hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cu aproximatie, cam cate anunturi ati plasat pana acum la Mica Publicitate YO de la Radioamator.ro?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 23-decembrie-2013 si s-a incheiat la 30-decembrie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (19)  

  • Postat de Mugurel la data de 2013-12-23 19:16:55 (ora Romaniei)
  • Surprinzator, dar la categoria cu mai mult de 20 de anunturi sunt 0 voturi, cu toate ca sunt cativa "campioni" la postarea anunturilor. Mai asteptam...

  • Postat de Attila Kote la data de 2013-12-23 23:10:12 (ora Romaniei)
  • Buna, eu am votat 1 ca in total sigur amavut 20 de anunturi postate hihi. Multumiri Ciprian N2YO.

    SARBATORI FERICITE SI LAMUTI ANI!
    yo5phq 73dx .

  • Postat de Rudolph la data de 2013-12-24 11:12:11 (ora Romaniei)
  • Nu am postat nimic, dar m-am distrat grozav ce "pasiuni" au starnit niste amarate de gioarse ! Continuati caci Divertis-ul a luat putina pauza. La Multi Ani !!

  • Postat de Vasile la data de 2013-12-24 13:07:08 (ora Romaniei)
  • Am postat peste 1000 de anunturi !
    Interesant ca sunt multi carcotasi care isi dau cu parerea pe forum care in viata lor nu au facut nimic !Nu au construit nimic,nu au experimentat nimic...dar se dau mari !
    Craciun fericit =tutulor= !73 Vasile !

  • Postat de Alex la data de 2013-12-24 13:09:20 (ora Romaniei)
  • Nu stiu cate am postat dar dupa 2-3 zile le-am sters si le-am rescris,am invatat si eu de la altii care fac la fel(deci nu respecta regula forumului).In schimb comenteaza despre alte anunturi ca nu respecta regula.Concluzia e urmatoarea:"Sunt acrii strugurii!!!"

  • Postat de NICK la data de 2013-12-24 17:01:42 (ora Romaniei)
  • Pentru Rudolph Neradioamator: felicitari pentru sesizare.De ce nu le dai ideie celor de la Divertis pentru ......documentare ???Gioarse= vechituri ""colectionate de geambasi "" de prin containere... de gunoi.. Identifica-i tu (fac cinste cu carnatzi si sarmale de Craciun , eventual si vin rosu....
    Pentru Alex Neradioamator:: atributul strugurilor este ACRI nu acrii, adica cu un i. Mi se acreste vazand limba romana siluita de englezitzii ...zilelor acestea moderne...........( sa nu zici ca e eroare de dactilografiere ca nu te cred !!)
    Un Craciun fericit, cu sanatate si un NOU An mai bun .nick-yo9agn

  • Postat de Alex la data de 2013-12-24 19:30:31 (ora Romaniei)
  • Nick...si aia care te cauta din 4 in 4 ani te mint frumos cu romana lor si vorbe frumoase dar nu mai conteaza ca te prostesc.Desi e cam devreme(cred ca ai facut abuz)daca t-i s-a acrit treci la tratament!

  • Postat de NICK la data de 2013-12-24 20:08:06 (ora Romaniei)
  • Lui Alex(NERADIOAMATOR); Dragul meu, fara voia mea , am ajuns la discutii personale si cu iz... . Iar ti-ai dat in petec, dovedind ca nu stii Limba Romana La ultima fraza (2 propozitii) se pune virgula dupa cuvantul""acrit"". Se pune virgula , pentru a desparti propozitia principala ( treci la tratament) de propozitia secundara(conditionala)""daca... ". In plus faci si atac la persoana! Nu stiu ce tratament imi indici. Dar FACI ATAC LA PERSOANA SI MA ADRESEZ LA ADMINISTRATOR SA TE RADIEZE DE AICI.NU FACI CINSTE PE AICI !!!

  • Postat de Elvis la data de 2013-12-25 09:00:26 (ora Romaniei)
  • Plasez anunturi in functie de cate-mi prisosesc prin casa,nu ezit chiar sa donez sper astfel sa devin mai bun si sa ajut pe alti semeni de-ai mei.In felul acesta am intrat in pragul acestor sarbatori.Se pare insa ca exista radioamatori si neradioamatori , care au intampinat seara de Craciun fara pic de bunatate si evlavie...73'Sarbatori Fericite!

  • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2013-12-25 09:14:39 (ora Romaniei)
  • Nu am prea vandut/cumparat de la anunturi, in schimb am fost intotdeauna prompt ajuta ( de cei care s-au priceput) la ceea ce am solicitat eu la sectiunea "Diverse" si le multumesc!

  • Postat de NICK la data de 2013-12-27 17:01:03 (ora Romaniei)
  • Lui YO7MG : Elvis, fiecare zi de la Dumnezeu, ce ni se daruieste , trebuie primita cu evlavie. La ficare rasarit de soare trebuie sa ne inchinam,cei evlaviosi !!!Cei ce fac parada numai de sarbatori ... Daca citeai cu atentie in dreptul chenarului INDICATIV scrie cine are drept de a posta aici. deci EVLAVIOSULE ( Apropo eu sunt de la Gaiesti.. tot evlavios dar nu habotnic si nici festivilit.... si mai sunt si batran .. La multi ani fericiti !!

  • Postat de Mircea la data de 2013-12-28 08:44:58 (ora Romaniei)
  • Las-o dracu de treaba,regula cu cine are dreptul la comentarii aici a fost schimbata aseara deci in timpul "jocului".Asa este ,postacii sterg anunturile de ieri si le pin din nou azi sa fie primele, sa sara in ochi.Adm.site-ului spune clar la postari anunturi "Un acelasi anunt nu poate fi introdus din nou la mai putin de o saptamana(7 zile)de la postare.Dar regula se incalca prin acordul adm. de site care modifica regula in timpul jocului.In concluzie "Alex neradioamator" are dreptate dar nu recunoasteti...

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2013-12-28 17:55:25 (ora Romaniei)
  • In dese randuri au fost depistati utilizatori care isi stergeau propriile anunturi pentru a parea ca respecta regula celor sapte zile. Acestia au primit avertisment, iar in unele cazuri au pierdut dreptul de a mai utiliza Mica publicitate YO. Intretinerea acestei rubrici ar fi mai eficienta daca atunci cand ati observa incalcari de la regulament ati semnala imediat webmasterul. Referitor la comentariile de sub acest sondaj, cerinta utilizarii indicativului devine in general necesara atunci cand discutiile tind sa fie deviate catre subiecte off-topic de catre vizitatori care nu-si declina identitatea.

  • Postat de NICK la data de 2013-12-28 19:23:48 (ora Romaniei)
  • lUI MIRCEA -YO7FBM :::: Decat postai ,mai bine citeai. Prea e ca oistea in gard: una zice jupanul si alta intelege romanul(Mircea ). Problema, cu cine are dreptul sau nu, apartine adm site-ului , nu mie. Eu am amintit-o lui Alex pentru atacul la persoana. Ca ai ceva cu mine sau cu admin site-ului , nu e treaba mea. Te astept.... la coltz !!Ca unii fac acele stergeri si repuneri in pagina nu e treaba mea. Are drept de verificare si """"cenzurare""" admin site-lui. Dreptul de PROPRIETAR ( si eu am gresit canva >>)Ca nu am suportat ca unul ce nu stie sa vorbeasca ramaneste sa ma jigneasca , da, e treaba mea !! Deci si tu ATENTIE !!Aici nu e ca in banda unde unul injura birjareste stiind ca """ verba volant"" . Aici """ scripta manent""!Pentru curiozitatea ta: l-am iertat de greseli mai ""savante"" pe protejatul tau :: vezi in postarea lui Alex: al saselea cuvant (de la coada spre inceput ) la postarea din 24 dec ora 119 si 3o minute( pronumele pers ti - tzi- se scrie unit )
    Salut Mircea, sarbatori cu bine!! Mai avem (toti) de invatat sa vorbim romaneste (chiar printre injuraturi) ADMINISTRATIEI SITE-ULUI UN CALDUROS "" LA MULTI ANI"" MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI . Cu bine tuturor nick-yo9agn

  • Postat de Mircea la data de 2013-12-29 17:37:33 (ora Romaniei)
  • Fa un "up-date" la DEX:"canva=candva,ramaneste-romaneste,ora 119...

  • Postat de NICK la data de 2013-12-29 22:50:03 (ora Romaniei)
  • Mircea :: up-date se scrie UPDATE in engleza si se traduce ca ACTUALIZARE.Asa scrie in dictionarele mele si acelas lucru pe google. DECI ASTA SUSTIN !!
    Ce sa actualizez?? Nu vezi ca ai semnele>> care-ti zic destule ?? Dar tu ai intrat ca izmenele ..
    Noapte buna si tine minte: eu nu pierd NICIODATA !!

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2013-12-29 23:00:41 (ora Romaniei)
  • Propun ca discutiile sa se reintoarca la subiectul propus de intrebarea acestei saptamani. Dialogul YO9AGN-YO7FBM este preferabil sa se poarte in privat (prin email, de pilda), intrucat nu intereseaza ceilalti cititori.

  • Postat de NICK la data de 2013-12-29 23:10:06 (ora Romaniei)
  • Pentru yo9fbm: 1. Daca eu postez ceva sub nume, indicativ, adresa electronica ,practic inseamna ca postez ceva sub semnatura. Oricand pot fi identificat si cele ce urmeaza. Mai mult: unul destept se duce si la QRZ si cauta datele puse in BIOGRAFIE. Deci identificare certa. Un NERADIOAMATOR NU PUNE NIMIC, SCRIE CE VOR MUSCHII LUI SI TE BALACESTE CUM VREA. Ai si acum dreptate?Daca pe mine ma trimite la tratament un NN( neica nimeni) pe tine te trimit eu la stana la ciobania sa injuri ca pe birja, sa-ti sufle lumea in cur, sa te pupe si altele ce zici ??N-ai rusine ?? N-ai educatie ? Chiar esti birjar ?Daca pe mine ma trimite NN la tratament si tu-i iei apararea, ia-l la tine !!Dar tine-l la tine !!! Sunt nervos ca ti-as zice mai multe , dar astept reactia ta !!

  • Postat de Vasile la data de 2013-12-30 11:20:21 (ora Romaniei)
  • Domnilor YO9AGN si YO7FBM !
    Ar fi bine sa va opriti la ce ati postat deja !
    LA MULTI ANI !
    Sa postati cat mai multe anunturi la Vanzari,Cumparari sau Diverse !
    Tot ce postati acolo...sa fie bine primite si onorate de cei care citesc sau critica !
    Nu mai vorbesc de cei care scot din context poze si texte si ataca pe forum !
    Se cunosc ei !
    Un an 2014 bun cu noi RADIOAMATORII !
    73 Vasile !

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact