hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Daca ar fi sa acordati un calificativ pentru activitatea desfasurata de conducerea FRR in anul 2012, care ar fi acesta?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 31-decembrie-2012 si s-a incheiat la 7-ianuarie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (8)  

  • Postat de ion la data de 2013-01-03 16:46:50 (ora Romaniei)
  • Oare!! nimeni nu are nimic de comentat,s-au le este frica de[CEVA]??????.

  • Postat de Florentin la data de 2013-01-04 13:46:52 (ora Romaniei)
  • Care activitate ?

  • Postat de GEO la data de 2013-01-04 21:37:34 (ora Romaniei)
  • FRR reprezinta cumulul activitatii tuturor membrilor ei.
    Deci, cat am realizat fiecare mebru sau club si cat pretindem.
    Cu respect "GEO"

  • Postat de Francisc la data de 2013-01-05 11:17:14 (ora Romaniei)
  • Recomand pe aceasta tema citirea excelentului articol al lui Norm Fusaro W3IZ "Liderul" care se gaseste in traducere la http://yo4px.blogspot.ro/2010/01/liderul-de-norm-fusaro-w3iz-de-club_11.html">http://yo4px.blogspot.ro/2010/01/liderul-de-norm-fusaro-w3iz-de-club_11.html

  • Postat de Stolnicu Petrica la data de 2013-01-05 20:37:25 (ora Romaniei)
  • Urmaresc cu interes comentariile la intrebarea saptamanii, dar acum am constatat cu uimire cum adiministratorul sit-ului a sters din comentarii (comentariul cu numarul 5). Ciprian ne poti lamuri ce anume a determinat luarea unei astfel de decizii de cenzura? Sau doar noi influentam anumite raspunsuri si comportamente? Dupa cum vad nici critici nu mai putem fi!! Hi! 73!O seara placuta!

  • Postat de Francisc la data de 2013-01-05 21:37:30 (ora Romaniei)
  • De la critica la injurie calea e destul de lunga, insa autorul comentariului a carui disparitie o deplange dl. Stolnicu a parcurs-o cu hotarare. M-am simtit rusinat ca printre noi exista radioamatori care pot cobori atat de jos. Ma numar printre cei peste 50% care si-au exprimat prin vot nemultumirea fata de prestatia persoanelor alese prin intermediul delegatilor nostri pentru a munci in folosul comunitatii. Au dorit sa faca acest lucru, au declarat inainte de alegeri ca pot si chiar se pricep s-o faca, iar noi le-am acordat increderea si sansa sa dovedeasca. De multa vreme am constatat ca orice critica la adresa unor persoane alese din Consiliul de administratie al FRR, unele dintre ele chiar remunerate din bani publici, starneste resentimente din partea celor care sunt multumiti de felul in care “sefii” nostri au lucrat si si-au realizat proiectele pe care si le-au si ni le-au propus. Este dreptul lor sa fie multumiti, dar o cunoastere elementara a notiunilor democratiei ar trebui sa-i convinga sa recunoasca si dreptul de a se exprima al celor care gandesc ALTFEL. Desigur, extrem de important este ca sa nu se abuzeze de aceste drepturi si ca discutia sa nu degenereze intr-o balacareala dezgustatoare, care nu foloseste nimanui. Autorul randurilor eliminate a cazut in acest pacat, dar ceea ce mi se pare grav este faptul ca nici macar nu i-a atacat pe cei care s-au declarat prin vot nemultumiti de activitatea conducerii FRR, ci pe cel care a “indraznit” sa puna intrebarea si sa ofere repondentilor prilejul de a raspunde la ea. Daca intrebarea ar fi fost formulata sub forma “Nu e asa ca nu sunteti multumiti … ? etc” ea ar fi putut fi acuzata de tendentiozitate. Se pare ca in conceptia unora chiar si intrebarile neutre, impartiale sunt interzise, pentru ca ar putea pune in discutie calitatile membrilor CA si ar oferi ocazia exprimarii unor opinii defavorabile. De aici pana la delictul de opinie de trista amintire nu e decat un pas. Cat priveste nemultumirea d-lui Stolnicu ca injuriile au fost eliminate, dumnealui s-a aratat extrem de revoltat atunci cand a taxat drept “tendentioase” critici exprimate decent la adresa sa si de atata suparare a demisionat, fara sa recunoasca absolut nimic din erorile pe care in opinia multora le-a comis in functia pe care a detinut-o pana recent. S-a situat astfel in randul celor care nu suporta sa fie criticati, iar acum, printr-o fractura logica de neinteles, acuza tocmai incalcarea dreptului la critica. Dupa cate se pare dumnealui randurile abjecte eliminate i-au facut placere si s-a identificat cu autorul lor. Gusturile nu se discuta, dar din partea unui fost si viitor detinator de functii in cadrul unor asociatii de radioamator aceasta mi se pare extrem de ingrijorator.

  • Postat de Stolnicu Petrica la data de 2013-01-05 22:01:07 (ora Romaniei)
  • Domnule Francisc >>va asigur ca DOAR vi se pare extrem de ingrijorator!!HI!
    Nici nu ma asteptam sa nu sariti ca ars in aceasta problema dar vad ca uitati cateva chestii elementare cand e vorba de o mana de ajutor!! Am spus ca "urmaresc cu interes" asa ca dupa cum spuneti este chiar este deranjant pentru cineva sa aiba parte de toate parerile. Eu de exemplu sunt foarte interesat de cat de mult se poate derapa la un subiect si Ciprian mi-a luat aceasta sansa! Am fost privat de TOATE parerile expuse, deci s/a obstructionat dreptul la libera informare! In rest doar de bine! 73!

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2013-01-05 23:53:48 (ora Romaniei)
  • Pentru a potoli curiozitatea starnita, comentariul anonim plasat mai devreme reclama neoportunitatea sondajului in conditiile in care Federatia nu a pus la dispozitie un document oficial care sa contina bilantul activitatii pe anul 2012. Parerea mea este absenta unui asemenea document nu trebuie sa impiedice radioamatorii sa aprecieze reusitele si nereusitele FRR in anul anterior. Prin mijloacele avute la dispozitie (revista, web site, QTC), Federatia a putut tine la curent radioamatorii YO cu toate activitatile realizate. Astfel de intrebari-sondaj au fost puse la sfarsitul fiecarui an asa incat se poate evalua evolutia in timp a perceptiei radioamatorilor fara de eficienta conducerii FRR. Partea a doua a comentariului la care m-am referit nu era in legatura cu intrebarea saptamanii si il rog pe autor http://www.radioamator.ro/misc/contact.php">sa ma contacteze, daca doreste un raspuns.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact