hamradioshop.ro
Articole > Umor pe teme ham radio Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti
Sa zambim nitel

Ce este RAU si ce este SI MAI RAU

George Pataki WB2AQC


1. Daca un element al antenei Yagi a cazut e RAU. Daca toata antena a cazut atunci e SI MAI RAU.
2. Daca pilonul antenei a cazut la pamant atunci e RAU. Daca a cazut pe casa vecinului atunci e SI MAI RAU.
3. Daca antenna a cazut pe cand soacra statea sub ea atunci e RAU. Daca nu a nimerit-o atunci e SI MAI RAU.
4. Daca ai taiat cablul coaxial pentru antena si este 5 metri prea lung atunci e RAU. Daca l-ai taiat si e 1 metru prea scurt atunci e SI MAI RAU.
5. Daca cineva ti-a taiat cablul coaxial atunci e RAU. Daca a si furat tot cablul atunci e SI MAI RAU.
6. Daca trasnetul ti-a ars comutatorul de antena este RAU. Daca a ars si transceiverul atunci e SI MAI RAU.
7. Daca coaxialul aduce la transceiver numai semnale slabe atunci e RAU. Daca insa aduce apa de ploaie atunci e SI MAI RAU.
8. Daca la emisie impedanta antenei nu se potriveste cu cea a cablului atunci e RAU. Daca nu ai deloc antena atunci e SI MAI RAU.
9. Daca ai primit un QSL de la un DX rar cu data gresita atunci e RAU. Daca indicativul tau este gresit atunci e SI MAI RAU.
10. Daca QSL managerul unui DX zice ca nu are inca QSLuri tiparite atunci e RAU. Daca zice ca nu esti in log atunci e SI MAI RAU.
11. Daca un DX iti raspunde numai cu o parte din indicativul tau e RAU. Daca nu iti mai raspunde deloc atunci e SI MAI RAU.
12. Daca un DX este slab pe ruta lunga este RAU. Daca intorci antenna spre ruta scurta si nu il mai auzi deloc atunci e SI MAI RAU.
13. Daca un DX iti cere 3 dolari pentru un QSL e RAU. Daca ai platit si nu iti trimite nimic atunci e SI MAI RAU.
14. Daca chemi un DX lucrand split pe frecventa gresita atunci e RAU. Daca il chemi pe frecventa lui e SI MAI RAU.
15. Daca un inspector de la FCC vine sa-ti verifice statia atunci e RAU. Daca Yagi-ul tau ii cade pe cap atunci e SI MAI RAU.
16. Daca FCCul te aude lucrand fara sa-ti dai indicativul atunci e RAU. Daca te aude dandu-ti indicativul dar esti afara din banda atunci este SI MAI RAU.
17. Daca ruinezi receptia TV a vecinului e RAU. Daca ruinezi receptia nevestii tale atunci e SI MAI RAU.
18. Daca un vecin zice ca interferezi cu TVul sau si te amenta ca-ti sparge geamurile atunci e RAU. Daca chiar le sparge atunci e SI MAI RAU.
19. Daca sigurantele redresorului tau se ard intr-una atunci e RAU. Daca nu mai ard dar redresorul tau este in flacari atunci e SI MAI RAU.
20. Daca nevasta ta te-a parasit din cauza radioamatorismului atunci e RAU. Daca s-a intors cu soacra ta atunci e SI MAI RAU.
21. Daca ai cumparat un transceiver pe ebay si vine incet atunci e RAU. Daca nu vine deloc atunci e SI MAI RAU.
22. Daca ai cumparat un transceiver la talcioc si ai platit prea mult atunci e RAU. Daca nu merge deloc atunci e SI MAI RAU.
23. Daca radioclubul iti trimite o nota sa vi mai des la intruniri atunci e RAU. Daca nota zice sa nu vii deloc atunci e SI MAI RAU.
24. Daca autorizatia ti-a expirat si ai asteptat pana la sfarsitul perioadei de reinoire atunci e RAU. Daca insa ai asteptat si mai mult atunci e SI MAI RAU.
25. Daca te-ai dus la Dayton dar ai uitat sa-ti aduci biletul de intrare atunci e RAU. Daca ai uitat si banii atunci e SI MAI RAU.
26. Daca ai rezervatie de hotel in Dayton dar te-ai dus la un hotel gresit atunci e RAU. Daca hotelul nici nu e in Dayton atunci e SI MAI RAU.
27. Daca ai zburat la Dayton si nu ai avut un zbor placut atunci e RAU. Daca zborul a fost placut dar te-ai dus intr-un weekend gresit atunci e SI MAI RAU.
28. Daca imprimanta ta veche arata ca iti trebuie cerneala atunci e RAU. Daca nimeni nu mai vinde modelul respectiv atunci e SI MAI RAU.
29. Daca vechiul tau calculator iti da un mesaj de eroare atunci e RAU. Daca nu iti da nici un mesaj si nu-l mai poti porni atunci e SI MAI RAU.
30. Daca primesti cateodata mesajii indecente atunci e RAU. Daca primesti numai mesajii indecente atunci e SI MAI RAU.
31. Daca ai primit un virus sau un verme atunci e RAU. Daca incepi sa raspandesti virusuri atunci e SI MAI RAU.
32. Daca ti-a cazut un surubel intre placile transceiverului atunci e RAU. Daca nu-l mai poti gasi atunci e SI MAI RAU.
33. Daca ai desfacut transceiverul tau atunci e RAU. Daca nu-l poti pune la loc atunci e SI MAI RAU.
34. Daca ti-a cazut pe masa tubul amplificatorului tau atunci e RAU. Daca ti-a cazut pe podea atunci e SI MAI RAU.
35. Daca atingi reteaua cu un deget uscat atunci e RAU. Daca degetul e umed atunci e SI MAI RAU.
36. Daca pisicuta mica vrea sa doarma pe amplificatorul tau atunci e RAU. Daca si cainele cel mare vrea acelas lucru atunci e SI MAI RAU.
37. Daca un soricel se ascunde in spatele transceiverului tau atunci e RAU. Daca pisica incearca sa-l prinda atunci e SI MAI RAU.
38. Daca luminile din casa reduc din stralucire cand operezi atunci e RAU. Daca si luminile de pe strada fac acelasi lucru atunci e SI MAI RAU.
39. Daca unul sau doi amatori zic ca nu stii sa operezi atunci e RAU. Daca toti amatorii zic acelasi lucru atunci e SI MAI RAU.
40. Daca logodnica ta zice ca prietenul tau este un operator mai bun decat tine e RAU. Daca chiar se muta la el atunci e SI MAI RAU.
41. Daca ai spus sotiei ca transceiverul cel nou l-ai castigat la tombola atunci e RAU. Daca ea a gasit factura aparatului atunci e SI MAI RAU.
42. Daca nu poti copia codul Morse rapid este RAU. Daca nu poti copia deloc atunci e SI MAI RAU.
43. Daca anoda lampii din amplificator devine galbena atunci e RAU. Daca devine alba atunci e SI MAI RAU.
44. Daca transceiverul tau are un defect intermitent atunci e RAU. Daca defectul este permanent atunci e SI MAI RAU.
45. Daca nevasta ta iti spune sa nu cumperi un transceiver nou atunci e RAU. Daca doctorul care te-a examinat spune acelas lucru atunci e SI MAI RAU.
46. Daca tranceiverul tau se strica chiar inainte de concurs atunci e RAU. Daca se strica chiar dupa expirarea garantiei atunci e SI MAI RAU.
47. Daca trebuie sa citesti instructiunile de folosinta a noului tau transceiver atunci e RAU. Daca este scrisa in japoneza atunci e SI MAI RAU.
48. Daca incerci sa masori 2000 Volti curent continu pe pozitia de curent alternativ a unui voltmetru atunci e RAU. Daca e pe pozitia de 20 Volti atunci e SI MAI RAU.
49. Daca conectezi la 110 Volti aparatul pus pe 220 Volti e RAU. Daca e pus pe 110 Volti si il conectezi la 220 Volti atunci e SI MAI RAU.
50. Daca transceiverul e pe emisie si wattmetrul nu arata putere atunci e RAU. Daca nu este pe emisie si wattmetrul arata putere maxima atunci e SI MAI RAU.
51. Daca handyul tau cade intr-o apa adanca si pluteste departe e RAU. Daca nu pluteste atunci e SI MAI RAU.
52. Daca ai lasat afara peste noapte handyul tau e RAU. Daca apesi pe butonul de emisie si apa tasneste din antena atunci e SI MAI RAU.
53. Daca un inspector FCC vine sa-ti examine aparatul e RAU. Daca in acelas timp vin si cativa vecini sa reclame ca interferezi cu receptia lor TV atunci e SI MAI RAU.
54. Daca amplificatorul tau emite semnale distorsionate atunci e RAU. Daca emite semnale de fum si nu esti dintr-un trip Indian atunci e SI MAI RAU.
55. Daca in timpul unui concurs pierzi ultima intrare in calculator atunci e RAU. Daca pierzi tot programul de inregistrare atunci e SI MAI RAU.
56. Daca sistemul tau vechi de operare are o fila corupta atunci e RAU. Daca fabricantul nu mai intretine acest sistem atunci e SI MAI RAU.
57. Daca oferi la o licitatie pentru un aparat de doua ori valoarea lui atunci e RAU. Daca il castigi atunci e SI MAI RAU.
58. Daca ai platit mult prea mult pentru un aparat ce ai comandat e RAU. Daca soseste spart in bucati atunci e SI MAI RAU.
59. Daca ai muncit multi ani sa aduni QSLurile pentru diploma DXCC e RAU. Daca le-ai trimis prin posta la ARRL si s-au pierdut atunci e SI MAI RAU.
60. Daca apesi pe butonul de pornire a rotatorului de antena si antena nu se invarte atunci e RAU. Daca nu apesi deloc si antena se tot invarte atunci e SI MAI RAU.
61. Daca ai comandat un maieu cu indicativul tau pe fata si din greseala ai primit o bluza e RAU. Daca nevasta ta a gasit bluza pe scaunul din spate a masinii atunci e SI MAI RAU.

George Pataki WB2AQC

Articol aparut la 2-1-2005

10409

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (10)  

  • Postat de aly - la 2005-01-23 10:00:25 (ora Romaniei)
  • e faina rubrica asta. Dar numai cu antene,etc

  • Postat de Nicolae Dinca - YO3ND (yo3nd) la 2005-01-27 05:22:57 (ora Romaniei)
  • Mi-au placut grozav ! La cele mai multe chiar am ras cu pofta! Nu l-am vazut de multa vreme pe George,ma bucur ca are simtul umorului atat de dezvoltat . 73' Sandy de la YO3KPA

  • Postat de andreiC - CA la 2005-02-01 08:35:41 (ora Romaniei)
  • Sunt destul de bune glumele astea la un moment dat chiar ma dureau obraji de atata ras..... in fine sunteti tari!!!!

  • Postat de adrian - 1ADR001 la 2005-05-08 06:52:32 (ora Romaniei)
  • A fost citit si in Italia ,mia placut mult de tot acum il traduc in italiana.
    Ciao

  • Postat de Coco - la 2005-05-23 17:54:04 (ora Romaniei)
  • Daca am putut sa citesc aceste vorbe de duh stupide e RAU, daca ar fi sa le mai citesc odata ar fi SI MAI RAU!

  • Postat de sammy - la 2005-05-26 17:48:21 (ora Romaniei)
  • bravo mah

  • Postat de MARIANA IVANOV - YO4RCG la 2005-11-14 01:55:40 (ora Romaniei)
  • SUPER!MAI ALES LA O TURA DE NOAPTE...LA MUNCA.

  • Postat de kiss vasile - YO5ODU la 2005-12-07 11:59:43 (ora Romaniei)
  • felicitarii pentru acest articol.Her Pataki a mai scris un articol si pentru Spanioli,"in Ardeal nu sunt toti urmasi luiDracula. Minunat! 73 Vasile

  • Postat de stefan - INDICATIV la 2006-11-12 09:45:24 (ora Romaniei)
  • ce este indicativul informati despre el

  • Postat de stefan - INDICATIV la 2006-11-12 09:45:25 (ora Romaniei)
  • ce este indicativul informati despre el

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Ce este RAU si ce este SI MAI RAU"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact