hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa obtineti diploma "10 ani de la înfiinţarea site-ului Radioamator.ro"?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 27-iulie-2014 si s-a incheiat la 4-august-2014

Regulamentul se gaseste la adresa http://www.radioamator.ro/yr10rro/regulament-diploma.pdf

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (37)  

  • Postat de margait ionescu la data de 2014-07-28 07:11:58 (ora Romaniei)
  • 1. De joi 25 si pana duminica 27 iulie nu am auzit statia speciala YR10RRO. 2. Am dat puncte in 3,5 MHz in SSB cu tot zgomotul infernal al benzii ; putine statii YO au cerut puncte pentru diploma. 73!

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-07-28 07:30:23 (ora Romaniei)
  • Am auzit si am lucrat statia speciala YR10RRO in 80 m pe data de 25 iulie, seara, operata chiar de YO3FWC cu care am lucrat si personal. A mai fost contactata si pe 20 m de alte statii din YO, se poate cerceta acst lucru pe forumul radioamator.ro. Am primit informatii ca statia speciala va fi mai activa saptamana acesta si va avea mai multi operatori.Pana acum am acordat puncte la peste 50 de statii YO in 80 si 40 m. Printre ele au fost si statii care acorda puncte si intentionez sa obtin acesata diploma din moment ce am indeplinit conditiile minime, acum "trag" spre mai mult. 73! Tavi.

  • Postat de NICK la data de 2014-07-28 07:59:36 (ora Romaniei)
  • Am auzit si am lucrat atat statia YR10RRO cat si multe ..multe statii..de 5 puncte. Am lucrat statia speciala in 14 SSB si 3,5 SSB. Am auzit-o si in 18 si 28. Nu m-au auzit. VReau diploma,am indeplinit conditile dar vreau ...mai sus. Multumiri organizatorilor,operatorilor si ..PESTE 10 ANI !!!

  • Postat de Vasile (yo6ex) la data de 2014-07-28 11:26:02 (ora Romaniei)
  • Diploma va fi destul de greu de obtinut. Din cele observate pina azi, cele 150 de puncte nu vor putea fi facute. Putine statii care acorda puncte sunt active.
    YR10RRO nu am auzit-o de loc.

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-07-28 11:51:00 (ora Romaniei)
  • Daca diploma se va obtine greu inseamna ca va fi valoroasa. Bafta tuturor la puncte ... dar si la linii, cine persevereaza poate obtine doua diplome, una in SSB si alta in CW. 73! Tavi

  • Postat de Vasile (yo6ex) la data de 2014-07-28 12:51:58 (ora Romaniei)
  • La ora la care scriu, YR10RRO este pe 15m. Degeaba aud eu, daca el nu ma aude...

  • Postat de Vasile la data de 2014-07-28 18:30:48 (ora Romaniei)
  • Ar fi normal ca cei care s-au angajat sa dea puncte....sa apara si in banda si sa onoreze solicitarile celor....multi....putini ....nu conteaza !Eu am fost activ in 3,5 si mai putin in 7 si am realizat pana acum numai 85 de puncte !
    Daca am noroc si timp poate voi lucra si in 14,21 28 statia speciala YR10RRO!!!!! HI !73 Vasile !

  • Postat de Sorin la data de 2014-07-28 20:03:07 (ora Romaniei)
  • Referitor la imposibilitatea de a lucra statiile care dau puncte, stimati colegi de breasla eu imi manifest neplacuta surprindere ca fac apel ore in sir si in fiecare zi in 80 m fonie si mai alea telegrafie, unde scopul meu de incepator este exercitiul si nu sunt lucrat
    Totodata in 3705 se discuta, aud cu semnap puternic si cei care ma lucreaza imi dau controale cu plusuri. Asa ca nu am antena in beci. Poate in ultima suta de metri... Oricum, voi lucra doar telegrafie ultimele zile si in fiecare seara. Multumesc celor care lucreaza si care ma apeleaza.

  • Postat de Virgil la data de 2014-07-28 21:43:37 (ora Romaniei)
  • Am lucrat deja YR10RRO si ma voi stradui si pentru celelalte statii care dau puncte.Mi-ar fi placut si o diploma in moduri digitale si nu inteleg de ce nu s-a introdus aceasta categorie.Succes tuturor.

  • Postat de Ciprian la data de 2014-07-29 01:58:39 (ora Romaniei)
  • Ne straduim sa activam YR10RRO in cat mai multe benzi. Eu nu reusesc sa ajung prea des la statie, dar Sandy YO3ND si Daniel YO3GOD au scos indicativul in eter in fiecare zi si le multumesc. Pana acum s-au facut 213 legaturi cu indicative YO. Logul online a fost actualizat acum cateva minute pentru verificarea QSO-urilor.

  • Postat de Sorin la data de 2014-07-29 16:07:01 (ora Romaniei)
  • Multumim Ciprian pt sprijinul acordat, de asemenea tuturor celor ce sprijina aceasta activitate.Cu stima Sorin

  • Postat de NICK la data de 2014-07-29 18:03:28 (ora Romaniei)
  • Consider ca ar fi normal si CORECT ca cei ce SI-AU ASUMAT DE BUNA VOIE calitatea de a participa in concurs si A DA PUNCTE sa fie prezentati aici cu: NR DE QSO PE BENZI. In acest fel va fi mai mobilizator dar si mai responsabil pentru cei ce s-au anuntat asa... ca da frumos la imagine....As putea zice mai mult,dar stept finalul. s-AUZIM SI BUNE ,nick-yo9agn

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-07-29 20:19:26 (ora Romaniei)
  • Niciun amator nu poate fi activ pe banda ca un serviciu de urgenta sau ca un Call-center. Cat am aparut in banda, am dat puncte la 68 de statii (incomparabil mai multe decat cele care mi-au dat puncte), nu putine au fost momentele cand la apelul meu nu raspundea nimeni sau raspundeau cei care primisera deja puncte. Parerea mea este ca o diploma se vaneaza in adevaratul sens al cuvantului (precum un urs, un cerb sau altele) si, ca atare, trebuie pandita si nu oferita ca pe taraba cu program intre orele 8 si 16 si cu incriminarea celui care nu este prezent. Iar cei ce si-au asumat calitatea de a da puncte (nu de a participa in concurs!) in realitate au fost de acord ca QSO-ourile lor sa fie evaluate cu puncte la diploma, nu reiese de nicaieri ca si-au asumat aceasta calitate. Sa nu confundam dorinta noastra cu obligarea altora. Panait Istrati punea in gura haiducului Cozma vorbele "generosii nu datoreaza nimanui nimic" si nu cred ca acest scriitor (ii cunosc in detaliu tumultoasa biografie) cunostea viata mai putin ca oricine dintre noi. Cat priveste mobilizari publice gen gazeta de perete, eventual cu cele doua casete "Asa DA" si "Asa NU", imi amintesc sa fi vazut prima data asa ceva la gazeta clasei prin 1952, cu "Tatucul" pus deasupra sa-i simtim prezenta atotsupraveghetoare. Succes la vanatoare! 73! Tavi.

  • Postat de NICK la data de 2014-07-29 21:03:35 (ora Romaniei)
  • Regret ca lucrurile se vad cum se zic mai sus, REGRET. Dar am zis altceva. PACAT !!NU fac disputa,dar nici nu pot sa tac "fara sfarsit"". Ar fi bine daca s-ar nuanta -macar un pic.A se citi ce am scris cu majuscule (fara a se scoate din context) si se va vede ca postarea de sus este... sa ma determine sa ripostez. Nu fac..... astept moment prielnic.Referitor la stafia comunista, regret, dar vad ca o tot perpetuiaza VAJNICII PURTATORI AI CARNETULUI ROSU, IAR DESPRE GAZETA DE PERETE VORBESC ''ACTIVII DIN COLECTIVUL GAZETEI" Sa auzim si bune , nick-yo9agn

  • Postat de Sebastian Forgaciu la data de 2014-07-29 21:59:02 (ora Romaniei)
  • Te salut cu respect Sorine, YO5PQQ, ma bucur sa vad ca iti faci resimtita prezenta si pe radioamator.ro, am facut si noi o legatura in UHF pe Vladeasa mi se pare acum cateva luni bune. E bine ca ai echipament sa faci legaturi cum se spune "scopul tau de incepator este exercitiul" sa te citez pe tine. Sunt foarte curios cat te-a costat si ce echipamente ai. Te salut cu respect inca odata!
    73 si la reauzire!

  • Postat de Sorin la data de 2014-07-29 22:58:16 (ora Romaniei)
  • am votat "nu" pentru că nu pot să vânez pentru obținerea diplomei, mai ales în CW unde o doresc mai mult.
    din păcate timpul alocat zilnic pentru activități RF nu îmi permite decât să fac CQ pentru a da altora puncte. iar acești altora cam lipsesc.
    azi am accesat în jurul amiezei 4 repetoare zonale ardelene VHF și UHF în scopul de a activa și această cale de acordare puncte și înafară de YO5TP nu am primit răspuns.
    probabil că voi rămâne doar cu amintirea că am participat la acordare de puncte...
    YO5PQZ, condițiile de lucru sunt pe qrz.com, la mine. radio-ul a fost luat de nou, iar filarele sunt HM.
    73 de YO5PQQ

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-07-30 12:36:12 (ora Romaniei)
  • YO5PQQ, in Regulamentul de acordare a diplomei am citit ca se dau puncte numai pe benzile de la 160m la 10m, nu si in UHF sau VHF. S-a modificat ceva? Sau ai incercat sa popularizezi diploma pe repetoare, apoi sa se ceara punctele pe benzile pe care le-am aratat? Nici la mine nu se mai remarca vreun trafic deosebit, ca in primele zile, desi am fost prezent in banda tot pe la aceleasi ore. Evit sa repet prea mult QSO-urile cu cei care au primit puncte de la mine, ca sa nu produc incurcaturi sau sa trimit un log prea stufos, cu multi din ei am deja 2 sau 3 QSO-uri si va trebui sa trimit logul cu toate, nu stiu pe care din ele il va alege beneficiarul de puncte. Sper la o revigorare de vineri seara, vine sfarsitul de saptamana, vine "ultima suta" etc. Poate ar fi bine ca diseara, dupa ce se citesc anunturile la QTC, in loc de a se mai face turul districtelor mai bine s-ar face o invitatie la trafic pentru puncte, la care sa participe toate statiile care au ascultat emisiunea. Nu ar fi rau ca chiar statia speciala sa dea startul la QSO-uri contra puncte, ramanand pe frecventa QTC-ului (Florin este operator si la YR10RRO), ceilallti se vor fixa prin apropiere sau pe 7130 kHz +/- QRM, cam ca la un concurs. Eu voi fi prezent cat timp vor fi interesati de puncte. 73! Tavi.

  • Postat de Sorin la data de 2014-07-30 22:21:40 (ora Romaniei)
  • se pare că din dorința de a populariza cât de mult activitatea, m-am cam pripit.
    mulțumesc de avertizare.

  • Postat de Vasile la data de 2014-08-01 06:16:33 (ora Romaniei)
  • Din pacate YR10RRO pe 7,18 si 21 era numai in CW !
    Fara comentarii !Pacat de timpul meu pierdut....nu de al altora !HI !
    Sa vedem la final performantele radioamatorilor YO !
    73 Vasile !

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2014-08-01 11:06:47 (ora Romaniei)
  • De si am postat aici orele si frecventa la care sunt prezent in 160m in afara de YO5OHO altii nu m-au contactat. Am intrebat pe Ciprian daca trimit sau nu periodic in ADIF QSO - urile, nu mi a raspuns. Nu mi e clar cum se poate verifica de fie care daca este sau nu in log daca nu trimitem periodic legaturile la Ciprian - sau nu sunt eu informat? Va doresc cat mai multe legaturi pentru obtinerea diplomei. 73 de yo5ajr

  • Postat de Sorin la data de 2014-08-01 11:47:29 (ora Romaniei)
  • Verificarile se fac in logul indicativului special, nu? Nu stiu sa fie vreo metoda de a verifica qso-uri cu statiile participante cu indicative normale. Sau operati pe YR10RRO?

  • Postat de Ciprian la data de 2014-08-01 12:24:52 (ora Romaniei)
  • Pentru YO5AJR: am primit email-ul, am raspuns imediat, probabil mesajul meu a ajuns in spam. Legaturile statiilor care acorda 5 puncte se centralizeaza la sfarsitul activitatii. In logul online se pot verifica numai legaturile cu YR10RRO.

  • Postat de NICK la data de 2014-08-02 19:48:41 (ora Romaniei)
  • Doream sa nu mai intervin, lasand spatiu de articole tehnice pentru cei ce se plang la administratie ca n-au loc si cer radierea celor ce ... nu sunt intelesi de EL !!!Deci, revin si constat ca daca in primele zile era un mare apetit de obtinerea diplomei (aprox 88,2%, adica scor de 52/59) acum este de numai 45% ( asdica 80 din 181). Cauzele nu trebuie mult cautate. Se cunosc: prima cauza este slaba managerialitate a Diplomei(ca obtinere,participare )din partea organizatorului. Explic.: Nu stiu cui au folosit ORELE DA LA MANIPULATOR SAU SSB IN 18 SI 21 MHz ( MA REFER LA YO) ?? pROBABIL LA 2 3 BUCURESTENI PENTRU QSO LOCAL SAU PRIN COSMOTE (hi). Nu vad cum un ham din Ulaan Baator, care receptioneaza YO10RRO , mai poate receptina si emite pentru ) inca 13 ham-yo . Deci legaturi pierdute. Probabil ambitia tehnica, dorinta de expansiune in lume, dorinta de a fi cunoscuT a opperatorului a adormit realitatea !! Poate gresesc. Referitor la statiile ce au acordat puncte:: MII SI MII DE MULTUMIRI DE LA UN DORITOR AL DIPLOMEI !! VA MULTUMESC!! Ar fi bine ca pe viitor( nu cred ca voi mai fi cu Dv )sa se faca un manageriat analitic, obiectiv, in raport cu ce se vrea si perntru cine se vrea ,nu pe genunchi si dupa ureche ca acum !! Sa nu fiu contrazis ca voi argumenta solid. Am urmarit in CW in 18 si 21 ( Program de decodare CW tip SKIMMER) dar nu am fost auzit. V-am postat pe clustere. Am urmarit Qso-urile . F.F.F. putine pentru atat efort ! Mult efort, roade putine. Motiv: necunoasterea realirtatii din trafic, din banda, pe zile,ore,etc sau (si mai rau) neadaptarea cunostintelor de tip CONTEST la realitatile europene(romanesti). Sfetnicii nu si-au facut datoria !!Admiratie totala prntru Ferry(4PX), Mac(4MM),Tavi (4BKM). Marcelino (4 ATW) dar inca multi altii. Am vrut sa luam diploma cat mai multi si (de mai multe ori) am cedat frecventa mea de apel unei statii ce oferea punte !! Dar.. Peste 10 ani, de voi mai fi cu Dv.. S-auzim si bune ,nick-yo9agn 3530

  • Postat de Vasile la data de 2014-08-02 22:08:20 (ora Romaniei)
  • YR10RRO era in 18138 acum un sfert de ora !Am strigat de cca 50 de ori...fara folos !Pe cei din YO3 ii auzea !Nu stiu ce sa cred !Apoi a trecut iar in CW ! Sa-i fie de bine lui Sendi !
    73 Vasile !

  • Postat de Vasile (yo6ex) la data de 2014-08-02 23:22:28 (ora Romaniei)
  • De cateva ori am fost tentat s-o las balta cu traficul pentru diploma. Cu greu am facut 90 puncte in SSB si absolut chinuitor 75 puncte in CW!!!... Am chemat in van de zeci de ori YR10RRO pe 14, 18, 21 MHz. Degeaba il auzeam meu cu S5-8, daca el nu auzea nimic!!!
    Vorba celor de mai sus: ce cauta pe benzile de sus? Oricum cei din pile-up nu vor cere in veci vre-o diploma. Consider absolut exagerata cerinta a 75 puncte pentru clasa III, sa nu mai vorbesc de 150 puncte ptr clasa I-a... Mai adaug prezenta unor statii inscrise in lista ca active, care s-au marginit la a da puncte doar pentru YR10RRO si cati-va prieteni...

  • Postat de Vasile la data de 2014-08-03 03:27:08 (ora Romaniei)
  • De curiozitate,sunt cativa ....asi...care au lucrat YR10RRO in toate benzile si toate modurile...!Cred ca unii au facut legaturile prin telefon !Eu cu KLM tribander pe directia capitalei cu 100W si IC7600 in SSB am reusit numai 2 legaturi !Recunosc ca sunt
    ....un novice !Sper sa mai apuc urmatoarea editie
    poate la 15 ani nu 20 ! HI !
    In orice caz sunt tare curios de rezultatele finale....daca se vor publica !
    73 Vasile !

  • Postat de NICK la data de 2014-08-03 06:34:46 (ora Romaniei)
  • Cu strangere de inima declar ca ma opresc aici cu qso-urile entru diploma, din cauza organizatoruluiUn moment aniversar frumos,un moment placut, dar gestionat cu mult amatorism de organizator. Zicea cineva ca participantii la pill-up din 18 -21 nu vor solicita in veci diploma! Il completez : nici nu stiau(prea bine ) despre ce e vorba !! Atunci intreb: pentru ce s-a lucrat cu indarjire in 18 si 21 ? Sa dea frumos ? Am reusit un prapadit de 14 MHz SSB,dupa cca o ora de chemari insistente de ambele parti. Am auzit si 18 dar si 21. M-am indarjit sa lucrez, Nu ma auzeau. Pacat ca s-a stricat un eveniment frumos, placut NUMAI SI NUMAI DIN DORINTA UNORA DE A NE ARATA CA EI SUNT,EI DECID,EI FAC LEGEA !!! S-a irosit un tren.Altul, cand va veni sau .....daca va mai veni !!E possibil, auzind actualele luari de pozitie ale participantilor, ca organizatorul sa faca o noua eroare ;; sa schimbe Regulile in timpul jocului!! AR FI MAXIMA INCOMPETENTEI ORGANIZATORULUI !! LAS-O-ASA CUM A PICAT !!!Nu pot incheia fara sa -i raspund simplu,util si elegnt lui 9FEH: daca avam acel tribander KLM lucram tot ,chiar daca-l luam in spate si-l caram la Bucuresti. Dar se pare ca e mai buna sarma mea de rufe de 2 x 4,97 m dect un KLM( neacordat corect, nereglat ,eventual si un operator mai rodat)E totusi util: il poti folosi la uscatul izmenelor dupa transpiratia din traafic ! Cu respect pentru toti! yo9agn-nick :S-auzim si bune!

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-08-03 08:49:37 (ora Romaniei)
  • Credeam ca la sfarsitul perioadei de acordat puncte va fi mai multa activitate, dar nu a fost asa. In dimineata asta propagarea pe 3,5 MHz a fost ceva mai bunicica, dar interesul a fost slab, atat din partea celor care dau puncte dar si celor care le doresc. La fel pe 2 aug, ca si pe 1 aug, este drept ca si propagarea a fost mizerabila, aseara aici a fost furtuna cu descarcari electrice, vant, a plouat. Nu stiu cum este la alti ofertanti de puncte, pana acum la mine randamentul primit/oferit este de 21%, lucrand in 2 benzi si numai statii YO. In ce priveste legaturile pe benzile superioare, stiu de la N2YO ca anuntul cu YR10RRO si diploma a aparut si in buletinul OPDX si pe alte saituri din strainatate, asta motiveaza activitatea pe astfel de benzi. Tot din aceeasi sursa am aflat ca pe 27 iulie se adunasera la YR10RRO cam 1000 de QSO-uri, se pare ca activitatea in DX a fost cea dominanta, totusi ma intreb si eu: cati din DX au putut lucra minim 13 alte statii YO fie din RO fie din alte tari risipite pe tot globul, pentru o diploma de cel putin clasa III-a, la care se mai adauga si un coeficient de neconfirmare, experienta aratand ca nu toti confirma sau ca pot apare erori la scriere in log? Astept cu nerabdare publicarea rezultatelor care, conform regulamentului, se va face cel mai devreme in ianuarie 2015!!! Interesant ar fi de vazut cate statii a lucrat in total statia speciala si, din acestea, cate au implinit conditiile pentru diploma. Si, de ce nu, o statistica asemanatoare si pentru statiile din lista celor care dau puncte, indiferent daca sunt cu negru sau cu rosu. Imi mentin si o idee enuntata intr-un comentariu mai sus, anume ca aceasta diploma, in conditiile in care a fost obtinuta, va conta ca un trofeu valoros, indiferent clasa. Este posibil ca si QSL-ul primit de la statia speciala sa conteze ca raritate, precum editiile speciale la filatelisti. 73, Tavi!

  • Postat de popic yo5ddd la data de 2014-08-03 12:55:05 (ora Romaniei)
  • Popic yo5ddd La multi ani radioamator.ro!Multumim pentru tot ce faci pentru noi dr Ciprian .Am realizat 205 puncte in ssb din 27.07 pina in 03.08.2014. 73!

  • Postat de GigiOne la data de 2014-08-03 17:45:37 (ora Romaniei)
  • Salutare,

    Total gresit, si eu am pierdut ceva timp cu aceasta diploma, total gresit totul!, unde este organizatorul cel direct interesat? cate puncte da organizatorul ? ce indicativ are oraganizatorul ? majoritate avem antene 14mhz-144mhz cum a fost gandit ca se pot aduna puncte ? unde e N2YO indicativ ce trebuia sa fie cel mai activ si care trebuia sa ofere maxim de puncte! sau ?! aha a plecat in concediu , Toate cele bune

    73 de Gigi

  • Postat de NICK la data de 2014-08-03 18:36:58 (ora Romaniei)
  • Asa cum am zis cu ceva timp,in urma, activitatea de obtinere a diplomei a lasat un gust amar... si vad ca nu numai mie.. Vad ca multi, f multi participanti "bataiosi"" sunt dezamagiti . PACAT. Azi am aflat ca lucrul cu orele nelimitate in benzile de 18-21-24 s-a facut voit pentru ca de acolo se culeg DX-uri si ca s-au facut si postari pe diverse pagini in afara R.Ro. Corect. dar de ce nu ni s-a spus asta de la inceput ? Poate nu mai facea organizatorul "baia de multime " de participanti, am fi realizat ca se urmareste altceva(nu suntem asa sde bananieri cum ne cred unii ). Un lucru organizat prost, pe minciuna si frauda( nespunerea adevarului sau schimbazrea legii in desfasurare = frauda ), condus si mai prost si in degringolada, conduce la rezultate proaste. Daca stiam ca aceasta activitate nu este pentru ca RADIOAMATORII ROMANI SA OBTINA O DIPLOMA ANIVERSARA ci este pentru STRAINII - care nici in veacul-veacurilor - nu vor mai contacta inca 65 punte (13 staii YO ) pentru minimum de punte,. adica minimum de puncte pentru clasa a treia.Asa cum am mai zis, este pentru A DA FRUMOS AFARA PENTRU UNII !!! Care E aia ?? Se STIE EI !!(hi)Daca stiam treaba asta (am auzit in 7MHz pe la lora 10) si apoi confirmat de o postare anterioara mie, NU ma mai chinuiam eu, nici TRX-ul si nu mai renuntatm la a chema expediti, entitati si Dx-uri importante, Doream si eu O DIPLOMA ROMANEASAC !! ERA (la timpul trecut) SINGURA MEA DIPLOMA ROMANEASCA, MUNCITA CORECT, OBTINUTA CORECT ! Dar n-a fost sa fie.Inchei cu un gust amar. !! CA MOD DE PROTEST AL MEU PERSONAL IMPOTRIVA A CEIA CE NE CREDE ORGANIZATORUL PE NOI ROMANII (OR BANANIERI OR MASA DE MANEVRA LA BAI DE MULTIME) ANUNT PE ACEASTA CALE ( PE CALEA UNDE AM MUNCIT LA OBTINEREA DIPLOMEI) CA RREENNUUNNTT la aceasta diploma si ca DECLLAR NULE CELE 150 PUNCTE. eSTE SINGURUL MEU MOD DE A PROTESTA. dAR PACAT. vEDEAM IN r.rO UN REFUGIU DIN CALEA A CEIA CE SE INTAMPLA IN FRR !! Dar si aici e cloaca mai mare !! Nu salut, dar promit ca nu ma intru. 971

  • Postat de Pit la data de 2014-08-03 21:13:35 (ora Romaniei)
  • In loc de moto (preluat de la altii!)
    "Viata m-a invatat ca:
    - lumea este amabila, daca eu sunt amabil;
    - ca persoanele sunt triste, daca eu sunt trist;
    - ca toti ma iubesc, daca si eu ii iubesc;
    - ca toti sunt rai, daca eu ii urasc;
    - ca exista fete zambitoare, daca eu le zambesc;
    - ca exista fete amarate, daca eu sunt amarat;
    - ca cei din jurul meu sint fericiti, daca eu sunt fericit;
    - ca lumea se supara, daca eu sunt suparacios
    - si ca exista persoane recunoscatoare, daca eu sunt recunoscator."

    Imi pare rau ca uni dintre noi nu au "gustat" placerea goanei dupa puncte.
    Azi auzeam pe YO4BYW, Stan, zicand ca a adunat 205. HA8BE spunea ca a reusit sa obtina punctele necesare. Probabil si molti altii. Deci s-a putut!
    Mai este o vorba: "cand nu ajungi la struguri zici ca sunt amari....."
    Am fost activ, am postat pe DX Cluster info, m-am bucurat cand am reusit sa lucrez cu fiecare dintre voi, inclusiv cu YR10RRO. Ca se puteam mai bine, ramane pentru urmatoarea aniversare. Noi sa fim sanatosi!
    Ceea ce cred ca este important este ca s-a raspuns pozitiv actiunii aniversare. Benzile au fost mai animate de statiile YO. Au aparut imdicative care altfel nu se aud!
    Acum ramane ca statiile ce au acordat puncte sa trimita logurile, iar cei care i-au vanat sa faca cererea pentru diploma.
    Sa fie intr-un ceas bun si sa auzim numai lucruri placute.
    Pit YO3JW

  • Postat de Vasile la data de 2014-08-03 21:53:58 (ora Romaniei)
  • Pit YO3JW isi permite sa ne dea bobarnace,el lucrand YR10RRO in SSB si CW a reusit o adevarata performanta !Si eu am reusit peste 200 puncte in SSB dar sunt nemultumit de cei care au lucrat statia speciala in benzile superioare !Erau interesati de alte statii nu de YO !Este adevarat
    ca am auzit multe indicative YO in premiera !
    Multumesc celor care au acordat puncte si sa speram ca toti vor trimite logurile !73 Vasile !

  • Postat de NICK la data de 2014-08-03 22:33:47 (ora Romaniei)
  • Iata lista indicativelor lucrate de mine ::YR10RRO= IN 14, YO5BFJ, YO3APJ, YO3ND, YR10RRO= IN 3SI 5, YO3FVC, YO4BKM, YO9HG, YO3JW, YO6CUF, YO9XC, YO6EX, YO9DY, YO4PX, YO8RKU, YO7CKQ, YO3HEB, YO7CKP, YO4ATW, YO3FWC(DUBLA), YO7GDB, YO2LGX, YO3FF, YO5AMF, YO2MAB/P, YO2MBG, YO2LFP SI YO3FFF. .Lucrat in 3,5 -7 si 14. Total 150 puncte si trei benzi. Deci ,iata ca strugurii erau destul de copti, ca aveam usor clasa a doua. Dar , in afara de a pupa maini si a te gudura pe la mesele bogatilor , mai stii si altceva ?? Dupa STURUGURII ACRI CE-MI ZICI, iti trimit o rola de HH. Ai mare nevoie. Trebuie pupatorilor !! Si vad ca pupi multi !! 9024

  • Postat de NICK la data de 2014-08-03 22:42:08 (ora Romaniei)
  • Ai vazut la ce renunt ?? Te-ai lamurit , Ganditorule !! Imi place expresia... m-am bucurat cand am lucrat cu fiecare dintre voi.... parca erai buricul pamantului care ne milostivea cu Emnenta Sa!3694

  • Postat de Vasile la data de 2014-08-04 09:41:21 (ora Romaniei)
  • Constat ca numarul celor care nu doresc diploma,este in continua crestere !Oare acest lucru,spune ceva ?Sa auzim numai de bine !
    73 Vasile !

  • Postat de NICK la data de 2014-08-04 10:45:49 (ora Romaniei)
  • Atata timp cat vor fi si vor functiona, printre noi acesti TAMAIETORI, pupatori de maini ( si nu numai de maini) sau alti interesati in scop personal, asupra avantajelor pe care le- ar putea obtine, avantaje dintr-o activitate (obligatoriu) facuta de altii,se va FACE TOT POSIBILUL CA ORGANIOZATORUL, INITIATORULL SI (DE CE NU ?? ) CONDUCATORUL ACTIUNII SA FIE TINUT LA DISTANTA DE ADEVARUL CEL ADEVATRAT, totul se va sfarsi (mai devreme sau mai tarziu) cu un fiasco total(scuze pentru cele 2 pleonasme) !! E vremea sa vada toti ADEVARUL chiar si distinsul organizator de azi, pentru A CARUI INITIATIVA AM TOT RESPECTUL( ca initiativa) dar care nici nu a incercat sa fie la inaltimea ideiii .nick-yo9agn 6133

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact