hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Care este in opinia dumneavoastra cel mai reusit simpozion YO din ultimii 5 ani (2007-2011)?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 28-august-2011 si s-a incheiat la 5-septembrie-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (21)  

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2011-08-31 15:50:05 (ora Romaniei)
  • Din rezultatele pana la momentul prezentului comnetariu se vede clar scaderea calitatii pe masura ce se patrunde in anii de criza, chiar daca este vorba de radio si nu de starea finantelor, efectul crizei financiare se simte, dar si doua enorme balbe de organizare. De departe insa cel mai dezastruos a fost simpozionul din fieful lui Toto. Sa arate aceasta stare cine stie sa organizeze cu adevarat radioamatorismul in YO si cine mai mult incurca lucrurile?
    Mai remarc ca evolutia aprecierilor seamana cu Coloana Infinitului (cand mai bine, cand mai rau) sau cu un camp de unde stationare, putin amortizate, cu noduri si ventre descrescatoare. Sa fie asta o ingrijorare pentru organizatorii de anul viitor? GL si 73!

  • Postat de ARON la data de 2011-08-31 21:38:00 (ora Romaniei)
  • Am participat numai la ultimile 3 din 5 simpozioane,cred ca organizatorii la toate locatiile ,au depus aproape acelasi efort,votarile n-au fost facute de absolut toti participantii,deci nu cred ca este o stare reala a situatiei de pe teren.La cele unde am participat s-au facut excursii inspirate si gustate de participanti,fiecare zona cu specificul ei.La simpo Turnu Severin ,NATURA ,starea meto,caldura excesiva a fost cea care a mai indispus participantii.Imaginati-va,ca la un simpo,pe cele numai 3 zile,sa avem nenorocul la un WX ,cu ploi violente,inundatii,deteriorari ale soselei,caii ferate,ce votare ar fi din partea participantilor? Este ceva ce depaseste orice eforturi din partea organizatorului.Este ca o loterie acest WX .Dupa paretea mea,toate simpo,merita punctaj egal,sa n-e bucuram de revedere,discutii,vizitarea unor locuri unde poate n-am fost niciodata,degustari de produse locale,precum alimente si bauturi specifice,pe scurt,SA N-E CUNOASTEM MAI BINE PATRIA,
    Nici unul din viitorii organizatori nu trebuie sa fie complexati,ca vai doamne,nu putem fi la inaltimea celor din localitatea X sau Y. Sa nu uitam si de criza,totusi a fost mincare,bautura,muzica voie buna,peisaje frumoase,la Tismana, pe Dunare la Cazane sau la Sigyetul Marmatiei @ Sapinta, lorurile unde am fost eu,Sa n-e ramina amintirile frumoase,fotografiile,filmuletele si sa asteptam noile locatii ale simpozioanelor ,cu siguranta ca organizatorii vor face tot posibilul sa n-e simtim bine.Sa fim sanatosi sa putem participa.
    73 de 9BERETE,ARON/TR.

  • Postat de Teodora Ciobanu la data de 2011-08-31 22:54:08 (ora Romaniei)
  • Urmãrim cu interes ºi amuzament "rãzboiul click-urilor" care a transformat acest sondaj într-un într-un veritabil joc al orgoliilor... Le mulþumim tuturor celor care au votat pentru Târgu-Jiu, cu sinceritate ºi într-o manierã corectã ( o singurã persoanã,de pe un singur IP) ºi suntem onoraþi de aprecierile acestora. Considerãm (în continuare) cã un simpozion YO trebuie sã aibã, pe lângã plãcerea întâlnirii ( reprezentatã de discuþii, mese, bãuturã ºi repere turistice), un plus de valoare ºi profesionalism, care sã aducã radioamatorismul din România pe un loc la care nu poate avea acces din cauza "românismelor" în care ne-am complãcut,reprezentate de fraude, delãsare, mediocritate, lamentãri ºi certuri mãrunte. Abia atunci când pasiunea ºi seriozitatea vor fi pe primul loc, vom putea sta cu capul sus în faþa marilor HAM-i performeri ai lumii. Pânã atunci, putem participa la "Eurovizioane" ca acesta, în care vecinii ºi prietenii dau click dupã click,pentru un loc fruntaº pe un podium fãrã glorie ºi fãrã onoare din momentul în care onoarea a pierdut lupta în faþa fraudei ( se pare cã e o practicã în YO). Felicitãri tuturor celor care au avut curajul ºi puterea de a organiza un simpozion YO ! Fiecare este un câºtigãtor, faþã de cei care doar vorbesc ºi atât...

  • Postat de Pit la data de 2011-09-01 10:20:50 (ora Romaniei)
  • Salut
    Am participat la toate Simpo-urile din cadru sondajului. Fiecare a avut farmecul sau. Eu unul nu as fi indraznit sa pornesc un astfel de sondaj. Nu este corect sa compari una cu alta. Anul viitor va fi la Iasi. Ce gandesc organizatorii. Sa ne luam dupa cel de la Suior, dupa cel de la Campulung Moldovenesc ? Cred ca normal ar fi ca acest Simpozion sa se organizeze permanet intr-un loc aflat intr-o zona centrala pentru a nu fi necesar sa se faca deplasari pe multe sute de km pentru a ajunge acolo. Se pare ca logica este sa ne cunoastem patria participand la aceste evenimente. Oare dece nu se face si la americani asa. Odata in California, odata in New York, apoi la Chicago, poate in Florida, samd. De ce il fac oare mereu la Dayton. Nu s-or fi plictisit sa tot mearga acolo? In fine asta depinde de cine se ofera sa-l organizeze. Aceste Simpo-uri nu sunt organizate de federatie, ci de comunitatile locale. Federatia doar participa si zice ca tine concursul de creatie tehnica ceea ce permite sa se deconteze unele cheltuieli!
    Sa fim sanatosi si ne vedem la Iasi in 2012!

  • Postat de Cristi la data de 2011-09-01 11:41:50 (ora Romaniei)
  • As fi curios daca s-ar afisa IP-urile de la care s-a votat. Oare s-ar vedea "QSO BF"?

  • Postat de toto la data de 2011-09-01 12:07:40 (ora Romaniei)
  • buna ziua,la toti alegatorii si viitori.
    Nu uitati ca a fost varful crizei.Nu am avut nici un sponsor.Tot ce s-a putu face a fost cu efortul personal al organizatorilor si contributia participantilor.
    Doresc o mai buna organizare si participare pe viitor.
    73
    toto

  • Postat de toto la data de 2011-09-01 12:10:35 (ora Romaniei)
  • scuze, am mancat un t , de la putut nu de la ...
    73

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2011-09-01 13:53:01 (ora Romaniei)
  • Aceste rinduri, chiar apartin Presedintelui FRR ?
    73! de yo8cln

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2011-09-02 10:23:51 (ora Romaniei)
  • Inclin sa dau dreptate lui Pit....dar - noi av em un teritoriu national mult mai mic de cat W sau UA si pe deasupra e si rotund....Si calatoriile au farmecul lor, apoi cu ocazia Simpo mai vedem si meleaguri pe care in alte ocazi nu prea ne permitem. E bine asa cum a fost pana acuma din moment ce se mai gasesc oameni inimosi care se inhama la sarcina ingrata de organizare Simpo. Ne urcam cu placere in mijloacele de transport care avem (chiar si biciclete) si poate ascultand melodia veche - "It,s a long way to Tipperary" vom avea si buna dispozite.....hi. In ce a ce priveste comentariile, cu scuze, dar ele nu pot fi doar subiective chiar daca am facut parte din organizatori Simpo Suior si nu suntem scutiti de o slabiciune umana conform careia fiecare avem cele mai bune pareri despre noi insine.... :(((((
    Doresc succes la organizatorii din Iasi.

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2011-09-02 10:40:00 (ora Romaniei)
  • PS. Pentru viitoarele deplasari la Simpo YO - ori unde vor fi propun ca pentru buna dispozitie a drumetilor saascultati:
    http://www.youtube.com/watch?v=keyGFPbyqi8&feature=related
    73 de Miki :)))))

  • Postat de Elvis la data de 2011-09-02 20:47:50 (ora Romaniei)
  • Teodora are mare dreptate:"Felicitari tuturor celor care au avut curajul si puterea de a organiza un simpozion YO !Fiecare este un castigator, fata de cei care doar vorbesc si atat...".Cat venin se ascunde in limba unuia care cu glas mieros spune in banda "73, draga prietene!!!"

  • Postat de Marian - la data de 2011-09-03 09:12:23 (ora Romaniei)
  • Salut voios de radioamator ! Inedit la acest sondaj este faptul ca maximele grafice sunt pozitionate la cel mai vechi si cel recent Simpo YO prezentate aici. Nu este deloc o misiune usoara sa organizezi o astel de manifestare, multe conditii de indeplinit: resurse finaciare, sponsori, capacitate organizatorica, etc. Daca nu sunt intrunite toate acestea, mai bine lasi pe altii care pot si stiu sa realizeze corespunzator. Indrumar gasim aici, multumim Pit - YO3JW : http://www.hamradio.ro/default.asp?id=26&mnu=26 La punerea in balanta a reusitei unui Simpozion radioamatoricesc, pe langa numarul participantilor, servicii oferite, atmosfera, etc. conteaza si valoarea manifestarilor / lucrarilor radioamatoricesti de specialiate, referate, prezentari si altele. Altfel, comentariul postat aici de colega noastra TEO - YO7WB, este cel mai frumos si reprezentativ pe care l-am citit vreodata privind comentariile sondajelor de pe acest site. De retinut si exemplu de urmat. Draga Teodora, multumim pentru " mesaj " de asemenea pentru tot ce ai realizat - High Level - Bravo ! 73 / 88 .

  • Postat de Marius la data de 2011-09-04 07:34:39 (ora Romaniei)
  • Domn' Oproescu, tastati ca un profesor, daca este asa( nu stiu care va este specialitatea ) ar fi bine sa folositi cuvinte pe care le cunoasteti sensul, sa va exprimati pareri despre lucruri bine cunoscute si comparatii potrivite. Sigur este un lucru, ca nu cunoasteti semnificatia cuvantului fief si nu o nimeriti in vreun fel. Referitor la contextul respectiv, ar trebui sa cunoasteti si Dvs. ca fieful persoanei respective este FRR - YO3, asta daca nu cumva fief inseamna loc de bastina. Dvs. de unde sunt de fief ?.

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2011-09-04 10:51:09 (ora Romaniei)
  • S-a detectat o serie de voturi nelegitime la acest sondaj. Acestea au fost eliminate. 73s de Ciprian N2YO

  • Postat de Aurel Cristian Ciobanu la data de 2011-09-04 20:26:30 (ora Romaniei)
  • Acest sondaj se va încheia mâine.Din nefericire, a devenit un lucru ABSOLUT RIDICOL, din cauza anumitor comportamente.S-a dovedit cã nu are sens sã propui un astfel de sondaj în YO pentru cã nu este posibil sã fie realizat cu corectitudine. Ciprian deja a confirmat acest aspect. Oricum, chiar dacã nu se poate dovedi tehnic, ºi atitudinea colegilor de la Baia Sprie este cel puþin ciudatã. Din 150 de participanþi, au votat pânã acum ...181...Probabil cã explicaþia oficialã e cã au votat TOÞI participanþii, plus ospãtarii, bucatarii, ºoferii de pe autocarele din excursie ºi colegii de clasã ai copiilor organizatorilor ( scuze, eu ºi soþia mea am votat, totuºi, pt. Targu-Jiu, deºi ne-am simþit excelent la Baia Sprie ºi i-am felicitat sincer pe organizatori ). Cele 75 de voturi de astãzi ºi cele 35 de voturi apãrute miercuri, într-un interval de 1 orã, ar fi onorante, dacã n-ar fi suspecte...Le transmit, încã o datã, felicitãri pentru efortul depus ºi pentru niºte clipe minunate petrecute într-o locaþie ofertantã din punct de vedere turistic , dar cred cã nu e aºa de mare disperarea de a te vedea pe primul loc, pentru a justifica o minciunã... Podiumul acesta nu înseamnã nimic. Ceea ce e cu adevãrat important e radioamatorismul, care se pare cã se pierde printre uscãturile de care nu se vãd copacii sãnãtoºi...Pãcat. Intenþionam sã organizãm un HAM FEST la Târgu-Jiu. Ne întrebãm dacã sunt suficienþi radioamatori ADEVÃRAÞI în YO ca sã merite efortul.Sa stiti ca si la Dayton si la Friedrichshaffen , lumea bea si se distreaza dar , din nefericire pentru YO , se mai intampla si alte lucruri ! 73 tuturor !

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2011-09-04 21:56:01 (ora Romaniei)
  • @Marius, este normal ca unul care nu are habar de semantica si se serveste doar de ce ii ofera dictionarul englez-roman plecand numai de la etimologie (si de aici ai inteles doar sensul de "feuda"), sa aibe aceleasi pareri cu ale tale. Iti multumesc pentru ca te-ai deranjat din nou pentru ca-ti pot spune "bingo!" si mai studiaza ce este semantica.

  • Postat de - Marian - la data de 2011-09-04 22:28:09 (ora Romaniei)
  • ...asta cu dezbinarea comunitatii YO cu strategie bine pusa la punct pe alte meleaguri, este cea mai " tare " chestiune ! Imi aduce aminte de vremuri trecute, atunci functiona o astfel de propaganda. Deoarece traiesc pe meleaguri YO cred ca nu avem nevoie de nici o strategie externa, ne descurcam singuri si nu acceptam vreun amestec in treburili interne...hi ! Alfel, pt.cine nu stie, un site de orice fel, inseamna cheltuieli multiple si altele, in rest situl reflecta si imaginea celor care posteaza.

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2011-09-05 00:36:20 (ora Romaniei)
  • Dupa Simpo Suior am rugat pe colegii mei din staff - ul de organizare sa nu ne antrenam in nici-un fel de discutii, polemici despre desfasurare Simpo. Eu am fost singurul care mi am permis sa postez ceva dar absolut impartial. Votarea este dreptul ori cui chiar si a celor care au stat acasa. Nu inteleg de ce Aurel - YO7LCB ne califica: "atitudinea colegilor din Baia Sprie e cel putin ciudata". Cu ce am gresit? Organizarea unui Simpozion nu este usor, in totdeauna vor fi colegi multumiti dar si nemultumiti, de acea eu consider ca din moment ce organizatorii fac o munca absolut benevola si din dorinta sa faca cat mai bine, nu am dreptul moral sa critic indiferent ca m-am simtit bine sau nu, iar celor care totusi critica - o spun: haideti fratilor si faceti mai bine, eventual va dam o mana de ajutor ca intre prieteni adevarati.
    Unii spun ca acest sondaj a fost "nefericit" - eu spun ca are efect "corector" de gandire si comportamentale cu conditia sa citim fie care postare fara prejudecati si ranchiuna.

  • Postat de Aurel Cristian Ciobanu la data de 2011-09-05 03:19:08 (ora Romaniei)
  • Draga Miki : chiar daca este o ora tarzie, o sa-ti raspund cu toate ca raspunsul meu nu cred ca mai are vreo relevanta cu privire la acest subiect;
    - dupa cum bine ai observat, eu v-am felicitat atat public, cat si personal, pentru realizarea unui simpozion YO reusit;
    - pe de alta parte, lipsa voastra de reactie cu privire la un numar exagerat de voturi ( peste numarul de participanti, cu mult ) m-a convins sa cred ca ati adoptat o atitudine moldoveneasco-paisieasca,care va place si in care va complaceti.
    - se dovedeste ca ceea ce spun este real ( peste un sfert din voturi taiate, dupa corecturile facute de Ciprian ) , si poate ca era mai bine sa fiti mai atenti atat la nivel cat si la entuziasmul celor mici.
    - nu in ultimul rand , draga Miki , iti spun ca reactia si orgoliul tau nu ma intereseaza si ar fi bine sa citesti mai cu atentie postarile mele ( rare, de altfel ), pentru a intelege mai bine ceea ce vreau sa spun. 73 !

  • Postat de Cristi la data de 2011-09-05 09:52:01 (ora Romaniei)
  • Fiecare simpozion are partile lui frumoase. Probabil ca si locatiile influenteaza votul. In precedenta postare eram contrariat de numarul mare de voturi pe anumite Simpo. Este stiut ca timpul sterge amintirile. Oricum este o enorma provocare sa organizezi un Simpo. Si la fel ca la nunti, botezuri, etc e greu sa-i multumesti pe toti. Felicitari celor care au organizat pana acum si succes in continuare celor care vor avea de organizat.

  • Postat de kiss vasile la data de 2011-09-05 14:12:49 (ora Romaniei)
  • Ca un ultim pasaj: Mii de multumirii celor care au participat la SIMPO 2011,si care ne-a onorat cu prezenta chiar in CRIZA ECONOMICA MONDIALA. Noi am asteptat si pe cei de la Baia Mare, doar...... Ne vom intalni si in alta parte. Poate vor esi si ALTII din "CRIZA". La reazire . 88/73 Vasile-YO5ODU& YO5OKB.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact