hamradioshop.ro

Premii pentru activatorii YOFF (Awards for the YOFF activators)

Alte diplome

1. In vederea promovarii activitatii radio din parcurile nationale si naturale din Romania, Societatea Romana a Radioamatorilor - Programul YO-WFF instituie urmatoarele premii: (For YOFF natural parks activators, Romanian Society of Radioamateurs issue the following awards:)



1a. Pentru cei care activeaza din minim 2 rezervatii (locatii) din Romania si efectueaza minim 100 de QSO-uri din fiecare locatie se elibereaza o diploma clasa novice; (For a minimum 2 YOFF activations, a Novice Class diploma will be awarded)


1b. Pentru 5 rezervatii (locatii) din Romania si efectueaza minim 100 de QSO-uri din fiecare locatie se elibereaza o diploma clasa standard; (For a 5 YOFF parks AND a minimum of 100 QSO's, a Standard Diploma will be awarded)


1c. Pentru 10 rezervatii (locatii) din Romania sau de oriunde de pe glob cu minim 200 QSO-uri din fiecare locatie se elibereaza o diploma clasa expert. (For 10 YOFF OR any WFF park AND a minimum 200 QSO from EVERY location, a Expert Class diploma will be awarded)





Diplomele sunt gratuite. (The diploma's are cost-free)
(The following awards are exclusively for YOFF activators:)

2. Pentru cei care realizeaza peste 4000 de QSO-uri din mai mult de 5 diferite rezervatii din Romania, ca operatori individuali, li se atribuie gratuit o placheta personalizata. (For more than 4000 QSO's from a minimum of 5 YOFF as individual operators, R.S.R* will award a personalised plate)

3. Operatorii care activeaza cu minim 100 QSO din fiecare locatie(rezervatie), din minim 8 rezervatii diferite din Romania pot solicita un tricou personalizat cu sigla YOFF si indicativul participantului/ilor. Costul este de 70 lei/tricou (The operators who made more than 100 QSO's from a minimum of 8 YOFF, acan claim a T-Shirt with the personal callsign and YOFF logo. The T-Shirt cost is 17 EUR/pc)



4. Pentru cei care fac peste 2000 de QSO-uri dintr-o rezervatie din Romania primesc gratuit 1000 de QSL-uri dedicate expeditiei. (The operators who made more than 2000 QSO from a YOFF national park will receive FREE print for 1000 QSL cards).


Adresa de trimitere a logurilor si a solicitarilor este fenyo3jw(at)gmail.com.

You can ask for the awards at: fenyo3jw(at)gmail.com.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact