hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cand ati participat ultima data intr-un concurs de radioamatori pe unde ultrascurte?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 19-mai-2020 si s-a incheiat la 25-mai-2020

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

  • Postat de Remus (yo2cnh) la data de 2020-05-24 14:20:34 (ora Romaniei)
  • Este clar dezinteres dar sigur multe probleme tehnice insurmonabile antene performante,intelegerea vecinilor pentru cei care locuiesc la bloc,nu in ultimul rand probleme financiare si de ce nu imbatranirea radioamatorismului este parerea mea si nu este obligatoriu sa am dreptate.
    In cea ce ma priveste am votat in ultimi 5 ani.;
    Insa lumea nu se termina cu noi cei care am votat la ultimele 3 puncte sunt inca multi care sunt indragostiti de VHF-UHF toata admiratia si repectul pentru efortul pe care al fac si nu este chiar usor,in fine 73! de YO2CNH.

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2020-05-24 16:30:18 (ora Romaniei)
  • Cautand in loguri, ultima legatura in concursuri pe UUS a fost acum 37 de ani (cand aveam tot 37 de ani, HI!), respectiv in 6 decembrie 1983 ora 20:48 cu YO3SN. Pe atunci eram YO7BKM si locuiam in cel mai inalt cartier din Pitesti (Trivale), la etajul 4/4, aveam receptor cu dubla conversie si emitator 60 W, antena SWAN cu rotor, toate HM. Din 1984 mi-am schimbat locul de munca si nu am mai avut timp pentru concursuri, in 1990 am devenit YO4BKM, aveam timp dar nu am mai avut conditii pentru UUS, QTH la ses, etaj 2/7, interzis accesul pe acoperis si, daca trafic normal nu mai puteam face, nu am mai pastrat nici echipamentele.
    Ca vechi utilizator de UUS nu ma aflu acum in postura vulpii care nu (mai) ajumge la struguri, sincer ma bucura sa vad la ce nivel de performanta s-a ajuns si, mai ales, ca sunt multi pasionati care fac eforturi mari sa mentina activ acest domeniu foarte pretentios.
    73 de Tavi YO4BKM!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact