hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de frecvent participati la sedintele tinute de radioclubul la care sunteti afiliat?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 5-august-2013 si s-a incheiat la 12-august-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2013-08-05 14:58:53 (ora Romaniei)
  • Nu am gasit varianta de raspuns care mi se potriveste, am ales pe cea mai apropiata, "odata pe luna". Sunt membru al clubului YO4KAK cu sediul in Braila dar, de cand sunt pensionar, mare parte din an, in perioada aprilie-octombrie, o petrec la tara (Berca, la 5km de Vulcanii Noroiosi), unde am si tot echipamentul radio. Dar, cat timp sunt in Braila, frecventez clubul de 1-2 ori pe saptamana, nu la sedinte ci la intalnirile de miercuri p.m. si sambata a.m. Sedinte propriuzise avem doar una singura pe an, ordinara conform statut, adica adunarea generala in care se discuta inclusiv executia bugetara si se aproba noul buget (obligatoriu de discutat si avizat in adunarea generala). Cred ca in intrebare s-a strecurat o confuzie intre notiunile de "intalnire" si "sedinta", nu stiu ca vreun club sa organizeze sedinte lunare cu radioamtorii inregistrati, in afara de intalnirile memebrilor comitetului director in probleme de conducere operativa functie de urgentele aparute, dar intalniri saptamanale sau mai des se practica nu numai la Braila. Poate ca aceasta confuzie a facut ca raspunsurile majoritare sa se axeze pe varianta "odata pe an". Cel putin la Braila, pe vremea cand ramasesem fara sediu, cativa ani continuam sa ne intalnim saptamanal pentru QSL-uri, diplome, schimb de piese etc, la o terasa cocheta care chiar are aer de club si care mai este frecventata si acum dupa ce se consuma intalnirea de la sediul adevaratului club. 73!

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2013-08-06 07:02:35 (ora Romaniei)
  • Intentia intrebarii era sa investigheze cat de des participa radioamatorii la "sedinte", nu "intalniri". Probabil la cluburile aflate in zone accesibile si populate radioamatorii trec pe la club frecvent, poate saptamanal, insa sedintele in care se iau anumite decizii au o periodicitate lunara sau anuala. Eu unul am ales "o data pe an" considerand clubul PVRC la care sunt membru, sedinta tinandu-se in luna decembrie in preajma Craciunului. Cu toate acestea clubul are sedinte lunare la care participa mult mai putini membri, iar eu la acestea nu pot sa iau parte.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2013-08-06 23:43:24 (ora Romaniei)
  • Da, o data pe an. Dar odata am fost prezent prin internet. Eram dupa o operatie. 73s ! Mircea = yo4si

  • Postat de tepelus viorel la data de 2013-08-11 14:32:22 (ora Romaniei)
  • sedinte?...ca sa ce?...sedintele adevarate sunt ale acelora care au cate ceva de facut impreuna.pentru economie de timp facem teleconferinte, unde,putem schimba diferite pareri si informatii.in hamyo sedintele au loc ... simplu! prin drag and drop

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact