hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Întâlnirea radioamatorilor de la Băile Govora

Nicu Almasi YO7HUZ

La sfârşitul săptămânii trecute în zilele de 22, 23 şi 24 iulie a.c. a avut loc la Băile Govora "Întâlnirea de Sfântul Ilie a radioamatorilor".

Reuniunea organizată începând in anul 2008 (atunci sub genericul PHOENIX 20018) care din anul 2009, când a fost înfiinţat Radioclubul , s-a numit "Intâlnirea de Sfântul Ilie a radioamatorilor" a reunit şi în acest an radioamatori din mai multe districte: YO3, YO5 (Cluj), YO6 (Braşov şi Sibiu), YO7 (Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj şi Argeş) şi YO9 (Dâmboviţa şi Prahova). Federaţia de Radioamatorism a fost reprezentată la această reuniune de dl. General de Brigadă (r) Constantin Neacşu-YO3IRC, vicepreşedinte al FRR.

A fost un prilej pentru prieteni vechi pe calea undelor, oameni care nu s-au văzut niciodată sau se văd foarte rar de a se cunoaşte şi de a se revedea. A fost o întâlnire prietenească unde cei prezenţi şi-au împărtăşi experienţe, bucuria pentru succese şi, de ce nu, amărăciunile pentru neîmpliniri peste care vor încerca să treacă împreună cu speranţa că într-o zi le vor depăşi.

A fost loc şi pentru discuţii foarte aplicate, de specialitate, dezbateri cu privire la organizarea activităţii radioamatorilor, funcţionarea structurilor sportive sau neafiliate la Federaţia Română de Radioamatorism.

Asociaţia "Radioclubul Cozia" Râmnicu Vâlcea, o structură sportivă încă tânără a reuşit să facă din această reuniune o tradiţie iar, cât priveşte activitatea sa a "conservat" împreună cu secţia de radio de la C.S. "Chimia" Râmnicu Vâlcea, premisele pentru relansarea in formă organizată a activităţii radioamatoristice organizate în judeţul Vâlcea.

Un album cu poze făcute la acest eveniment se găsesc la această adresă.

Nicu Almasi  YO7HUZ

Articol aparut la 29-7-2016

4843

Inapoi la inceputul articolului

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Întâlnirea radioamatorilor de la Băile Govora"
Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact