hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati la Simpozionul national al radioamatorilor organizat de FRR care va avea loc in perioada 9-11 august 2013 la Bucuresti?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 29-iulie-2013 si s-a incheiat la 5-august-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (12)  

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2013-07-30 11:25:17 (ora Romaniei)
  • La momentul când scriu comentariul, trei sferturi din repondenţi declară că nu intenţionează să participe la simpozion. Este adevărat că "Întrebarea săptămânii" nu reprezintă un sondaj de opinie dar, chiar şi aşa, nu este suficient de convingătoare ca FRR să găsească activităţi care să se bucure de interes? Sau există astfel de activităţi în programul FRR dar nu sunt organizate de oameni pricepuţi? Cred că "Întrebarea săptămânii" ar putea continua cu "Care este motivul neparticipării Dv. la programele FRR?" cu două variante de răspuns "1. Programe neatractive, 2. Programe atractive dar prost organizate". Propun ca "Intrebarea săptămânii" să abordeze mai multe subiecte legate de relaţia FRR-radioamtori, răspunsurile pot fi valorificate fie de FRR dacă vrea în mod sincer să reînvie spiritul radiaoamatoricesc chiar cu sacrificii de orgoliu, fie de alte asociaţii care doresc să reorganizeze radiaoamtorismul. 72!

  • Postat de Vasile la data de 2013-07-30 13:25:14 (ora Romaniei)
  • Tavi YO4BKM are f multa dreptate !
    Poate revista va apare din nou....!Vasile saracul
    facea tot ce putea pt asta !
    Am votat la NU !
    73 Vasile !

  • Postat de Lilian la data de 2013-07-30 14:14:21 (ora Romaniei)
  • Stie cineva , unde scrie despre simpo Bucuresti ?
    aici http://hamradio.ro/ nu scrie nimic sau sunt eu chior ?
    Lilian

  • Postat de Cristi la data de 2013-07-30 14:37:38 (ora Romaniei)
  • http://new.hamradio.ro/Comunicate/09071301
    Noul site e cel de mai sus cu link catre Simpo YO.

  • Postat de Andy la data de 2013-07-30 20:18:09 (ora Romaniei)
  • Intr-o lume a internetului (cred ca mai bine de 75% din radioamatori au acces la internet) a nu te prezenta ca organizator cu un site... este ca si cum nu ai exista! Nu cred ca nu exista cunoastere, ci este numai pur dezinteres, o stare asa de... "sa fie si asta repede si gata", altfel aveam mai multe informatii (din timp chiar), frumos aranjate, etc etc.
    In concluzie, la asa pregatire... asa participare.

  • Postat de Dan (yo3gh) la data de 2013-07-30 20:56:19 (ora Romaniei)
  • Perioada nu e teribila .... Este prioada de concedii din pacate . Daca sunt in yo3 si nu plec in CO , particip si eu .
    Cu respect,

  • Postat de Diaconu Cristian la data de 2013-07-30 23:24:07 (ora Romaniei)
  • Subscriu la cele spuse de Dan. Ultimul Simpo la care am participat a fost cel din 2010 de la DT Severin si cu care ne-am incheiat si completat concediul, imi voi aminti cu placere de excursia pe Dunare. Si totusi...imi amintesc ca in perioada copilariei mele respectiv anii 80 si inceput de 90 simpozioanele se tineau in luna septembrie... oare ce s-o fi intampat? Stiu ca tot greul pica pe organizatori si din respect nu comentez dar cred ca pe viitor ar trebui sa nu fie neglijat tocmai acest mic amanunt; eu din pacate si anul acesta sunt plecat in concediu, mi-ar fi placut teribil sa particip...poate la anul...am votat nu.

  • Postat de Dan la data de 2013-07-31 10:53:52 (ora Romaniei)
  • Habar nu aveam ca exista un new site al FRR. Un redirect de la http://www.hamradio.ro spre new.hamradio.ro este usor de facut si extrem de benefic pentru informarea radioamatorilor romani. 73

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-07-31 11:23:16 (ora Romaniei)
  • Din pacate, new site-ul este si mai incomplet decit old siteul...Dar avem rabdare, curiozitatea este unde vor sa ajunga oamenii acestia ? 73! de yo8cln

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2013-07-31 13:59:09 (ora Romaniei)
  • Nu ştiu din ce motive, dar la mine saitul cel nou arată ciudăţenii. Pagina principală expune o înşiruire pe zile a Maratonului ce începe pe 1 sept, copy-paste la infinit! De ce nu a folosit ghilimelele? Mai aflăm că sunt doar trei cluburi asociate, dar ni se oferă o superbă pagină de calendar FRR cu mai multe pete albe decât avea harta contientelor de acum 200 de ani. Văd că nu mai există decât 4 comisii, structura organizaţiei (la Informaţii generale) este vidă. Să nu fie saitul compatibil cu toate reţelele care furnizează internet şi să primesc informaţii trunchiate? 73!

  • Postat de Cristi la data de 2013-08-02 16:48:58 (ora Romaniei)
  • Cred ca partea dreapta, daca la aceea faceti referire se vrea un calendar gen cel din outlook unde sa se poata vedea activitatile pe zile. Daca e asa e normal sa apara mai multw zile fiindca maratonul tine parca doua saptamani. Cel putin cand deschid eu pagina apar mai multe intrari dar cu date diferite. Spre exemplu apar 3 zile pentru simpo yo. Cat despre ceea ce scria Ghita, cred ca mai degraba s-a incercat cu noul site ceva gen blog. CAt despre redirectionare... ar trebui sa mai aiba cineva acces la cel vechi si aici cred ca e problema principala.

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2013-08-02 20:08:04 (ora Romaniei)
  • Cristi YO8DHD, nu la acel tabel cu Drumul Vinului ma refer cand spun de calendar ci la Calendar FRR pe care faci click in stanga, acces direct si la http://new.hamradio.ro/company-calendar. Daca il cercetezi pe mai multe luni, vei vedea multe din spatiile albe de care spuneam. Iar in caseta din dreapta la care te referi era suficient de precizat intervalul de la... la..., dar, asa cum este acum, prea aduce cu o umplere fortata cu activitati. Ma duce gandul la o chestie din "Un yankeu la curtea regelui Artuhr", o fictiune a lui Mark Twain in stilul lui umoristic si ironic la adresa britanicilor. Autorul se amuza bagand obiceiurile si tehnicile secolului XIX in secolul VI si, printre altele, scrie de infiintarea unui ziar in sec. VI. La rubrica cu "Stiri de la palat" reporterul a scris "Luni regele s-a plimbat calare prin parc, Marti ghilimele ghilimele...", la fel pentru toate zilele de Miercuri pana Sambata. Daca Mark Twain ar fi scris cartea in zilele noastre, si ar fi infiintat in loc de ziar un sait, cu ce ar fi semanat? Parerea mea! 72!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact