hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati la Simpozionul National al Radioamatorilor, care se va desfasura in perioada 2-4 septembrie la Targu Neamt?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 29-august-2016 si s-a incheiat la 5-septembrie-2016

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

  • Postat de donita mihai la data de 2016-08-29 20:59:23 (ora Romaniei)
  • am fost la tirgoviste alba iulia,si tirgu jiu,a trebuisa se desfasoare pe regiuni.

  • Postat de Claudiu C. la data de 2016-08-30 10:43:59 (ora Romaniei)
  • Am votat "Nu" fara a sta pe ganduri . Votul a fost in aceasta directie, dintr-un simplu motiv, pe 3-4 septembrie se desfasoara in VHF mai multe concursuri importante printre care si etapa de VHF organizata de catre IARU . Dar la noi ca la nimeni, desi suntem afiliati la IARU noi reusim sa punem simpozionul national in paralel cu aceste concursuri, probabil ,,pentru o mai buna participare,, si reprezentare YO. 73 tuturor

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2016-08-30 11:16:31 (ora Romaniei)
  • Nu fi suparat Claudiu ! Noi vom fi in kn27oc , asa ca mult succes. "Ei" ne reprezinta altfel , printr-un mod pe care nu i-l intelegem . 73 !de yo8cln.

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2016-08-30 14:54:26 (ora Romaniei)
  • Daca FRR ar da atentie opiniilor ”din popor” ar initia pe hamradio un sondaj asemanator si va tine cont de el. Numai ca FRR asculta de MTS care este cel mai prost organizat minister, chiar mai prost decat al sanatatii sau educatiei dintre minestere alimentate de la buget. Cand un ministru pregateste (sau accepta pregatirea) unei Olimpiade ca RIO 2016, unde prima grija a fost sa se deplaseze cu sotul (pe post de oficial), care minister a neglijat decenii pregatirea sportivilor, ce putem cere pentru un sport care nu este nici pe departe ce este fotbalul?
    Ma intreb, ce asemanare este intre sport si creatie tehnica? Sau intre sport si simpozion? Am participat la sute de simpozioane pe teme din cele mai diverse dar niciunul sportiv, teme de la cele administrativ-organizatorice la cele strict profesionale, oriunde participarea era OPEN (singura conditie era sa fii calificat in domeniul discuțiilor, altfel erai desfiintat in discutii si comentarii si nu-ti mai trebuia altceva in viata profesionala), in tara si strainatate, se discutau probleme si se dadeau solutii care erau folosite de oricine avea nevoie de ele, tot ce se trata la simpozion era publicat in detalii in ”Book of Proceedings” spre folosul tuturor, ce castig aduce un simpozion national FRR, unde anume se publica valoroasele participari? Pentru ca, daca este national, nu este al ANCOM, conform statutului FRR este singura autoritate care reglementeaza activitatea radioamatorilor din YO. Asa ca, daca nu am legitimatie de 15 lei dar as putea rezolva anumite probleme comunicand si demonstrand acest lucru la simpozion, sunt persoana non-grata?
    FRR a devenit o feuda care are ca singura grija mentinerea privilegiilor (exact ca feudele Evului Mediu) folosindu-se, din pacate, de cantece de sirena sau de sacrificiile facute din buna-credinta de unii care mai spera ca se vor indrepta lucrurile.

  • Postat de Petrica la data de 2016-09-02 22:31:22 (ora Romaniei)
  • Nu este un simpozion al radioamatorilor YO! Este un simpozion al membrilor cluburilor afiliate FRR, asa cum bine se observa din rezultatele sondajelor! 38 la 164!
    E cale lunga pana la un Simpo YO! 73!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact