hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Care ar trebui sa fie in opinia dv. rolul primordial al unui club de radioamatorism in Romania?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 17-decembrie-2007 si s-a incheiat la 24-decembrie-2007

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (7)  

  • Postat de coatu cezar la data de 2007-12-17 13:19:38 (ora Romaniei)
  • Radioclubul nou de la Campina incearca sa faca exact acest lucru: 1.Sa fie un loc de intalnire saptamanala a radioamatorilor;2.Pregateasca si sa participe la concursuri ;3.Formeze noi radioamatori;4.Pune la dispozitie statia pentru trafic si concursuri;5.Birou de QSL. Felicitari tuturor care pot face asa ceva la un Radioclub.

  • Postat de Alex la data de 2007-12-17 16:02:13 (ora Romaniei)
  • Pai, nu, tocmai asta e scopul unu-i radioclub?
    un loc de intalnire cu colegii, unde se pot schimba idei, impresii, shi experientza, un loc de unde sa potzi sa iti ridici cateva qsl-uri, shi un loc de unde sa se cursuri, pentru viitorii radioamatori, sauprezentii, de ce nu?
    Am avut ocazia, sa fac parte dintr-un club, unde chiar daca veneau foarte putini oameni, shi destul de rar, sa adancit radioamatorismul in mine, pur si simplu, prin mediul si genul de oameni care mai veneau pe acolo, si "polivalenta" si diversitatea intereselor, dusa la extrem , de catre genul de oameni ce fac parte din comunitatea noastra.
    73-uri, sarbatori cu bucurie, GD DX!!!

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2007-12-17 21:42:19 (ora Romaniei)
  • Intrebarea e cu rasspuns platit. Bineinteles ca toata lumea ar dori ca radioclubul sa rezolve toate problemele, daca se poate sa faca si qso-urile si sa completeze logurile si qsl-urile. Pina la urma radiocluburile sint oglinda aderentilor.

  • Postat de Adrian la data de 2007-12-19 01:45:17 (ora Romaniei)
  • La Constanta, trecut si prezent, Pucioasa in trecut, RC Campina trecut si prezent si mai nou la RC CS Petrolul Ploiesti este vizibil dictonul "omul sfinteste locul". Aceste RC unde am fost pe rand membru au avut si/sau au oameni de seama care au facut, sau fac diferenta in a creea un mediu si un suport real membrilor RC, fara a avea pretentii materiale pentru timpul si munca depusa in folosul membrilor RC in cauza. Nu incerc sa generalizez, dar se pare ca in YO acesta este "modelul" sugerat de marea majoritate a comunitatii radioamatorilor YO, adica in a gasi un om care sa duca tot greul, sa-si asume toate acele task-uri din sondaj, ceilalti asteptand munca si initiativa unui astfel de om de baza. Ce se intampla la nivelul RC cred ca se regaseste si la FRR. In opinia mea, marea majoritate a radioamatorilor YO ne uitam la cel de langa noi poate ca doreste sa se implice el si poate scapam noi de a fii implicati intr-o activitate in folosul comunitatii radioamatorilor, sau punctual al RC din care facem parte ... si iata cum am incercat o parere personala in a explica rezultatele intermediare ale acestui sondaj de opinie ... Craciun Fericit & 73's ...

  • Postat de Remus (yo2cnh) la data de 2007-12-19 13:32:32 (ora Romaniei)
  • Radioclub hmm, depinde ce astepti de la RADIOCLUB? sa faca tot ce nu vrei tu sau sa faca tot ce nu poti tu si ori de cate ori nu merge bine ceva sa ai un vinovat si daca mai atragi si pe altii atunci cand ceva nu ati convine totul este "OK" nu asa trebue vazut un RADIOCLUB 73! si sa auzim de bine SARBATORI FERICITE! de YO2CNH.

  • Postat de Iosif la data de 2007-12-20 05:35:05 (ora Romaniei)
  • Sa promoveze radioamatorismul. Oare, cei din afara radiocluburilor, ce parere au despre noi?

  • Postat de Antal la data de 2007-12-23 23:04:37 (ora Romaniei)
  • Raspunsul la acest sondaj era, cred, previzibil. Ar fi interesant daca ar urma un alt sondaj, cu aceleasi optiuni la raspuns, dar cu o intrebare de genul: "Care ESTE in opinia dv. rolul primordial al clubului de radioamatorism din care faceti parte?". Deci dupa ce am vazut cum isi doresc oamenii sa fie cluburile, sa vedem cat din acestea reusesc sa si fie in realitate...

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact