hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in Campionatul Mondial HF IARU care va avea loc in zilele de 8 si 9 iulie?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 2-iulie-2006 si s-a incheiat la 9-iulie-2006

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (11)  

  • Postat de Marian - YO7CEG la data de 2006-07-07 08:35:43 (ora Romaniei)
  • Frumos exemplu cu participarea DL. De acord, insa EI Sunt " Nationalisti " cea ce nu este cazul nostru, din pacate.... iar DARC nu este FRR, firesc. Despre Noi... Nu stiu daca a facut cineva constatarea = statistica, in concursul nostru HF - YO DX contest, concurs InterNational, cate statii YO - mai ales, membrii YO DX - Club - sunt prezente in acesta competitie, a noastra, YO ? Sunt multi operatori cu dotare tehnica buna , cu posibilitati, care nu vor sa auda de concursuri, nici de ale noastre ! este greu, obositor, trebuie trimise loguri sau cel mai bine, concursurile nu sunt incluse in profilul lor de operator ! Se pare ca este mai usor sa pescuiesti entitati DXCC, in pile-up, decat sa lucrezi in concursuri...Cred ca trebuie lucrat si aici daca dorim sa avem rezultate si sa ne facem cunoscuti.
    Adevarat, este o activitate individuala, dar trebuie gandit / activat si global, prima data intern apoi si extern. Sa Auzim ( de ) Bine ! SUCCES TUTUROR !

  • Postat de marius la data de 2006-07-07 13:52:56 (ora Romaniei)
  • aseara cind am ajuns acasa am votat cu -nu,stiind ca trebui sa plec simbata...dar daca vrei poti asa ca la NU trebui un vot scazut si pus la DA. SUCCES tuturor si sper sa ne auzim,73 de yo7hhi

  • Postat de Florin la data de 2006-07-07 14:33:19 (ora Romaniei)
  • Daca nu vreti sa dati puncte echipei nationale e treaba voastra.
    Argumentul pentru care e fain sa mai lucrati si in concursuri este dat de numarul foarte mare de tari lucrate (poate si confirmate) in timp scurt- 24 ore.
    Cam tot atatea faceti si lucrand in traficul zilnic, dar pe parcursul vreunui an sau mai mult.

  • Postat de Mihai la data de 2006-07-03 09:54:21 (ora Romaniei)
  • O mica tema de gindire pentru cei care au votat NU: poate ca ar trebui sa reconsiderati decizia dvs, macar pentru a avea sansa de a oferi citeva puncte echipei nationale YR0HQ. Pentru informarea dvs., echipa Germaniei, cistigatoarea ultimelor editii, face cam jumatate din totalul legaturilor cu statii DL. 73!

  • Postat de Dan la data de 2006-07-03 15:25:27 (ora Romaniei)
  • Imi doresc sa pot participa. Poate exista vreun motiv care sa ne faca sa spunem NU? E o provocare de a opta pentru una din situatiile: a) daca vrei poti; b) daca poti vrei. Succes echipelor reprezentative YO, cea locala si cea braziliana!

  • Postat de David Moldovan la data de 2006-07-03 22:26:06 (ora Romaniei)
  • Am votat nu. Am participat anul trecut si n-am castigat decat oboseala. Oare de ce trebuie sa existe atatea concursuri? Daca as fi avut acum 29 ani un transceiver TS-120S era alta mancare de peste. La cei 52 de ani ai mei trebuie sa-mi menajez resursele psihice pentru a putea castiga bani pentru familie. O sa mai particip sporadic dar sa le intre bine in cap organizatorilor de concursuri ca nu sunt angajatul lor. Cu stima si respect, al dvs. David

  • Postat de YOyo la data de 2006-07-04 09:55:11 (ora Romaniei)
  • Corect prea dese si prea lungi!Cei care lucreaza in foc continuu nu prea au timp sa lucreze si in concursuri!...Asteptam sa iesim la pensie ca sa putem concura si noi,astia care inca muncim!73!

  • Postat de Margarit Ionescu la data de 2006-07-04 17:01:09 (ora Romaniei)
  • Bineinteles ca voi lucra. Nu ma obliga nimeni, voi lucra numai si numai pentru placerea mea. Pacat ca la varsta aceasta nu mai am randamentul si atentia de alta data. Uneori mai confund pe Q cu Y, pe 7 cu 8... Concurentilor YO succes si nu uitati trimiteti imediat logul cabrillo si la PY

  • Postat de Gabriel Schumschi la data de 2006-07-06 17:12:30 (ora Romaniei)
  • Succes tuturor participantilor.Chiar si celor care ajuta "de pe margine",echipele YR0HQ.Adica celor care asigura logistica.

  • Postat de Marin la data de 2006-07-09 11:10:23 (ora Romaniei)
  • Pentru YO7CEG:Un material in stilul caracteristic cu Sublinieri si Lozinci. Ca sa fie credibil ii lipseste cava: exemplul personal. Tu de cite ori ai lucrat YR0HQ ? Anul acesta, dar cel trecut sau cu un an inainte ???
    Este adevarat ca Noi nu sintem Nationalisti dar si Tu nu esti deloc Neamt ! De asta FRR nu este DARC !
    Este simplu de constatat ! Care este profilul tau de "operator" ??
    Nu cumva doar "ciocanar" de internet....

  • Postat de Marian - YO7CEG la data de 2006-07-09 14:19:23 (ora Romaniei)
  • SUBLINIEZ: Ptr. CIOCANARUL ADEVARAT ! Ai uitat ca-ti cunosc aceasta Expresie, la fel si numele real. Necontestat, Ai drept de Autor la ea, indiferent de pseudonimul cu care semnezi ! "Lozincile" sunt purul Adevar, izvorate din realitate, experienta multor ani, irositi ptr. idealuri, sublinierile sunt universal valabile, nu sunt adresate personal , Nu ptr. cineva ! Dta NU esti cineva ! Mie Nu-mi este rusine cu stilul caracteristitic, ma bucur ca ma urmaresti, chiar asteptam un " feedback " iata-l acum... matale sa pare ca Te-ai simtit Vizat, pe Internet, Barbat Adevarat, cu indicativul matale cu tot... daca-l ai, da-l de exemplu, ca sa stim si noi cine semneaza pe net...Cat despre persoana sau indicativul meu, ptr. cine poarta de grija, te informez ca a operat in traficul radio si semnat Zeci de mii de legaturi, de-a multor ani( peste 25 ) in exclusivitate si in mod deosebit in concursuri de HF, interne si internationale, in logurile multor statii de Klub, la care dta. nici nu sti cui apartin ! Problema este ca te-ai gandit intotdeauna numai la tine, pe cand eu Numai la statiile de Club, unde intradevar, nu se stie cine este in spatele manipulatorului sau microfonului. Aici, Recunosc , Am Gresit !!! Am uitat ca aceasta activitate, ptr. Klub, este nerecunoscuta, nu se contorizeaza, si intotdeauana exista nerecunoscatori, ma bucur ca am facut ce trebuie, cunoscatorii stiu, iar logurile sunt pastrate peste ani,(tu stiu ca nu ai) acolo este timpul si munca mea ! Incerc sa repar, sa ma ocup pe viitor si de mine. Ptr. inceput un indicativ mai scurt, cu sufix din una sau doua litere, este binevenit, ptr. Concursuri ! si nu numai ! Acum am luat o pauza, este randul dvs. sa dat exemplu, la ce club sau frr doriti, unde esti membru, iar eu, NU ! Guten Nacht und Aufwiederhoren !

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact