bucuresti au urcat in trenul ce avea sa culeaga cei mai buni telegrafisti ai momentului din Romania,Manea Janeta, Olaru Alexandru si Neagu Cristian, de la Bacau Buzoianu Emil Bogdan si Covrig Aurelian Cristian si de la Suceava Trofin Vasilica, Ivan Gabriela, Haldan Ionut Cristian si in ultimile clipe de a pleca trenul Coca Pavlic, condusi de subsemnatul.

Dupa un drum lung si anevoios, completand plictiseala si caldura cu laptopul lui Coca care ne-a fost de mare ajutor, cimentand cunostintele acumulate de-a lungul antrenamentelor, cu ultimile sfaturi si pareri si mai ales tinand urechile ciulite numai spre telegrafie, neluand in seama zgomotul trenului, pe 4 mai am ajuns in gara centala din Minsk, unde am fost asteptati de 2 microbuze si transportati in mare viteza la Centrul Olimpic Raubichi la 20 de km de Minsk. Au urmat 2 zile pline de emotii si incarcatura nervoasa, care insa la sfarsitul lor au umplut inimile de bucurie. Ochii si suletele ne-au fost tot timpul asupra echipei Ungariei, care stiam ca ne presa din spate spre podium si care era una dintre amenintarea noastra spre obiectivul propus, adica medalia de bronz la echipe. Acest lucru ne-a facut sa uitam de celelalte 2 echipe de top, Rusia si Bilorusia care luptau pentru locul 1-2. Am uitat asa de tare incat la proba de recetie cautam locurile de la 3 in jos. Ce reactie am avut cand nu l-am gasit pe Olaru in clasament! De la locul 3 in jos nu mai era. Eram sigur ca s-a descalificat. Insa el ocupa locul 2. Dar ce bucurie a fost cand lista junioarelor mici incepea cu Trofin si careia ii flutura tricolorul pe monitorul de control!

Dar iata rezultatele finale:

Cat A junioare mari MANEA DANIELA medalie de argint la receptie

Cat B juniori mari OLARU ALEXANDRU medalie de argint la receptie

Cat C senioare IVAN GABRIELA medalie de bronz la probe practice

Cat D seniori BUZOIANU BOGDAN medalie argint la probe practice

Cat D seniori COVRIG CRISTIAN medalie de bronz la receptie si transmitere

Cat E senioare II MANEA JANETA medalii de argint la receptie, transmitere si probe practice si medalie de bronz la general

Cat F seniori II COCA PAVLIC ALEXANDRU medalie de bronz la receptie

Cat G junioare mici TROFIN VASILICA medalie de aur la receptie si de bronz la transmitere

Cat H juniori mici NEAGU CRISTIAN medalii de bronz la receptie

Iar echipa a obtinut medalie de bronz.

Total 15 medalii.

Speram ca acestea sa fie un inceput, ca urmatoarea editie sa depaseasca acest record si aceste rezultate sa dea un imbold tinerilor, incepatorilor si tuturor celor pasionati de radioamtorism. Felicitari tuturor!

Multumim celor care au fost alaturi de aceasta echipa, care au crezut in sansele fiecaruia, antrenorilor si celor care au pregatit si au contribuit la pregatirea fiecaruia, celora care au contribuit la deplasarea lotului, dl Gheorghe Dromereschi, dl Marcel Aleca pentru energizante, dl Cornel Petreanu pentru cadouri si nu in ultimul rand dl. Ghita Dragulescu si dl. Vasile Ciobanita de la FRR.

Gabi Paisa YO8WW

Articol aparut la 11-4-2004

8631

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (1)  

  • Postat de neagu iulian - NU AM la 2005-02-24 07:52:29 (ora Romaniei)
  • as vrea sa dau examen pt radio-amator!!!as dori informatii!!!!

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Vitrina cu medalii romanesti"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact