hamradioshop.ro

O noua sincronizare call book cu inregistrarile ANCOM


In mod periodic, atunci cand Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANCOM) pune la dispozitie ultimele inregistrari cu indicativele YO autorizate, baza de date call book de la Radioamator.ro este sincronizata cu informatiile ANCOM. Operatiunea se executa fara ca vechile informatii din baza de date (adresa postala, email etc) de la Radioamator.ro sa fie afectate. Cu aceasta ocazie noi indicative sunt introduse, in timp ce altele sunt marcate cu verde "Indicativ autorizat de Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANCOM)" sau dimpotriva, de-marcate.

O noua sincronizare intre baza de date ANCOM si cea de la Radioamator.ro s-a realizat la data de 26 iunie 2024, in jurul orei 06:30 UTC.

Au fost introduse 30 de indicative: YO3AHO, YO3AKF, YO9ALC, YO8AY, YO7BAR, YO3CGA, YO3CIO, YO3CUS, YO9EMI, YO6FVZ, YO6GDT, YO3JNC, YO3JOR, YO5KAL, YO9KBR, YO9KCP, YO9LIA, YO3LMG, YO3LMP, YO3MBS, YO9RKM, YO9SGI, YO3SIX, YO3TIU, YO3TYB, YO3VGC, YO3VZT, YO3WEB, YO8YL, YO3ZHR.

Printr-un comunicat transmis catre Radioamator.ro, ANCOM informeaza ca radioamatorii care nu se regăsesc în pagina de call book a ANCOM pot să solicite includerea în call book cu nume, prenume, localitate, județ și e-mail la Direcțiile Regionale de care aparțin, având atașat o copie după buletin pentru autentificarea solicitantului. In acest scop un formular poate fi descarcat de pe site-ul ANCOM: http://www.ancom.org.ro/uploads/links_files/Cerere_includere_callbook.doc

In vederea respectarii Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, incepand cu data de 25 mai 2018 s-au operat o serie de modificari la call book, detaliate la aceasta adresa.

Ca de obicei, daca observati informatii incorecte, va rog sa le raportati cu ajutorul formularului din pagina http://www.radioamator.ro/call-book/

73s de Ciprian N2YO

127

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "O noua sincronizare call book cu inregistrarile ANCOM "
Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact