hamradioshop.ro

Revista RADIO

Bună ziua,

Revista RADIO are 4 numere publicate în 2024. În fiecare lună apare un număr nou, exceptând ianuarie și august.

Revista RADIO (format printat) este disponibila incepand de luna aceasta la un pret de 39 LEI (TVA inclus) cu tot cu transport prin Posta Romana, plata cu card pe site. Am introdus un transport mai ieftin pentru a încuraja clienții interesați de publicație. Evident am păstrat si livrarea cu curier, pentru cei ce doresc ca revista sa soseasca puțin mai repede.



Pentru cei ce doresc să contribuie voluntar la revistă, cu articole, la același link există detalii despre modul de redactare și trimitere al materialelor. Adresa de email oficială a redacției este radioredactia@gmail.com.

Așteptăm cu deosebit interes sugestiile voastre, feedback constructiv, propuneri de modificări. Mare parte din format nu este fixat definitiv (secțiuni articole, nr. de pagini, mod de editare, aranjare în pagină etc.) așa că așteptăm cu mare interes propuneri de îmbunătățire mai ales a celor cu experiență în domeniul publicisticii revistelor de acest gen și nu numai. De asemenea, dacă doriți să vă alăturați echipei (căutăm revizori tehnici de articole, editori etc.) nu ezitați să ne scrieți pe aceeași adresă de email de mai sus.

Link revistă: https://rowaves.com/revista-radio/
Link pagină Facebook revistă: https://www.facebook.com/radiocomunicatii

Redacția revistei:

editor principal: Ing. Călin Nemeș
editor secundar / revizor tehnic: Ciprian Popică - YO6DXE
eredactor șef / revizor tehnic: Ing. Avîrvarei Andrei - YO6TJJ
revizor tehnic: Sabin Stimer - YO6SRS

Vă mulțumesc pentru interes și aștept să vă procurați revista și să susținem împreună acest demers 🙏!
73 de Andrei, YO6TJJ

126

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "Revista RADIO "
Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact