hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ati participat la Simpozionul YO care s-a desfasurat in acest an la Baia Sprie in perioada 12-14 august 2011?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 15-august-2011 si s-a incheiat la 22-august-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (16)  

  • Postat de Niculet Aurel la data de 2011-08-16 14:32:52 (ora Romaniei)
  • Am trecut cu NU,imi pare rau,dar eu eram la munca,in tura pe Dunare.Nu prea se pupa "jobul" cu simpozionul.Cred ca marea majoritate, prefera un job. 73 Nick

  • Postat de Marius Toader la data de 2011-08-16 19:48:14 (ora Romaniei)
  • Am participat si in 1999 la simpozionul tinut in aceasta splendida statiune.A fost f. frumos si atunci.Acum insa a fost cu mult peste asteptari(super excelent) Nu fac aceasta apreciere din complezenta,ci exzact cum mam simtit eu si grupul de Argeseni participanti. O primire calduroasa pe masura renumelui MARAMURESAN, Doamnele din organizare si nu numai,dar si domnii au fost la inaltime la propiu dar si la figurat.Cazarea (si ma refer la standardul calitativ al dotarilor si servicilor,cu adevarat excelente. Cina de la cota 1000,focul de tabara si emotiile telescaunului,mai ales la intoarcere,au au dat un plus calitativ. Masa festiva si ea sa incadrat in aceiat nota superlativa. Antren deosebit de placut,serviciu de nota 10 dar si bucatele delicioase si din belsug. nu pot trece cvu aprecierea PALINCA dar si MUZICA (FELICITARI) Stimabililor,DOAMNE si DOMNI din staful organizarii dar si cel al complexului turistic SUIOR,pentru Dvs. JOS CLOPUL si va multumesc. Nu vio face reclama pentru Dvs. si nu voui aduce nici o lauda gratuita. Am sa spun adevaru, ca in acest minunat colt de rai merita sa-ti petreci un concediu. in final uraeri de sanatate si numai bine pentru toti si promit ca voi reveni pentru mai multe zile la Dvs. Cu stima si rspect. Marius Toader Campuluyng Muscel (prima capitala a TARII ROMANESTI)

  • Postat de Marius Toader la data de 2011-08-16 19:58:19 (ora Romaniei)
  • Va rog sa ma scuzati.Din prea multa graba (si euforie) am facut destule greseli, gramaticale si nu numai.Nu am verificat dupa ce am scris. Aprecierile si simtirile sunt insa,fara greseli. Acelas,cu stima,. M T.

  • Postat de Laci la data de 2011-08-16 22:04:40 (ora Romaniei)
  • Dl.Marius.
    In numele celor din (spatele meu)au fost cei care au tras greul si trebuie sa fie in fata EU doar (CLOPUL) DA a fost o munca colectiva a CELOR de la NORD WEST CLUB YO5KUW dupa experienta din 1999 unde am avut de invatat mult, am incercat la o rascruce de 11 ani sa va aduc ca sa comparati (diferenta) DA acum localul arata IMPECABIL si locurile care au ramas in sufletele celor care au participat cred ca va fi greu de uitat. Va multumim de participare.(peste 11 ani INCA ODATA......)

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2011-08-18 09:05:37 (ora Romaniei)
  • Este proverbial ca oamenii din Romania sunt calzi si primitori insa in meleagurile maramuresene suntem chiar staruitori ca musafirii mai sfiosi sa accepte bucatele oferite. Asa a fost si la Suior. Prin bunavointa inimosilor ca YO3CCC - Nini sau YO4REC, HA5OMM - Laci si altii care posteaza imagini si comentarii graitoare, poate acum multi regrata ca nu au participat, chiar si marii absenti chiar din zona....poate "next time". O mana de radioamatori de la noi am reusit sa va imbratisam pe toti dovedind ca prin spirit de sacrificiu si iubire in afara de pasiunile noastre comune putem fi o mare familie adevarata. E adevarat ca la terminare noi - organizatorii am fost franti fizic dar faptul ca am reusit prin a oferi inimile si iubirea noastra celor prezenti a fost o enorma satisfactie. Sper ca Suior 2011 va ramane in sectorul memoriei cerebrale de nostalgie si nu se va reseta mult timp alimentand buna dispozitie in momente de "tranzitie economica".
    73/88 Miki yo5ajr

  • Postat de Sorin S. la data de 2011-08-19 11:24:41 (ora Romaniei)
  • Doar un carcotas ar putea spune ca acest simpozion a luat nota mai mica de 10+. Sunt mai tanar si particip de 5 ani la aceste simpozioane. Fiecare simpozion are ceva particular, cu plusuri sau cu minusuri in functie de asteptari sau dorinte. Personal mi-as fi dorit ca prezenta sa fie mai mare, dar departarea si-a spus cuvantul si probabil criza prin care trecem a contribuit negresit.
    Poate la anul care vine rasare soarele si in tara noastra si la Iasi ne vom calca pe "chisoare" unul pe celalalt.

  • Postat de Tomo Sandor Gyorgy la data de 2011-08-20 10:15:29 (ora Romaniei)
  • Buna dimineata !!!

    Cum se vede o mana de oameni inimosi pot sa faca minuni, la Baia Sprie asa a fost,
    Simpo 2011 Baia Sprie " The best in YO "
    Multumim organizatorilor, koszonjuk szepen
    `73 & 88 Eva YO5OGT si Sanyi YO5OAG

  • Postat de Marius la data de 2011-08-20 20:08:22 (ora Romaniei)
  • Cati participanti or fost prezenti ?

  • Postat de Georgel Ioan la data de 2011-08-21 10:59:57 (ora Romaniei)
  • Vreu sa v-a spun cu certitudine ca ne-am simtit superb la Simpozin. Am venit cu motorul, parcurgind 1615km. Prima zi-miercuri- ne-a plouat de la iesirea din Tecuci si pina la Mercurea-Ciuc. Incepind de joi si pina am ajuns acasa, adica marti a fost o vreme frumoasa, cu asfalt uscat, foarte bine de rulat pe sosea. Felicitati organizatorilor Simpozionului 2011!!!!!!!!!

  • Postat de Morel (4x1ad) la data de 2011-08-21 11:49:57 (ora Romaniei)
  • Multumiri tuturor celor care au postat imagini de la Simpozion si au permis si celor de departe sa vada cum a fost.

    73
    Morel
    4X1AD

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2011-08-21 15:51:08 (ora Romaniei)
  • Mult timp am ademenit pe Morel precum sirenele pe Ulisse sa participe la Simpo - cat p,aici am reusit dar motivele obiective nu i-a permis - acum vad ca savureaza :)))) Rar mi a fost dat sa vad atata euforie si bucurie descatusata ca la acest Simpo in acest colt mirific din Maramures. Te astept Morel peste 10 ani cu paine si sare...again.

  • Postat de Marius la data de 2011-08-21 19:25:03 (ora Romaniei)
  • Am pus si eu o intrebare nevinovata ! Nimeni nu raspunde, sunteti preocupati cu lauda de sine. Nu-mi ramane decat estimarea dupa prezentul sondaj.
    Cred ca este clar ! Frumoase locuri - cu oameni pe masura.

  • Postat de Adrian (yo3hjv) la data de 2011-08-21 20:58:35 (ora Romaniei)
  • Mi-am propus sa particip si am asteptat cunerabdare sa soseasca momentul cand ma voi reintalni cu Maramuresul. Insa... In ultima clipa (aproape) am fost nevoit sa schimb "azimutul" catre Slanic Moldova unde am participat la o tabara de instruire a Crucii Rosii, pe teme de dezastre. Din pacate am fost nevoit sa renunt la intalnirea cu vechi radioamatori pentru a incerca sa "sadesc" pasiunea in randul celor care nu stiau ca sunt pasionati de asa ceva! Asa ca, va rog sa acceptati scuzele mele pentru absenta! 73!

  • Postat de Dana Mihaela Creanga la data de 2011-08-21 22:05:36 (ora Romaniei)
  • Mi-am propus sa particip la acest simpozion impreuna cu yo7gdb - Relu inca de anul trecut. Motivele au fost mai multe: in primul rind pentru ca ne-am imprietenit cu niste persoane deosebite din acea zona, apoi pentru ca nu am fost niciodata prin acele locuri si eram curiosi sa le cunoastem si nu in ultimul rind pentru faptul ca puteam sa fim impreuna cu multi alti colegi radioamatori cu care in mod obisnuit nu reusim sa ne vedem "in video" cum spunem noi, de cite ori ne-am dori. Asa ca, in ciuda crizei, am facut putin efort si am ajuns in zona. Si nu regretam nici un minut efortul facut. A fost extraordinar si noi ne-am simtit extraordinar!! Locurile sunt minunate dar gazdele noastre s-au dovedit a fi niste oameni deosebiti!!! Multumim tuturor organizatorilor pentru efortul depus ca noi sa avem niste zile minunate impreuna!!
    Si ca sa-i raspund colegului neradioamator, nu suntem ocupati cu "lauda de sine" ci cu a spune si altora cum a fost si cum ne-am simtit si sa le multumim organizatorilor, care au depus un efort urias pentru ca noi sa ne simtim bine!!!! Si ca numar de participanti, dupa parerea mea am fost cred ca peste 180 de participanti.... asta daca numarul are vreo importanta....
    Importante sunt minunatele amintiri cu care am ramas si noile cunostinte pe care ni le-am facut!!!
    Cu toata stima, YO7HKM - Dana si YO7GDB - Relu

  • Postat de MUGUREL CREANGA(RELU) la data de 2011-08-22 10:07:09 (ora Romaniei)
  • Domnule, Marius Neradioamator,dupa parerea mai multor RADIOAMATORI mai bine ti-ai lua examenul de radioamator (daca nu cumva esti,si,cauti nod in papura)si vei vedea cu ochii tai intilnirile si simpozioanele la care participam si oamenii care depun eforturi deosebite pentru a le organiza.
    Asa ca, te-as ruga sa ne scutesti de comentarii si intrebari.
    73! RELU

  • Postat de Marius la data de 2011-09-03 07:53:27 (ora Romaniei)
  • colegului Mugurel Radioamator: daca pe Dvs. va irita si supara o intrebare atat de simpla si nevinovata, la obiectul acestui sondaj ( la care sotia Dvs. a avut eleganta si bunatatea sa raspunda, asa cum ar face orice radioamator adevarat - TNX ) imi pun mari semne de intrebare privind atitudinea Dvs. si a celor pe care pretindeti ca le reprezentati interesele. Va irita desigur si faptul ca apare asociat numelui meu - Neradioamator. Va informez ca apare asa datorita faptului ca indicativul meu, nu apare in baza de date a acestui site. Multumesc pt. recomandarile de a merge la un examen radioamatoricesc, poate ca sunt mai vechi radioamator ca dumnneata, poate ca nici aceasta nu conteaza desi am format si prezentat la examen cateva generatii de radioamatori, credem insa ca daca detinem un indicativ suntem si radioamator ? Avem dreptul sa practicam o activitate, radioamator inseamna insa ceva mai mult. La cursuri radioamatorism si nu numai, suntem informati / invatati ca radioamatorii sunt comunicativi, sociabili, prietenosi, toleranti si deschisi la noutati si mai ales la minte. Din pacate, realitatea prezenta si pe acest site, ne dovedeste exact contrariul si apoi ne mai miram ca miscarea de radioamatorism este in declin, desigur si unora ca Dvs. care inchid cercul. Ramane de vazut, poate ne privim in oglinda si salvam ceva daca se mai poate - 73 .

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact