hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de frecvent participati la sedintele tinute de radioclubul la care sunteti afiliat?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 28-februarie-2011 si s-a incheiat la 7-martie-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (7)  

  • Postat de Florentin (yo9cho) la data de 2011-03-01 10:39:40 (ora Romaniei)
  • Daca nu sunt prea indriscret...si ce se discuta in general la sedinte.De exemplu in Franta se discuta despre cultura hidroponica si pompele de caldura.In NZ se discuta de concedii, care insula e mai atractiva.
    73!
    p.s.pun intrebarea pentru ca vad deja 26 de pasionati care sunt participanti activi cu:"de cateva ori pe an"

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2011-03-01 11:59:43 (ora Romaniei)
  • Intrebarea ar trebui nunatata altfel. Nu cred ca este vorba de sedinte (prezidiu, comisie de proces verbal, ordine de zi) ci de intalniri. Sedinte "adevarate" se tin cu ocazia analizei anuale sau a alegerilor. In cazul intalnirilor, multi din Braila participa saptamanal, unii chiar de soua ori saptamanal, se discuta si despre concedii si despre participarea la simpozioane si la concursuri de autorizare etc. Se marge in final si la un suc cu mai multe sau mai putine grade. Cat timp sunt in Braila si nu am alte probleme (job, boala etc) eu unul merg de doua ori saptamanal, dar nu am putut vota decat odata pe luna, mi-au lipsit rubrici. 73!

  • Postat de Safriuc V la data de 2011-03-02 13:08:38 (ora Romaniei)
  • La CSM Bistrita cu mici exceptii programul se respecta prin amabilitatea lui YO5CBX si YO5AM, lunea, miercurea si vinerea de la ora 17. In zilele cand sunt 2 sau 3 prezenti se discuta, relativ normal, cand prezenta depaseste 6 persoane, totul se anima, toti vorbesc, or fi cei care asculta dar nu sunt de fata HI.

  • Postat de toni la data de 2011-03-02 17:56:42 (ora Romaniei)
  • multe cluburi , cu exceptia celor scolare sunt anacronice si fara valoare ,in mod normal ar trebui sa fie afiliate pe langa primariie locale ca in anglia de ex.sa nu mai vorbim de isu sau de altii, sa poata sa aibe un statut (si social) aplicabil la nivel local si o utilitate practica imediata pentru comunitate , cluburi cu membrii morti , plecati in italia sau canada , inactivi , pasivi , sau de la capatul tarii sau al pamantului nu au nici un rost , initiativele sunt numai ale unora , cheltuielile sunt ale catorva , si cand e vre-o adunare toti au multe de spus si fac putine , iar cei care fac cate ceva sunt fie bagatelizati fie minimalizati , facem parastase si diplome pentru unii plecati din asta lume si neglijam pe multi altii , ne laudam cu rezultatele unora care de fapt nici nu au drept de vot in adunarea clubului , de asta eu YO2LMA mi-am dat demisia din YOHDDX , le urez succesuri colegilor si ma alatur celor care au votat ,, nu sunt membru ,, dar radioamator tot raman .

  • Postat de Dan la data de 2011-03-02 23:10:35 (ora Romaniei)
  • Eu sunt afiliat la YO3KSR si particip la sedinte de fiecare data.

  • Postat de Adrian (yo3hjv) la data de 2011-03-03 18:28:32 (ora Romaniei)
  • Si eu particip cel putin odata pe saptamana. Pe la club cam in fiecare zi e cineva si vineri e fain de tot! Din pacate optiunea "o data pe luna sau mai des" lipseste astfel ca nu pot raspunde corect la intrebare.
    Salut Delta, maine esti pe la club? Ajung ceva mai tarziu.

  • Postat de Vasile la data de 2011-03-04 15:28:54 (ora Romaniei)
  • S-ar putea sa supere comentariul meu :47 au votat:nu sunt membru al unui radio club si 35 ca niciodata nu participa la sedinte !Eu timp de 10 ani am renuntat la radioamatorism pe motiv financiar (somer )!Cred ca nu s-a suparat nimeni ca nu am mai dat pe la Rd Clubul de la Petrolul Ploiesti si ca nu am mai platit cotizatia de...membru !Am avut probleme cu IGR-ul care ma bombarda anual cu somatia:daca nu platesc...imi retrage...autorizatia !Dar era clar:autorizatia era valabila cu plata...la zi a acesteia !M-am amuzat cativa ani la rand...pana am fost lasat in pace !Acum de 2 ani m-am reactivat si nu am tras nici-o CONCLUZIE !Sa traim...BINE !73 Vasile !

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact