hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce credeti, daca priviti retrospectiv ultimii ani, petreceti mai mult timp in trafic, sau mai putin?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 12-august-2013 si s-a incheiat la 19-august-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

  • Postat de Coatu Cezar la data de 2013-08-12 18:59:26 (ora Romaniei)
  • Cum am un serviciu destul de stresant, mi-am dedicat mai mult timp traficului radio pentru relaxare. Din martie am lucrat peste 3000 de lagaturi cu YP20ARER si in curand voi mai face alte mini-exepditii in YOFF.

  • Postat de Lilian la data de 2013-08-12 22:40:53 (ora Romaniei)
  • Milt , mult mai putin .
    Viata a devenit mult mai dura . Bani mai putini si stresul mult mai mare . Unica "bucurie" seara 2 ore la televizor- si de dorit ceva mai murdar (gratie toate canalele ofera asa ceva) , 1 kg de bere si la culcare . Capitalism ....

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2013-08-16 12:00:02 (ora Romaniei)
  • Capitalism-comunism-capitalism... Proprietate privata, apoi proprietate de stat si din nou proprietate privata ! Monstruos experiment social.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2013-08-16 12:39:54 (ora Romaniei)
  • Am avut cativa ani cu activitate zero. Era la sfarsitul anilor "80. Faceam o naveta grea. Constanta-Turnul de Televiziune de pe malul lacului Tekirghiol. Erau doar 2 (doua) ore de televiziune, compuse din cateva emisiuni. Fiecare realizator TV trebuia sa laude pe cei doi "conducatori". Si rezulta ceva grotesc, cu osanale de la inceputul celor doua ore si pana la sfarsit. Nimeni nu se mai uita la TV. Cine putea, instala antene cu castig pentru bulgari. Casetele video cu cate un film adus de "afara" erau la mare pret. O furtuna mi-a dat jos sarmele si nici nu le-am mai pus. Dormitorul de pe colt, unde aveam statia era iarna un adevarat frigider. Termometrul arata 4 (patru) grade celsius. Seful de la servici a spus ca e imposibil. El avea norocul sa fie pe magistrala termica. Si aranjasera sa treaca agentul termic direct, fara sa mai treaca prin schimbatorul de caldura. sau cam asa ceva. Am dus termometrul la sevici pentru a-l compara cu unul superperformant, etalon. Seful a avut dreptate: termometrul meu arata cu doua grade mai putin. Deci nu aveam 4 grade ci 6 (sase) in camera cu statia. Am mancat la gheare si aripi de pasare si urechi si capete de porc de mi-am infundat arterele ! Treceam pe langa Dacia proprietate personala, ca benzina era rationalizata si nici de furat nu sw mai gasea. Cei care furau benzina o dadeau pe dealegurii... Au fost anii in care m-am simtit ca un animal inchis in cusca, de care stapanul nu are grija si nici nu-i pasa. Asa se face ca cei doi "conducatori" au fost plumbuiti in ziua sfanta de Craciun si noi ne-am bucurat...
    Dar astea au trecut. Acum sunt la pensie si sunt activ mai ales in concursuri radio. Ma concentrez asa de tare ca uit de toate. Si de XYL care ma cicaleste, si de cardiolog si de oncolog si de medicul de familie si ca trebuie sa-mi fac analizele la timp. Am uitat sa va spun ca sunt activ si in APRS. Acum sunt la Campulung Muscel. Daca accesati APRS.ro sau APRS.fi si cautati YO4SI-7, la Street Wiew o sa vedeti casa cuscrilor nostri. Cred ca are cam tot atatea caramizi cate QSO-uri am facut eu in viata. Cine e mai castigat ? Cred ca eu !! Iar m-am lungit si-mi cer scuze. Cu drag, Mircea = yo4si.

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2013-08-16 16:25:32 (ora Romaniei)
  • @yo4si: Ma bucur, Mircea, ca nu sint singurul care isi mai aduce aminte de partea neagra a epocii trecute...

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact