hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati la Simpozionul YO care se va desfasura in acest an la Iasi in perioada 10-12 august 2012?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 6-august-2012 si s-a incheiat la 13-august-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

  • Postat de Nelu Branga la data de 2012-08-09 08:03:29 (ora Romaniei)
  • Cred ca Simpozionul YO ar trebui sa se organizeze in fiecare an intr-o localitate situata in centrul tarii (eventual Sibiu sau Brasov). Majoritatea participantilor aloca pentru acest eveniment o singura zi si se deplaseaza cu masina astfel ca distanta de la domiciliu pana la locatia aleasa sa nu depaseasca 350Km, altfel participantii vor fi cu mici exceptii doar cei ce locuiesc in zonele apropiate localitatii alese pentru desfasurarea acestei activitati. Desigur este doar o parere adaptata modului meu de a gandi despre acest lucru si probabil alti radioamatori pot avea alte pareri.

  • Postat de Marian la data de 2012-08-09 11:44:42 (ora Romaniei)
  • Sunt de acord, asa ar fi normal...dar...trebuie sa se implice Federatia in organizarea Simpozionului.
    Asa se straduiesc cei locali din fiecare oras sa il organizeze cum pot si ei mai bine.Credeti ca cei din Brasov sau Sibiu sunt in stare sa organizeze simpozionul National in fiecare an singuri ??? Marim si noi cotizatia la fiecare Club unde suntem inscrisi, cluburile sa cotizeze mai serios catre Federatie, si cu acei bani sa organizam Simpozionul National in Brasov in fiecare an...altfel...de unde ??...aaaa...sa nu uit...si voluntari pentru organizare de la fiecare Club...in fiecare an.

  • Postat de Vasile (yo6ex) la data de 2012-08-09 12:58:44 (ora Romaniei)
  • Problema organizării simpozionului (zis naţional) în centrul ţării s-a mai pus şi nu o dată. Din păcate FRR (Falimentul Radioamatorismului Românesc) se opune cu înverşunare. De ce? păi atunci ar trebui să se implice în organizare, cu muncă şi cu fonduri. Aşa că este mai profitabil să se laude cu ce organizează alţii şi să stea frumuşel cu mâinile încrucişate. Doar este structura reprezentativă a radioamatorismului din România. Ceva de genul ăsta scrie în statut...
    "Să ne facem că avem activitate" este sloganul FRR.
    Preşedinţi şi secretari se schimbă, dar năravurile rămân.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact