hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cate articole pe teme de radiotehnica sau radioamatorism ati publicat pana acum in reviste sau pe internet?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 21-iulie-2014 si s-a incheiat la 27-iulie-2014

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

  • Postat de Vasile la data de 2014-07-22 13:27:15 (ora Romaniei)
  • In 2009 m-am entuziasmat si am scris cate ceva si mi-au fost publicate 4 articole !Mai erau si altele dar in final colaborarea noastra s-a oprit aici !Cred ca a fost o pierdere de vreme si regret !Comentariile din subsolul articoleleor reflecta sau nu o anumita stare a radioamatorismului din YO !
    73 Vasile !

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-07-22 20:05:46 (ora Romaniei)
  • Am scris articole în revista R&R, pe când apărea, am scris şi pe acest forum, am scris şi în alte publicaţii, articolele pe teme radio depăşesc limita celor 10 precizate în întrebare şi nu intenţionez să abandonez această preocupare. La scrierea lor a contat atât experienţa dobândită în publicarea a sute de articole în reviste zise cu cenzură, care resping articolele prost formulate, cu erori tehnice sau lipsite de originalitate (am avut şi eu articole respinse, cine citeşte o revistă de top nu vede decât ce apare, greu îşi poate închpui ce triere demonică este în spate) dar au contat şi comentariile de pe forum care, de fapt, ţin locul cenzurii din revistele de care am vorbit mai sus. Cât priveşte articolele scrise pe radioamator.ro, fiecare autor are opţiunea de a permite sau nu comentarii. Destule articole nu au comentarii, înţeleg că uneori o anumită pudoare sau o anumită stare de fapt îndeamnă autorul la a se reţine de la dezbateri publice, dar convingerea mea este că un articol fără comentarii este precum mâncarea fără sare, chiar dacă uneori sarea mai conţine şi ceva arsenic. Din comentarii autorul are multe de învăţat, mai ales dacă este la începutul "carierei" de scriitor, părerea mea! Nu m-au deranjat comentariile făcute cu răutate, chiar sub semnul anonimatului, deoarece nici nu mi-au luat din bani, nici nu mi-au ameninţat poziţia profesională şi, dacă au făcut vreun rău, poate că l-au făcut celor care le-au postat. Nu m-au deranjat nici comentariile rătăcioase făcute cu convingerea că sunt corecte iar autorul lor era într-o eroare tehnică. Toate aceste comentarii mi-au arătat care sunt pretenţiile cititorilor şi m-am corectat. De exemplu, când am afirmat într-un articol că antena nu produce câmp electromagnetic ci perturbă un câmp existent în Univers, am stârnit un val de contraziceri, a doua oară am înţeles că fenomenul trebuie explicat în detaliu şi articolul a fost apreciat altfel. Sunt multe lucruri de învăţat şi din comentariile la alte articole, dar cel mai bine se învaţă din propriile greşeli. Succes la articole şi să ne încrucişăm în comentarii făcute sub semnul bunei credinţe, chiar dacă nu ne plac! 73!Tavi.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact