hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Participand la simpozioane si intalniri radioamatoricesti care dintre activitati va atrag cel mai mult?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 10-decembrie-2006 si s-a incheiat la 17-decembrie-2006

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

  • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2006-12-10 20:20:38 (ora Romaniei)
  • Am votat "Toate cele mai de sus" dar ma intereseaza in special intalnirea cu colegii si animatia talciocului.
    Cu ocazia simpozioanelor la care am participat ( dar si a celor pe care le-am organizat), am ajuns sa ma cunosc personal cu un numar impresionant de radioamatori YO ( si nu numai!).
    Am sesizat de multe ori starea de stangacie a celor care se cunosc foarte bine si se tutuiesc in banda, dar care, atunci cand reusesc sa se cunoasca , incep sa se adreseze unul altuia cu "dumneavoastra"! Este rezultatul firesc al neparticiparii la simpozioane si intalniri radioamatoricesti,locul unde te poti cunoaste (si apoi recunoaste), invocand sau nu diferite motive pentru neparticipare.
    Si, cred ca este, pe langa toate astea, si un semn de respect , mai ales din partea radioamatorilor din zona,pentru eforturile ( nu mici de multe ori, chiar sub aspect financiar, nu numai organizatoric) pentru organizatorii simpozioanelor si intalnirilor radioamatoricesti.
    Pentru Simpozionul de la Deva din mai 2007 avem in intentie o formula noua de desfasurare, formula sugerata de unii din participantii la simpozionul de anul acesta.
    Toate cele bune si ..ne vedem la primul simpozion!

  • Postat de Florentin la data de 2006-12-14 11:36:07 (ora Romaniei)
  • Intr-adevar deceptionant sa vezi mai putin de 5% interesati de materiale informative.
    Cred ca "Simpozioanele" trebuie transformate in targuri-carciumioare.Succesul va fi mult mai mare!
    Noroc cu 25% care accepta totul: Info-talcioc-masa festiva.

  • Postat de Valy la data de 2006-12-15 20:54:18 (ora Romaniei)
  • Pe mine ma atras cel mai mult bautura, inclusiv si pe cei care am fost impreuna.

  • Postat de Antal la data de 2006-12-16 22:38:32 (ora Romaniei)
  • Saptamana asta ma abtin de la vot. As vota materialele prezentate si talciocul. Prieteni in alte judete nu prea am, asa ca acest punct nu prea tine, desi imi face placere sa-mi intalnesc colegii din alte colturi ale tarii. Masa festiva este un punct sensibil la un simpozion. Psihologii spun ca la o intrunire importante sunt momentul culminant si momentul incheierii. Caci degeaba a fost totul perfect, daca la final se intampla ceva minor, ca de ex. se uita cineva urat la dvs. sau nu raspunde la salut sau altceva, ca va umbri amintirea intregului eveniment. Iar masa festiva poate oferi asemenea surprize neplacute, daca servirea se face prea incet sau sunt alte nereguli. De exemplu dupa un simpozion zonal, am mers cu totii la o pizzerie. A durat enorm de mult pana ni s-a servit un pizza la fel de tare ca si farfuria pe care era pusa. Apoi inca trei sfert de ora pana a binevoit sa vina sa ne incaseze consumatia sa punem in sfarsit pleca...

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact