hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cu aproximatie, cati membri are radioclubul (asociatia) de radioamatori din care faceti parte?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 21-ianuarie-2008 si s-a incheiat la 28-ianuarie-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

  • Postat de Dan la data de 2008-01-23 16:37:56 (ora Romaniei)
  • Poate ca ar fi fost mai relevant cu praguri de 10, 30, 70, 100. Faptul ca 34 (azi 23.01) au raspuns ca nu fac parte din nici un club, probabil din cauze obiective, este o realitate si ar trebui luata in calcul la discutarea Statutului FRR, in sensul ca, in anumite cazuri, sa existe posibilitatea inscrierii persoanei, individual, in FRR. S-ar face cateva documente in plus, dar s-ar rezolva o problema. 73 de Dan

  • Postat de statistici la data de 2008-01-23 16:55:41 (ora Romaniei)
  • Acest site este vizitat si de multi 'internet surferi' care nu sunt radioamatori. Ei vor vota desigur la categoria 'nu fac parte...'. De aceea cifra din aceasta categorie este irelevanta.

  • Postat de Feri la data de 2008-01-24 17:49:56 (ora Romaniei)
  • Sondajul este relevant, fiindca orice sondaj se face pe un esantion. Are si o marja de eroare, ca toate sondajele, insa faptul ca se face pe net, unde nu toti radioamatorii au acces, nu cred ca afecteaza prea mult marja de eroare - luati-o doar ca metoda de selectare a esantionului.
    Categoria 'nu fac parte' ar fi irelevanta daca numarul voturilor ar fi excesiv de disproportionata fata de media restului, ceea ce nu e cazul. Sunt o gramada de radioamatori independenti in tara. Si chiar daca printre cei care au votat sunt ne-radioamatori, ei sunt cei interesati de radioamatorism, iar procentul arata bine. Mai sunt ne-radioamatorii care fac parte dintr-un club, si care nu au coloana de vot, deci se compenseaza. Cel putin asa vad eu, altfel nu mi-as exprima optiunea la fiecare sondaj, ca pe urma sa beneficiez de el. Cu respect, Feri.

  • Postat de COATU CEZAR la data de 2008-01-25 13:43:06 (ora Romaniei)
  • Acolo unde exista oameni sufletisti, exista si radiocluburi puternice, cu multi membri,dotari bune materiale, sedii spatioase si activitati bogate (cercuri aplicative, concursuri, diplome, minisimpozioane). Dar exista si cluburi si asociatii mici cu activitate bogata, datorata acelorasi oameni sufletisti si pasionati de radioamatorism. Felicitari tuturor celor care lucreaza pentru viitorul radioamatorismului romanesc.

  • Postat de Florentin la data de 2008-01-25 23:09:26 (ora Romaniei)
  • Nu conteaza numarul membrilor, important este cati platesc. Cand este vorba de "TAXA ANUALA" platita cu chitanta atunci, la sfarsit de an, sa facem acest sondaj. Noi suntem multi, sa vedem cati vom fi in 2009 in ianuarie.
    73's

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact