hamradioshop.ro
Articole > Umor pe teme ham radio Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti
Sa zambim nitel

Opinii

George Pataki WB2AQC


1. Cand am fost tanar am calatorit mult cu sotia. Acum la batranete calatoresc singur. Cred ca ar fi trebuit sa fac invers.
2. De ce nu calatoresti cu sotia?" intreaba unul pe Ghita. "Nu are nici un rost" zice Ghita "odata am dus-o pina in adancul Africii dar ea tot a venit acasa.
3. Sotia unui radioamator se plange unei prietene: "Am fost cu sotul la toti doctorii din oras dar nu pot ramane insarcinata." "Du-te singura" o sfatuieste prietena.
4. Un amator a facut o gaura mare si urata in perete pentru cabluri. Sa-o acopere a atarnat peste ea fotografia sotiei. Apoi a vazut ca gaura arata mai bine.
5. Un radioamator a comandat un amplificator scump. Comerciantul i-a cerut sa plateasca pentru ce a cumparat anterior.
Radioamatorul a raspuns: "Anulez comanda caci nu pot astepta atat de mult.
6. Un radioamator a scris unui comerciant: "Trimite-mi emitatorul din reclama. Daca e bun iti trimit un check." Comerciantul raspunde: "Trimite-mi checkul. Daca e bun iti trimit emitatorul."
7. Un radioamator intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua pe cap si da sa-l bata pina colegii din birou striga: "Opreste Ghita, noi am glumit, nu ai castigat lozul cel mare."
8. Doi amatori foarte grasi merg pe strada si un strengar striga la ei: "Sunteti grasi si urati, sunteti grasi si urati!" Unul din grasi ii da strengarului un bacsis. Celalalt gras e nedumerit. "Vezi - zice primul - acum strengarul crede ca daca insulta oamenii atunci primeste bacsis dar intr-una din zile cineva ii va trage o mama de bataie si din partea noastra."
9. Un judecator intreaba un radioamator daca a insultat vecinul care i-a taiat cablul coaxial zicand ca este un dobitoc urat si seamana cu o maimuta. Radioamatorul raspunde: "Jur ca nu imi amintesc dar daca ma uit bine la el cred ca este foarte posibil."
10. Un amator vine acasa vesel si striga la sotie: "Am castigat la loterie, acum sunt bogat. Impacheteaza-ti repede lucrurile." Sotia bucuroasa intreaba: "Rochii pentru munte sau pentru mare?" "Nu conteaza dar pleaca odata din casa mea!" spune fericitul castigator.
11. Baiatul unui radioamator din Texas intreaba pe tatal sau: "De ce mamica fuge prin curte in zig-zag?" "Taci din gura si adu-mi inca gloante!"
12. La un examen pentru autorizatie. Examinatorul ii spune lui Ghita: "Aceasta problema are 2 raspunsuri corecte. D-ta ai dat un al 3-lea."
13. Un radioamator pleaca in DXpeditie cu multe bagaje. Intreaba pe seful de tren (nasul in YO): "Sunt multe locuri in acest vagon?" "Da, sunt foarte multe" raspunde nasul. Dupa ce amatorul urca cu greu cu toate bagajele, seful ii spune: "Sunt multe, dar toate sunt ocupate."
14. In restaurantul din gara Lugoj un calator nerabdator intreaba ospatarul: "Cand imi vine gratarul? Voi pierde trenul." "Sa nu va fie frica - il liniteste ospatarul - nu va fi atat de mare."
15. Intr-o revista de radio a aparut un stire: "Radioamatorul YO2XYZ a devenit un 'Silent Key' si si-a schimbat QTHul de la pamant in Rai." Dupa scurt timp redactorul primeste un E-mail: "Radioamatorul YO2XYZ nu a ajuns aici. Rog incercati mai jos." Semnat: petru-ham@rai.com
16. Sotia unui radioamator merge la politie si anunta: "Acum o saptamana faceam mititei si sotul meu s-a dus sa cumpere piper dar nu s-a mai intors. Ce sa fac?" "Faceti macaroane, sunt gustoase si nu au nevoie de piper" raspunde politistul.
17.Un radioamator care nu a facut niciodata baie cu apa calda si sapun se pregateste sa se insoare. Mama lui, cu o zi inainte, il trimite la o baie publica sa se mai spele. Dupa ce se intoarce ii spune mamei: "Mama, nici n-o sa crezi cati barbati se cununeaza maine!"
18. Petrut vine acasa fara carnetul de note. Parintii il intreaba unde este. "L-am inprumutat lui Ionut caci vrea sa-si sperie parintii cu el."
19. Un amator viziteaza un oras si ghidul ii explica: "Aceasta este o biserica catolica, aia e una ortodoxa. Dincolo este una baptista iar acolo este o sinagoga evreiasca." Amatorul, fost tovaras activist, intreaba: "Dar ateisti nu sunt in acest oras?" "Poate ca sunt, dar nu si-au cladit inca biserici."
20. Am intrebat odata pe sotia mea: "Ai citit ultimul meu articol?" "Sincer sa-ti spun, sper ca da!" a raspuns fara ezitare.
21. Un medic cheama la telefon o pacienta tanara sa-i dea rezultatul unei analize. "Doamna, am vesti bune pentru d-voastra."
"Domnule doctor, sa nu imi spuneti doamna caci sunt domnisoara." "In acest caz domnisoara am o veste rea."
22. Un medic spune unui pacient: "Raxele X arata ceva avarii la oasele d-voastra dar eu nu as fi prea ingrijorat din aceasta causa." "Domnule doctor sunteti foarte considerat. Daca razele X ar arata avarii la oasele d-voastra eu nu as fi ingrijorat deloc."
23. Un medic examineaza o pacienta si ii spune: "Sunteti prea grasa." Pacienta este indignata si zice "Cer o a 2-a opinie." "Bine - zice doctorul: "Sunteti si urata."
24. Un amator e trist si spune unui prieten: "Doctorul mi-a spus ca trebuie sa iau cate o pilula pe zi pina la sfarsitul vietii." "Asta nu e problema, multi iau pilule in fiecare zi." "Da, dar mie mi-a dat numai 5 pilule."
25. Un radioamator in DXpeditie intr-o tara riguros catolica are o pana la masina. Intreaba o batrana care trece pe drum: "Este vreun mecanic in acest sat?" "Doamne fereste - raspunde batrana - aici toti sunt catolici devotati!"
26. Un radioamator incearca fara succes sa faca o legatura cu un DX rar. Fiind evlavios face o rugaciune: "Oh Doamne care esti atotputernic, fa te rog ca sa pot lucra acest DX si voi da un million de lei bisericii." In acel moment DXul ii raspunde, amatorul il pune in log, completeaza un QSL si continua sa se roage: "Oh Doamne care esti atotputernic, fa sa gasesc un million de lei ce am promis bisericii."
27. La un vernisaj de arta contemporana, un vizitator stand in fata unui tablou, ride cu gura mare si zice: "Eu nu am mai vazut un inger cu 6 degete." Autorul picturii il aude si il intreaba furios: "Dar inger cu 5 degete ai vazut vreodata?"
28. "Cati amatori formeaza un "pileup?" "25, unul care cheama, altul care e chemat si 23 politisti strigand: "Listening up! Listening up!"
29. Un prieten are o conceptie unica de viata "sa traiesti pe spinarea parintilor pina poti incepe sa traiesti pe spinarea copiilor."
30. Un radioamator studiind religia hindusa care zice ca`dupa moarte, sufletul se intoarce in alta vietuitoare, intreaba pe nevasta sa: "Crezi ca dupa ce mor pot sa ma intorc ca o maimuta?" "Nu cred - zice sotia - nimeni nu poate fi de doua ori acelasi fel."
31. Ghita radioamatorul vrea sa masoare inaltimea pilonului sau dar nu stie cum sa faca. Un prieten il sfatuieste sa culce pilonul la pamant si sa-l masoare. "Nu e bine - zice Ghita - eu vreau inaltimea, nu lungimea lui."
32. Radioamatorul Ghita, trecut de 70 de ani, intreaba un medic: "Sotia mea de 25 de ani a nascut acum un copil. Credeti ca as putea sa fac asta inca odata?" "Dar de ce crezi - raspunde doctoral - ca ai facut asta de prima data?"
33. Am zburat odata in Mexic cu un radioamator care dupa o lunga si atenta chibzuiala a remarcat:
"Nu ar trebui sa tot puna semnul "incheiati-va centura de siguranta" caci de cate ori il pune avionul incepe sa se scuture."
34. In Mexico City, un localnic intreaba un turist strain: "Vreti sa faceti dragoste cu o mexicanca frumoasa?" "Eu sa fac dragoste cu o mexicanca? - zice turistul ingamfat - eu nu beau nici apa voastra."
35. Tot in Mexico City, pe o strada intunecoasa, un localnic spune unui "gringo" (nord-american):
"Senor, ati putea sa-mi faceti o mica donatie? Nu am mancat de 3 zile, nu am serviciu, nici unde sa stau. Nu am nimic pe lumea asta decat acest pistol si niste gloante." Turistul a fost extrem de generos.
36. Doi prieteni se intalnesc si unul se plange ca nu a avut noroc in casatorie. "Prima sotie a murit de ciuperci otravite; a 2-a sotie tot de ciuperci otravite iar a 3-a de capul spart." "Cum asa?" intreaba prietenul. "Nu a vrut sa manance ciupercile."
37. Un condamnat la moarte cere pentru ultima cina o supa de ciuperci, o salata de ciuperci, un pateu de ciuperci si o omleta de ciuperci. "De ce atat de multe ciuperci?" este intrebat. "Totdeauna am vrut sa gust ciuperci dar mi-a fost frica."
38. Doi amatori se lauda cu activitatile lor. Unul zice: "Eu am atatea QSL-uri ca pot acoperii toti peretii din camera mea cu ele." "Pe mine nu ma lasa sotia sa le pun pe pereti dar eu le tin foarte ordonat intr-o cutie de pantofi. Apoi chiar pot pune si pantofii inapoi in cutie" se mandreste primul.
39. Chefliul radioamator Ghita este condamnat de tribunal sa se prezinte la politie ori de cate ori este turmentat. Intr-o zi se duce beat mort la politie si se prezinta ofiterului. "Sa traiti domnule politist, raportez ca eri am fost beat." "Mai nenorocitule, esti beat si acuma!" "Da, dar asta o sa raportez maine" raspunde Ghita constiintos.
40. Ghita intors din safari e intreabat: "Cati lei ai inpuscat?" "Niciunul - zice Ghita - dar am speriat rau de tot pe multi din ei."
41. Ghita arata unui prieten un covor facut din blana unui urs mare si fioros. "Era o situatie foarte periculoasa, pe viata si pe moarte, pentru ambii din noi; ori ursul, ori eu." "Pai - zice prietenul - ca si covor ursul arata mult mai bine decat ai arata tu."
42. Radioamatorul Ghita recent divortat este consolat de fosta sotie: "Nu fi trist, proxima sotie va fi mai buna." "Nu mai cred - raspunde amaratul Ghita - sotia care a fost inaintea ta mi-a spus acelas lucru."
43. Un ofiter examineaza un marinar: "Ce ai face daca un marinar cade in apa?" "I-as arunca un colac de salvare." "Foarte bine." "Ce ai face daca un ofiter ar cadea in apa?" Marinarul se gandeste un minut apoi intreaba: "Care ofiter, sa traiti?"
44. Ofiterul examineaza un alt marinar: "Ce ai face daca ai vedea un ofiter cazand in apa?" "As scrie imediat un raport amanuntit admiralului si l-as trimite recomandat, cu aviz de primire, sa traiti."
45. La o adunare intr-un radioclub un Ghita striga tare suparat: "Jumatate din membrii acestui club sunt idioti." Radioamatorii sar pe el si pretind scuze si o retractare. "Bine, bine - mormaie Ghita - imi cer scuze si declare ca jumatate din membrii acestui club nu sunt idioti."
46. Care este deosebirea dintre un civil si un militar? Un civil poate fi militarizat dar un militar nu poate fi civilizat
47. Soldatul Ghita ratacit in desert sapa pentru apa. La vreun metru adancime gaseste o nota: "Sapa inca un metru." Soldatul continua sa sape si dupa alte 3 note identice gaseste una noua: "Si acum idiotule, cum vei iesi din groapa?"
48. Pe un vapor o doamna intreaba un ofiter: "Spuneti va rog, vapoare ca acesta se scufunda des?" "Nu doamna, numai o singura data."
49. Un calator pe tren intreaba nasul: "Este permis fumatul in acest compartiment?" "Nu, nu este permis." "Dar de unde sunt aceste chistoace?" "De la cei care nu au intrebat" raspunde nasul.
50. Din capitala Bulgariei am trimis un E-mail sotiei mele Eva: "Nu cred ca ma voi intoarce, o duc foarte bine cu frumoasa Sofia si nu ma refer la oras." "Raspunsul sotiei a fost scurt si concis: "Cand vei termina banii vei ramane numai cu orasul Sofia. Oricum, am mutat hardughiile tale in pivnita si am inchiriat camera ta. Petrecere placuta."
51. Un colonel inspecteaza o cazarma si gaseste militarii foarte murdari. Da ordin ca toti sa se spele si sa schimbe rufaria de corp. Revine dupa cateva zile si vede in fata cazarmii un soldat gras in pielea goala, tinand izmenele in mana. "Ce e cu asta?" intreaba colonelul. "Sa traiti - raspunde sergentul - nimeni nu vrea sa schimbe chilotii cu el."
52. Radioamatorul Ghita este foarte inventiv; nu face aceasi greseala de 2 ori. Mereu creaza una noua.
53. In Valencia, Spania, am cautat un hotel. Am gasit unul ramolit langa gara, dar destul de scump. "De ce este atat de scump?" am intrebat. "Pentru spectacole amuzante care sunt incluse in pret. De la fereastra puteti vedea pe toti care au pierdut trenul."
54. Intr-un radioclub doi amatori se cearta suparati, ceilalti incearca sa-i impace. Unul din ei intinde mana si zice: "Hai sa fim prieteni. Iti doresc tot ce imi doresti si tu mie." "Vedeti ca incepe iar!" striga celalalt enervat.
55. Un radioamator cumpara niste cablu coaxial si zice comerciantului: "Metrul cu care masurati pare mai scurt decat celalalt." "Se poate - raspunde comerciantul - dar este mult mai gros."
56. Intr-o cladire a politiei unul cu o hartie in mana intreaba un amarat intalnit pe coridor: "Stiti unde se bate la masina?" "Nu stiu - zice amaratul - pe mine m-au batut cu mana."
57. In Alaska, KL7AA si KL7BB, fug urmariti de un urs fioros. Unul din ei zice celuilalt: "De fapt eu nu trebuie sa fug mai repede decat ursul. Trebuie doar sa fug mai repede decat tine."
58. Un comerciant incerca sa vinda un pilon mare lui Ghita care eziteaza zicand ca e prea scump. Sa-l convinga comerciantul zice: "Daca mori, tot nu poti lua banii cu tine." "Ghita suparat raspunde: "Dar nici pilonul nu-l pot duce cu mine."
59. Intr-o "banana republic" din America Centrala s-a gasit agenda unui soldat:
1 mai. Azi am alungat rebelii din padure.
2 mai. Azi rebelii ne-au alungat pe noi din padure.
3 mai, Azi iar am alungat rebelii din padure.
4 mai. Azi rebelii iar ne-au alungat din padure.
5 mai. Azi a venit padurarul si ne-a alungat pe toti din padure. De atunci toti sarbatorim "Cinco de Mayo."
60. Un marinar intra intr-un atelier de tatuaj si spune artistului sa-i faca pe piept portretul logodnicei, cea mai cinstita, si fidela virgina din oras. Artistul intreaba cum arata fata iar marinarul ii arata poza iubitei. "Oh, e Virginica, o stiu din memorie!"
61. Un batran merge la un preot si intreaba: "Parinte, spune-mi, dupa moarte voi merge in rai or in iad?" Preotul zice: "Spune-mi faptele bune si cele rele pe care le-ai facut, fa o donatie generoasa bisericii, eu ma voi ruga si poate voi primi un semn divin." Batranul povesteste despre faptele lui, uitand de cele rele si exagerand cele bune si face o mica donatie bisericii. Preotul ii spune sa revina a doua zi. Cand apare dimineata, preotul ii spune: "Fiul meu, am vesti bune si vesti rele. Vestea buna e ca mergi in rai. Vestea rea e ca pleci joia viitoare."
62. Ghita radioamatorul s-a insurat si prietenii il intreba: "Ghita, nevasta ta a fost virgina?" Ghita raspunde incurcat: "Pai nu stiu, unii zic da, altii zic ba."

George Pataki WB2AQC

Articol aparut la 2-1-2005

31716

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (2)  

  • Postat de N.Rotari - YO5QAP la 2006-11-24 11:44:51 (ora Romaniei)
  • Sunt f bune glumele,nu stiu de unde aveti inspiratia sau de unde le procurati dar cred ca ar trebui sa scri si o carte pe aceasta tema. Pe mine m-au destins. Mult respect si 73! Nick

  • Postat de Rent a Car - (neradioamator) la 2011-06-11 18:25:40 (ora Romaniei)
  • Interesante glume. Dupa atatea subiecte serioase legate de radiofrecventa si antene, merita niste glume care sa ne destinda fruntile. Asteptam si altele, caci sunt sigura ca aceste e doar inceputul.
    http://www.eurocars.ro

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Opinii"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact