hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum apreciati calitatea continutului site-ului Federatiei Romane de Radioamatorsm www.hamradio.ro?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 1-aprilie-2013 si s-a incheiat la 8-aprilie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (13)  

  • Postat de Costi la data de 2013-04-01 09:38:07 (ora Romaniei)
  • Buna gluma de 1 Aprilie! Mie cel putin mi-a dat emotii. Chiar ce se intampla daca Ciprian se indreapta, totusi, spre alte proiecte? Acest site inlocuieste, in multe privinte, cea mai buna adunare generala organizata de FRR!
    73 Ciprian and all!

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-04-01 09:45:02 (ora Romaniei)
  • Gluma se referea la radioamator.ro, iar intrebarea la hamradio.ro care, sint de acord cu dvs. este tot o gluma ! Dar trebuie sa avem rabdare pina cind se vor "simti" si cei care intretin aceasta gluma !
    73! de yo8cln

  • Postat de Gelu la data de 2013-04-01 11:04:08 (ora Romaniei)
  • site-ul NU este actualizat, contine informatii eronate sau contradictorii.Ar putea fi cea mai importanta punte de comunicare cu radioamatorii YO caci QTC-ul nu are timp sa-l asculte fiecare dar oricine isi acorda luxul de a -si consulta site-urile favorite zilnic.

  • Postat de CEZAR la data de 2013-04-01 11:47:06 (ora Romaniei)
  • Am propus inca din 2011 sa schimbam pagina FRR, eu avand posibilitatea prin fica mea care este programator de pagini WEB chiar in Bucuresti. Daca voi fi ales acum la sedinta din 6 aprilie 2013, doresc sa duc acest proiect la bun sfarsit si sa fac o pagina WEB moderna, tip revista . Asa vom inlocui banalele informatii generale din hamradio.ro si vom face practic un adevarat buletin de informare a radioamatorilor YO.
    Se vor actualiza clasamentele YO-DX-Club cu ajutorul lui YO3APJ, diplomele acordate cu ajutorul lui YO3JW, clasamentele MS si categoria I, cu ajutorul lui YO9BPX, vom publica la timp rezultatele la concursurile YO , vom avea pagini de informare DX, pagini de popularizare a Diplomelor FRR si YO, expeditii nationale in YOFF, SOTA, monumente medievale, castele si cetati (O.I.R.), pagini tehnice, relatari din viata si activitatea membrilor unor radiocluburi din YO, prezentarea unor materiale premiate la campionatul de creatie tehnica ,etc.
    Eu am preluat o deviza mai veche a unei reclame publicitare din anii '90 facuta la ADIDAS si care spunea: " daca vrei, poti !" . Totul e sa mai si vrem,ca sa putem face ceva. Si dupa Revolutia din 1989 din Romania s-au facut multe greseli. Nu numai politice, economice si sociale. Sportul romanesc a avut mult de suferit. Ramuri intregi de sport au fost lasate de izbeliste, fara baze sportive, fara cladiri si aparate. Si FRR a fost un astfel de sport care a supravietuit doar datorita entuziasmului si voluntariatului unui mic grup de radioamatori activi. YO3APG, YO3APJ, YO3JW, YO3CO,YO3LX, YO3AAJ si multi alti radioamatori din Bucuresti si din tara au pastrat vie flacara radioamatorismului, au facut revista FRR, au editat noile diplome ale FRR, au sortat si expediat in tara QSL-uri , diplome, reviste, au reinviat traditiile in concursurile de telegrafie sala ( mai ales radioamatorii din YO8 si YO9), concursurile de radiogoniometrie (tnx. YO5 si YO6), concursurile de UUS (tnx, YO7,YO4,YO5,YO6,YO2). Ca un omagiu adus vechii generatii, cred ca ar trebui sa lasam orgoliile personale si certurile si sa punem mana sa facem cate ceva bun pentru radioamatorismul YO. Astept votul dumneavoastra pozitiv pentru mine la AG a FRR din 6 aprilie 2013 ca sa pot face ceea ce am propus. Cezar-YP20ARER.

  • Postat de ion la data de 2013-04-01 20:04:31 (ora Romaniei)
  • Cezar ,ceea ce spui dumneata este ADEVARUL,dar ce ne facem cu acei {BOSOROGI }din fruntea radiocluburilor care voteaza ca pe timpul lui!!!.De ce oare?.Am mai facut cid va aceasta remarca,am fost contrat tot de un (bosorog).Am multe intrebari de pus dar ,daca va aduceti aminte am fost amenintati cu justitia daca jignim pe cei sus pusi,deci in concluzie sa facem ciocu mic Oare cind in aceasta tara ne putem exprima cum vrem!Inca mai exista cenzura inca mai exista amenintari .DECI FRATIILOR CIOCUL MIC.Orcum mi-am atras destui dusmani si de acuma in colo nu voi mai comenta nimic ci voi fi de acord cu tot ce vor spune cei sus pusi(alesi neamului}in inchiere va urez sanatate si poate cei care cirmuiesc destinele radioamatorismului romanesc le va veni mintea la cap.In fruntea noastra trebuie alesi radioamatorii cu performante nu cei facuti la APELUL DE SEARA CARE NU AU AVUT DE A-FACE CU RADIOAMATORISMUL.73 SI TOATE CELE BUNE. Mii de scuze.Nu vrau sa jignesc pe nimeni si daca se simte cineva jignit i-mi cer scuze.Va multumesc. Pentru Cezar AI VOTUL MEU ,dar nu pot vota,nu ne intreaba nimeni.Noi sintem nes-mnificativi, noi sintem egali cu, ZERO,parerea noastra nu conteaza,ci conteaza parerea celor care s-au auto ales in functi,(a mariilor sefi de radioculb judetene )citi or mai fii DUMNEZEU STIE.73

  • Postat de chis mihai-danut la data de 2013-04-02 19:11:28 (ora Romaniei)
  • ...sa fim seriosi...daca Ciprian ar inceta sa intretina acest SITE, ce ne mai ramine?
    Ar fi bine sa mai ne uitam la paginile vecinilor nostri...9A,OVSV,BFRA,...unde afli MULTE !!!
    Sa auzim de bine!
    73s Dan,yo5das
    ...succes Cezar!
    eu te votez!!!

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2013-04-03 06:51:04 (ora Romaniei)
  • Lamuriti - ma si pe mine. YO6CUF este si YO9CUF? Pe QRZ.com apare doar YO6CUF pe lista cu alegeri in CA apare YO9CUF. Tnx. Cezar 73

  • Postat de Francisc la data de 2013-04-03 08:35:21 (ora Romaniei)
  • Spre comparatie se pot consulta paginile de internet ale unor asociatii nationale afiliate la IARU (peste 90) in finalul articolului "Ziua internationala a radioamatorismului 2013", la http://yo4px.blogspot.ro/2013/04/ziua-mondiala-radioamatorismului-2013.html">http://yo4px.blogspot.ro/2013/04/ziua-mondiala-radioamatorismului-2013.html
    Link si din rubrica "Scurte, Ultrascurte" in partea dreapta a paginii.

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-04-03 08:51:43 (ora Romaniei)
  • Exista pe site-ul FRR ordinea de zi a AG din 06.04.13 si daca da unde? Mny tnx, 73! de yo8cln

  • Postat de CEZAR la data de 2013-04-05 13:22:29 (ora Romaniei)
  • Pentru YO5AJR si cei interesati.
    In anul 2007 m-am mutat la Codlea in jud. Brasov.
    Cand serviciul mi-a permis sa raman aici, am schimbat cifra din prefix si am devenit YO6CUF. In perioada 1.3.2013 - 31.12.2013 YO6cuf a solicitat si a primit indicativul special YP20ARER , operator Cezar din Codlea. Adica tot eu sunt si YP20ARER si YO6CUF. Multi ma stiu cu vechiul indicativ cu cifra 9, probabil Ciprian a transmis pe pagina lui asa deoarece a mai fost un material asemanator in 2011 cand am candidat pentru o functie in CA al FRR, dar eram pe atunci YO9CUF. In rest sa auzim numai de bine si sa lucram pentru "ziua mondiala a Radioamatorismului pe 18 aprilie 2013. CU STIMA, CEZAR-YP20ARER.

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-04-05 13:50:36 (ora Romaniei)
  • Este o vorba: daca doi i-ti spun ca esti beat, te duci acasa si te culci! Daca peste 50% i-ti spun ca site-ul este slab se poate aplica acelasi lucru. Nu se poate sa vezi ca in conducerea FRR figureaza persoane care au plecat dintre noi de luni de zile!
    Si asta este numai un exemplu ! 73! de yo8cln

  • Postat de geo la data de 2013-04-05 20:57:31 (ora Romaniei)
  • In atentia lui YO9CEB. Totusi putina decenta si bun simt nu ar strica. Totul, dar absolut totul se datoreaza inaintasilor, acelor (BOSOROGI) care unii din pacate nu mai sunt printre noi.CU STIMA, GEO

  • Postat de ion la data de 2013-04-07 01:34:56 (ora Romaniei)
  • Pentru GEO,nu m-am referit prin (BOSOROGI)la cei in virsta s-au la acei, ADEVARARTII RADIOAMATORII pentru care am toata stima si respectul ci la acei oameni care si-au batut joc de radioamatorismul romanesc si inca isi mai bat joc.La acei oameni(care voteaza ca la fostele sedinte de partid)La acei oameni care nu gindesc decit propriul interes.La acei oamenii m-am referit.La acei oameni facuti radioamatori pe banda rulanta.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact