hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce sistem de operare foloseste calculatorul din dotarea statiei dumneavoastra de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 30-octombrie-2005 si s-a incheiat la 6-noiembrie-2005

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

  • Postat de Madincea B. Antal la data de 2005-10-30 19:04:35 (ora Romaniei)
  • Un raspuns la intrebare se poate gasi si la adresa http://stat1.trafic.ro/stat/radioamatorro/sistem/#sistemdeoperare
    Este evidenta statistica a sistemului de operare folosit de vizitatorii acestui site. Sunt curios cat de mult va diferi rezultatul sondajului de rezultatul acestei statistici. La ora actuala aceasta se prezinta astfel: un total de 11.230 de vizitatori pe luna octombrie care se impart in utilizatori de Windows XP - 7.788/69,33%, -- Windows 98 - 1.961/17,46%, -- Windows 2000 - 1.073/9,55%, -- Windows Me - 244/2,17%, -- Unix - 105/0,93%, -- Windows NT - 36/0,32%, -- Macintosh - 16/0,14%, -- Windows 95 - 10/0,09%. In principiu diferente vor fi, deoarece nu toti vizitatorii utilizeaza calculatoarele la statii, unii vizitatori folosesc alte calculatoare la statie decat cel de pe care acceseaza internetul.

  • Postat de Mihai la data de 2005-10-31 21:48:48 (ora Romaniei)
  • Relizatorii sondajului ar fi trebuit sa ia in considerare si faptul ca unii dintre noi folosim doua sisteme de operare si in consecinta ar fi fost bine sa avem posibilitatea de a bifa doua sau mai multe optiuni! 73 si numai bine.

  • Postat de Ciprian Sufitchi (n2yo) la data de 2005-10-31 22:52:03 (ora Romaniei)
  • Multumim pentru sugestie. Exista intotdeauna exceptii la optiunile sondajelor de opinie. Utilizarea mai multor calculatoare sau a unuia singur cu mai multe sisteme de operare este fara indoiala o posibilitate, insa Radioamator.ro considera ca numarul celor care intra in aceasta categorie este insuficient pentru a influenta rezultatele sondajului de opinie si nu justifica adaugarea de optiuni suplimentare.

  • Postat de Simion Cristian la data de 2005-11-01 15:52:04 (ora Romaniei)
  • Ma intreb firesc...
    Daca tot au radioamatorii romani bani pentru windows XP cum se face ca pe forum-le de vanzari fiecare incearca sa vanda la suprapret ultimile vechituri ...pe care le numesc...Transceivere?!.Las loc de comentarii, considerand totodata acest sondaj irelevant.

  • Postat de Seresan Ionel la data de 2005-11-02 20:47:38 (ora Romaniei)
  • Mã tot întreb, cine? , de ce?, pentru ce?, ºi în ce scop tot face aceste sondaje de opinie?
    Qui prodest ?.... Acestea nu sunt probleme pentru radioamatori, ...de ce nu se întreabã lumea??????, de ce un transceiver, care " peste gard " este 200 - 300 de Euro aici este totul
    = cu ( XXX ) * 2-3-4 ...
    Beaucoup de bruit pour rien ! Totul este un " Bluf ", . Dacã vreþi sã verificaþi cu ce se opereazã, verificaþi firmele care vând, ºi mai ales... cine este la capãtul lanþului
    ( firmei ).... ATENÞIE!!!!, Îmi pare rãu. cã sunt mai rãu, dar nu se mai poate. Nu este politicã , ESTE CRUDA REALITATE PE CARE O ªTIM CU TOÞII, DAR .....Suntem în SUBLIMA, ADMIRABILA, INEGALABILA ROMÂNIE.... dar, ......unde TOTUL, este POSIBIL!!!America este 000000000 la + mc2 /2....!, Dacã nu credeþi , VERIFICAÞI........!!!!!!!!!73!, 88!, Pace! prietenie! ;i S[n[tate!.... Sry!






    nd cine, ce ºi mai ales cum vinde?????? LIceenþãã......, marca......, dar mai ales banii.......( pe marcã )...... în rest fãrã comentarii! ......

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact