hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: La ce va asteptati de la Adunarea Generala a FRR din 6 aprilie 2013?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 12-martie-2013 si s-a incheiat la 18-martie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (8)  

  • Postat de Vasile la data de 2013-03-15 07:02:36 (ora Romaniei)
  • Se pare ca nimeni nu vrea sa mai comenteze nimic !
    Am votat de 2 ori....! HI !De la 2 calculatoare !
    Greseala recunoscuta...este pe 1/2 iertata !Prima data am optat pt poz II-a si ultima...pt poz I-a !
    73 Vasile !

  • Postat de Margarit Ionescu la data de 2013-03-15 10:48:04 (ora Romaniei)
  • Daca imi voi face o firma SRL pebntru prajit alune o voi putea numi "FEDERATIA ROMANA DE RADIOAMATORISM" si sa-mi iau ca sigla sigla care apare acum pe siturile hamradio si radioamator voi putea sa o fac fara nicio problema, numele federatiri si a siglei nu sunt inregistrate nicaieri.

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2013-03-15 13:20:09 (ora Romaniei)
  • Populatia radioamatorilor in mare majoritate doreste, adteapta marea schimbare in bine a bolnavului acum acutizat FRR. Adunarea generala mai intai va trebui sa stabileasca un diagnostic real, altfel bolnavul va deceda. Cum se spune - sperantza moare ultima, vreau sa cred ca in sfarsit pe hornul imaginar al FRR va iesi in sfarsit acel fum alb atat de mult asteptat si ravnit de credinciosii radioamatorismului Roman. In Maramures ayi noapte a nins peste 10 cm dar primavara tot va veni....

  • Postat de Vasile la data de 2013-03-15 22:55:54 (ora Romaniei)
  • Nu am răspus la nici una dintre întrebări. Suntem o comunitate cu o pasiune comună dar fără reguli de organizare FRR-ul nu este reprezentativă şi nu poate face nimic bun în interesul comunităţii noastre. FRR este ca o grefă ce pe un organism slăbit, numit radioamatori, de care nu se poate lipsi, dar nici nu îşi propune să-l revigoreze.
    Cândva am propus la acestă rubrică câteva întrebării în care solicitam dezbaterea unui Statut, cu reguli şi principii care să ne unească. Reguli, fie şi obiective, sau doar rezonabile, nu pot unifica o masă de oameni raţionali, dacă acestea nu sunt analizate şi discutate de aceştia. Mase de indivizi cu interese mărunte, sunt uşor de manipulat şi canalizaşi într-o oarecare direcţie, dar aceştia nu sunt radioamatori.

  • Postat de Dan la data de 2013-03-15 23:55:52 (ora Romaniei)
  • Si cand ne gandim ca pe vremea regretatului Vasile Ciobanita se blama FRR-ul ca ar fi varza, cine ar fi crezut ca se putea si mai rau? Eu zic ca sunt probleme de organizare serioase a marelui "ciolan" la care au sarit toti lupii dupa SK-ul lui YO3APG. Urmeaza sa vedem ce va urma... Pana una alta, 73 si sa ne auzim sanatosi in banda cu sau fara FRR.

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-03-16 11:18:12 (ora Romaniei)
  • Apropo de ce spunea Miki, daca ceea ce a fost ieri in Baia Mare seamana a primamavara, atunci si FRR este o organizatie care ne reprezinta, HI! Dar intr-o zi va veni si primavara ! 73! de yo8cln

  • Postat de Dan-liviu Voiculescu la data de 2013-03-16 17:22:52 (ora Romaniei)
  • Voi scrie cateva ganduri fara pretentia ca detin esenta adevarului absolut. Avand numeroase consultari cu referentul A.N.S.T. (M.T.S) dl. Viorel Tomescu, cu alti fosti colegi din miscarea sportiva romaneasca, privind obiectiv si fiind o fire nonconflictuala, consider ca Federatia Romama de Radioamatorism nu e nici mai buna nici mai "rea" ca alte federatii sau asociatii nationale nelucrative, de utilitate publica. In situatia noastra sunt alte cinsprezece din evidentele M.T.S. fiind si neolimpici, riscam nefinantarea contractuala din vina noastra, mai precis a celor din C.A. si in special a partii executive, ordonator de credite. Statutul F.R.R. este functional desi perfectibil, mai degraba nerespectarea prevederilor statutare si mai grav a cadrului legislativ general in vigoare, a dus la impresia declinului activitatii Federatiei. Cauzele sunt multe, unele dureroase, provocate de interese marunte, vicii, orgolii si viclenii ale unora chiar dragi noua dealtfel. Din cele trecute la cele sfinte nu mai putem vorbi, nu are rost, ce vad eu si nu numai este ca de fapt nu ne pasa de ce se intampla in hobby-ul nostru, as spune ca se manifesta un fel de egoism de autoaparare individuala a fiecaruia dintre noi, radioamatorii. Avand dreptul la indicativ de emisie sigur si ieftin (multumim Dan Antoni!) avand o dotare mult peste nivelul anilor 80, nu ne mai gandim ca odata am fost copii, am visat la statiile si performantele bunicilor si parintilor nostri ce s-au luptat din greu cu autoritatile ca noi sa existam liberi. Dar oare copii si tinerii nostri nu merita un cadru organizatoric functional in acest domeniu atat de drag noua pentru a-i feri implicit de rele, de a le da o directie onesta bazata pe pasiunea de comunicatii radio? Nu suntem mandri de performantele acelora dintre noi ce au fost buni si foarte buni in diverse discipline caracteristice radioamatorismului? Am rezolvat toate problemele legate de dreptul la antena exterioara necesare unui shack YO performant? A, nu sunt bani! N-au fost si nu vor fi suficienti niciodata. Exact ca in familie, sunt prioritati dar totusi, se mai gasesc resurse si pentru echipamentele noastre. Daca pierdem finantarea M.T.S. datorita indolentei va fi mai bine? Statutul e bun, va fi si mai bun, hai sa cautam resurse pentru autofinantare, pentru reconciliere, pentru inrare in normalitate. Si nu in ultimul rand, comisia de cenzori e foarte importanta in orice organizare, prezenta la program chiar nenormat a celor in care avem incredere si ii alegem, sa folosim experienta pozitiva acumulata de-a lungul anilor si sa ne incadram in prevederile statutare si de bun simt. E simplu.

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-03-17 12:02:05 (ora Romaniei)
  • Banuiesc ca, d-l Tomescu cunoaste statutul FRR si legile si ca, la AG va vegea ca ele sa fie respectate! Daca va fi asa, vom vedea, pt. ca deja aceasta AG nu este statutara! Din moment ce ordinea de zi nu a fost comunicata in scris nicaieri, locurile vacante din CN nu au fost nominalizate, CV-urile eventualilor candidati nu au fost publicate, intreb:ce fel de legalitate poate fi ? Spuneti ca e simplu !? Cum poate sa fie simplu, cind, o intrega comunitate dintr-un district radio (yo8) a fost stigmatizata din cauza unui singur reprezentant din acea comunitate! Mai mult, cind cineva (tot din aceea comunitate) a incercat sa ia masuri impotriva acelui individ, a fost "mazilit" punindui-se o seama de vinovatii in spate. Rugamintea mea este sa aveti grija la aspectele legale pt. ca nimic nu este deasupra legii, nici chiar in sect. 2 !
    73! de yo8cln

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact