hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum vi se pare noul browser Google Chrome?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 8-septembrie-2008 si s-a incheiat la 15-septembrie-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

  • Postat de Tony la data de 2008-09-08 17:03:32 (ora Romaniei)
  • Nu l-am instalat pentru ca... este varianta BETA...cand o sa apara si o varianta finala...probabil am sa il instalez de curiozitate...

  • Postat de Vasile (yo5fmt) la data de 2008-09-08 23:35:03 (ora Romaniei)
  • De doau zile navigez cu ajutorul GC si se pare ca e mai bun decat celelalte. Sau poate e doar o impresie, avand in vedere ca e ALTCEVA! Ocupa memorie mai putina decat fratii mai batrini, si se misca foarte bine. Probabil mai are si buguri pe care timpul le va scoate la iveala, dar oricum e "beta". Imi pare rau ca am instalat ultima varianta a Firefox-lui fiindca merge mult mai prost decat varianta anterioara...varianta pe care bineinteles a sters din computer. Asta a fost de fapt si motivul pentru care am incercat Google C. si nu imi pare rau. Incercati si voi...merita!

  • Postat de Antal la data de 2008-09-10 02:17:22 (ora Romaniei)
  • Ar fi foarte interesante si motivatiile celor care au votat de ex. "E la fel de bun ca celelalte" ori "E mai slab ca celelalte" sau de ce "E mai bun ca..."

  • Postat de Cristi la data de 2008-09-11 08:44:50 (ora Romaniei)
  • Subscriu si eu la comentariul facut de Vasile, YO5FMT. Intr-adevar, are nevoie de mai putine resurse pt. fuctionare si chiar incarca mai rapid paginile si imaginile de pe paginile web. Nici nu se poate face comparatie intre Mozilla Firefox ( datorita caruia odata am formatat HDD-ul...hi!) si Google Chrome. Sa zicem ca IE7 se apropie de Chrome dar datorita faptului ca IE7 e plin de fel de fel de add-on-uri, diferite module, etc..., care ingreuneaza sistemul si "mananca" latime de banda, tot Chrome pare a fi solutia. Parerea mea. Cine nu crede sa instaleze Google Chrome si sa faca comparatia. Browser-ul ocupa putin spatiu pe HDD si poate fi dezinstalat fara probleme daca userul nu e multumit. Succes!

  • Postat de Victor la data de 2008-09-12 18:58:43 (ora Romaniei)
  • E mai slab deoarece se poticneste la unele rutine java. E totusi Beta, sa vedem cand o fi full release...
    Cristi, add-on-urile alea nu se pun singure nici in IE nici pe Mozilla :)
    Ca top as pune IE si Mozilla pe primul loc, Mozilla ca viteza, IE ca si facilitati (Soapcast, activeX), apoi Safari, apoi Chrome pe care l-am dezinstalat - e doar un browser frumos - asa are si Winamp :)

  • Postat de Marian la data de 2008-09-14 12:47:44 (ora Romaniei)
  • SALUT ! Folosesc de mult timp si cu deosebita placere serviciile oferite de renumitul GOOGLE, precum GMAIL, TALK, PICASSA. Le recomand deosebit, nu veti regreta ! Oare, ce ne-am face fara renumita cautare Google ? Intradevar sunt cei mai buni, au facilitati deosebite, unele servicii la care altii solicita bani, ei le ofera gratuit, etc. Imi place stilul lor oferind usurinta in exploatare, simplitate, eficienta, etc. serviciile sunt oferite in mai toate limbile de pe glob, conteaza Nu ? De aceea am adoptat imediat navigatorul Chrome si l-am recomandat multor colaboratori. Folosesc mai multe browsere IE 6( Nu-mi place IE7 ) Mozilla FIREFOX 3.0.1( Preferat ) OPERA 9.52 , SAFARI precum si MAXTON. Fiecare cu Avantajele Sale. Unele sunt de preferat ptr. rapiditate sau limba romana. Despre Google Chrome, puteti accesa si http://www.youtube.com. L-am instalat si am constat ca: desi foloseste memorie putina, ocupa cel mai mare spatiu pe HardDisk - 46.57 MB comparat cu Firefox 23.27 MB, Opera - 14.16 MB si Maxton 2 - 17.34 MB. Il depasete doar Safari - 62.51 MB, acesta fiind considerat de multi cel mai rapid. Eu consider ca Opera este cel mai rapid si eficient, dar nu are inca limba RO. Chrome este rapid, ptr. ca foloseste puterea calculatoarelor Google ! In aparenta este mai simplu, dar cu prea multe meniuri contextuale si se intepeneste de mai multe ori, apoi devine foarte greu de inchis. chiar daca este un beta - deci proba, asa ceva nu trebuia sa se intample la Google, deh...la pomul laudat sa nu te duci cu sacul ! Ca interfata grafica apare ca un Hibrid intre IE7 si Opera. Cred ca este un program ( spion ) de colectarea datelor, HardDisk-ul meu muncea de zor - desi nu foloseam Chrome - la diferite ore, cu Led-ul de activitate care lumina aproape continuu iar rulmentii HardHisk-ului nu mai odihneau deloc! Acest lucru mi s-a mai intamplat si alta data cand foloseam alt program de la Google, numit WebAccelerator, chestiune care se intampla indiferent daca bifezi sau nu, ca esti de acord sau nu despre culegerea datelor ! Deh, nimic nu este gratis, trebuie sa oferi ceva in schimb. Astfel, Asa se pregateste noua ordine mondiala...Ca functionalitate , nu m-a impresionat, Nu am reusit sa gasesc Autocomplete sau Autofill. Nu cred ca va avea succes. Poate ar fi mai multe de spus, dar ma opresc aici. Din motivul mentionat, si dupa cateva saptamani de folosire, L-am dezinstalat ! Folosesc Firefox - are si ro. - foarte stabil, apoi Opera. Succes in toate !

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact