hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

SIMPO YO2 TIMISOARA

Gigi Popa YO2MTG

Cu destul de multe emotii, cu echipa de organizare mult mai mare si cu un buget inca necunoscut s-a pus in practica organizarea celui de al 9-lea simpozion organizat de ASOCIATIA QSO BANAT TIMISOARA, adica cluburile YO2KQT si YO2KAC.

Vineri seara un numar mare, chiar neasteptat de mare de participanti la cina festiva. Nu intru in amanunte ci spun doar atata: VOIE BUNA.

Sambata dimineata inca de la ora 8.00 in cadrul primitor al salii Adam Muller Gunthenbrunn a inceput talciocul iar invitatii au puttut servi o cafa si o sticla de apa minerala oferita de organizatori, sa nu uitam ca am avut parte de o zi nespus de calda pentru sfarsitul lui septembrie, termomentrul urcand la 34 de grade.

La ora 11 au inceput prezentarile tehnice, subiectele fiind de interes general dar au reusit sa capteze atentia celor prezenti in sala pana la final, in jurul orei 14.00, final care a culminat cu o tombola la care au fost oferite doar 3 premii.

O lucrare (un tablou) in metal oferita de colegul nostru YO2MMC si 2 statii Baofeng UV5 R, noi noute!

Au fost desemnati castigatorii DOAR participanti aflati in sala si DOAR titularii biletului de tombola primit la sosire. Organizatorii au dorit astfel sa le multumeasca intr-un fel celor care au participat pana la final.

Dupa aceste momente a urmat fotografia de grup, care spun doar ca o paranteza ca NU mai trebuie facuta la final, pentru ca multi dintre participanti pleaca grabiti spre casa.

Mi-au fost adresate multe cuvinte de apreciere si multumiri, care anul acesta ar fi trebuit sa ajunga la YO2MBU, YO2MKL,YO2MOH,YO2LLZ,YO2MPA si multi altii care au ajutat din umbra...

Speram ca va facut placere si nu a-ti regretat drumul batut pana in Timisoara, aici ma refer si la faptul ca am avut invitati din YU, N2, si din districtele YO2, YO3, YO5, YO6,YO7 si YO8. In numele membrilor de club VA MULTUMIM!

De asemenea va invit sa vizionati fotografiile postate pe site la www.yo2kqt.ro si daca privindu-le deja va pare rau ca nu ati venit, inseamna ca mi-am atins scopul si obtin de la voi promisiunea de ne ne vedea la anul la o noua editie... poate chiar la cel NATIONAL

Din partea YO2KQT &YO2KAC
Popa Gheorghe, YO2MTG

Gigi Popa YO2MTG

Articol aparut la 24-9-2015

5772

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (6)  

  • Postat de Mihai Ropceanu - YO2BH la 2015-09-24 14:23:48 (ora Romaniei)
  • Fain Simpo mai ales ca au prezentate Noutati de actualitate Antene, Legaturi Sat, APRS, Cu multzumiri Organizatorilor.

  • Postat de Ligian - YO7GNL la 2015-09-24 19:06:21 (ora Romaniei)
  • Un simpozion de exceptie din toate punctele de vedere. Felicitari organizatorilor. 73 de YO7GNL

  • Postat de Elvis - YO7MG la 2015-09-26 11:05:46 (ora Romaniei)
  • Salut Gigi ,dupa cum vezi nu prea sunt comentarii.Deci organizatorii si participantii acestui eveniment sunt dintre aceia care "tac si fac"Cum spune si Ligian ,un simpozion de exceptie din toate punctele de vadere , multumiri si felicitari organizatorilor , 73 YO7MG.

  • Postat de Dana Mihaela Creanga - YO7HKM la 2015-09-26 20:02:33 (ora Romaniei)
  • Chiar daca vine cu intarziere (dupa o saptamana foarte incarcata!) nu pot sa nu "comentez" si eu!
    A fost prima mea participare la Simpo YO2 Timisoara si pot sa spun ca nu regret nici un minut acest lucru! Bine organizat, prezentari interesante, oameni deschisi si primitori! Felicitari tuturor celor care s-au implicat si ati castigat in noi - YO7HKM & YO7GDB - noi prieteni! Inca odata felicitari, la revedere si la reauzire! 73' YO7HKM - Dana

  • Postat de Vasile - YO9FEH la 2015-09-28 18:30:18 (ora Romaniei)
  • Felicitari pentru ce a-ti facut !
    YU,N2 si toate districtele fara YO4 si YO9 !BRAVO !
    Nu stiu cum a-ti gasit sponsori,este bucataria DVS.dar sincer ma bucur !Eu din pacate nu prea particip la simpozioane din motive lesne de inteles...nu pot parasi QTH-ul decat atunci cand plec cateva luni...peste balta in interes de procurare echipamente,antene si bai in ocean ! HI !
    73 !Vasile !

  • Postat de DAROCZI CAROL - YO2GL la 2015-09-29 12:47:38 (ora Romaniei)
  • Un simpozion de exceptie din toate punctele de vedere. Felicitari organizatorilor. 73 de YO2GL

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "SIMPO YO2 TIMISOARA"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact