hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in Campionatul mondial HF IARU in urmatorul weekend (12-13 iulie 2014)?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 7-iulie-2014 si s-a incheiat la 14-iulie-2014

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (7)  

  • Postat de GigiOne la data de 2014-07-09 15:41:26 (ora Romaniei)
  • Doresc tuturor participantilor YO ce reprezinta FRR Mult succes, si rog frumos pe toti ce sunt derutati de sabotajul ARR SA PARTICIPE TOTUSI, am sa monitorizez toate frecventele si am sa pun pe cluster daca e cazul ca YP0HQ este "fake team" impostors team, sper sa nu fie cazul, 73 si Mult succes tuturor ce reprezinta Radioamatorismul YO

  • Postat de NICK la data de 2014-07-09 17:18:49 (ora Romaniei)
  • PENTRU GigiOne YO7NE :::Consider ca a face ceia ce ne indeamna si zice ca va face distinsul postant , este o eroare si mai mare decat rusinea pe care o face ARR,dubland echipa NATIONALA !! Este ca si cum s-ar""PUNE MOTZ"" murdariei creiate de vanitate,sau alte considerente.Cred ca s-ar creia o sa mai mare PATA DE RUSINE pe obrazul radioamatorilor romani( si dece nu a ROMANIEI ),decat cea creiata de ARR. Sa lasam lucrurile sa se desfasoare, sa vedem si sa analizam reactiile participantilor (si ale ORGANIZATORULUI ) si apoi sa-i rugam sa ne priveasca in ochi!...daca pot ..Eu personal,cred ca va veni mintea cea de peurma,acolo unde nu e, ca se va analiza atat legislatia noastra (deficitara) dar si REGULAMENTUL DE CONCURS creiat de organizator. EL E SINGURUL CE POATE DECIDE, E CONCURSUL ORGANIZAT DE EL, ARE REGULAMENTUL INTOCMIT DE EL !! Deci sa nu ne antepronuntam si nici sa nu ne hazardam in scenarii.. Cu respect, s-auzim si bune ,nick-yo9agn .Post S. Ma asteptam la ceva mai mult discernamant de la posesorul unui indicativ de 2 litere(ceva SENIORIAL, nu amarastean ca mine ) Seara frumoasa tuturor si intelepciune .SUCCES DEPLIN ECHIPEI ROMANIEI IN CONCURS !!
    5177

  • Postat de ion la data de 2014-07-09 22:09:47 (ora Romaniei)
  • Nu inteleg ,cine este sabotorul!,si in numele cui vorbeste YO7NE.Cine saboteaza,pe cine,sa fie mai explicit si s-a dea mai multe detali,s-au vorbeste de dragul de a fii bagat in seama HII,si ce tare esti de monitorizezi toate fregventele.

  • Postat de STOLNICU Petrica la data de 2014-07-09 23:25:19 (ora Romaniei)
  • Sunt sigur ca o scrisoare catre radioamatorii din Nicaragua, YN0HQ, este necesar urgent a fi expediata de catre reprezentantii radioamatorismului YO, pentru a-i ruga sa nu foloseasca acest indicativ pe timpul participarii in concursul IARU. Altfel nu vor avea ochi sa ii privim! Hi! Curios pentru mine este ca in urma cu un an cei care cantau "prohodul" la infiintarea ARR-ului, acum sunt deranjati vadit de ceea ce face! Din fericire este normal sa avem pareri diferite si mai ales sa le respectam pe ale celui de langa noi! Sunt sigur ca daca FRR era deranjat de existenta YP0HQ, trimiteau in timp util cateva randuri si nu isi punea avocatii, gratuit, sa ii scoata castanele fierbinti din foc! Puteti sa faceti un simplu exercitiu de gandire si va rog sa realizati ca daca exista un dialog, toate activitatile ARR cat si cred ca si a altor societati similare din YO, ar fi fost facute sub "coordonarea' FRR, fara nici o retinere! Dar ... nu ARR-ul este "capos"! Hi! 73! Sanatate!

  • Postat de NICK la data de 2014-07-10 12:27:54 (ora Romaniei)
  • PENTRU YO9RIJ ::: Citesc si incerc sa ma dumiresc: oare eu sunt avocatul FRR si cantaretul de prohod ??Rasfoiesc toate scrierile de pe R.RO. Vad ca se putea adresa numai mie. Atunci PRECIZEZ; NR 1. NU ESTE nicaieri inregistrat YN0HQ -mai cautati si voi(poate gasiti)Deci scriosoarea FRR nu avea "ADRISANT""
    NR.2.Nu am fost,nu sunt si nu voi fi NICIODATA avocatul NEPLATIT al FRR !
    NR3. Poate(asa zic eu) am fost CEL MAI HOTARAT CRITIC AL CA al FRR,dar nu al FRR.Imi citii toate postarile gasite sa fiu sigur de afirmatie.
    NR 5.Nu am cantat prohodul ARR,dar (precum ""mama omida")prezic: De veti continua cu modul acesta indarjit,viclean,transformarea problemelor dintre doua persoane in "razboi interasociatii", de veti continua cu etalarea "caposeniei"(tu zici) si CU VANITATEA NELIMITATA., va prezic ca veti sfarsi in singuratate !!
    NR 6. Este adevarat ca in FRR se practica de UNELE SI NUMAI DE UNELE PERSOANE jocul murdar de a-si insusi munca si rezultatele altora !! Dar tu ai fost in CA si se practica si atunci . Dece nu L-AI TRAS DE MANECA ATUNCI ?? Raspund eu: aveai in contrapartida"dreptul "tau. Sa lasam altele.
    NR 7.ULTIM: am fost cu tine in acelas club. Am FOST PRIMUL DESCHIZATOR LA DRUMUL VINULYUI. cand am insistat sa fac si pentru ISTRITA ceva legatturi radio si concursuri, am fost IMPINS DE ACTUALUL VICE AL FRR SA PLEC DE LA B90. ERAI DE FATA CAND ""MI S-A PUS SULA-N COASTE"". Atunci dece nu ai luat pozitie. Nu uita: sunt oameni cu memorie buna si EXAGERAT DE BUNA sau daca memoria ne mai inseala(e de gen feminin) apelam la Ramuri. Cu respect pentru adevar, cinste si demnitate, yo9agn nick 9641

  • Postat de STOLNICU Petrica la data de 2014-07-10 16:11:43 (ora Romaniei)
  • Nenea Nick, nu trebuie sa cauti prin arhiva! Am profitat de interventia ta si am sitetizat un pic lucrurile. Imi pare rau si imi cer scuze daca am lasat vre-un pic impresia ca as scris in combaterea celor scrise de domnia ta. Revenind la cele spuse pe puncte pot spune doar ca cunosc bine situatia, si la momentul in care ti se punea sula in coaste, inca aveam increderea, asa cum am avut si pe timpul cat am facut parte din CA al FRR, ca lucrurile se pot rezolva si ca este doar o situatie nefericita de moment. M/am inselat! Hamspiritul este inexistent si este inlocuit cu orgolii personale fara margini, asa cum bine aratai Nick! Timpul a aratat ca obraznicia si tupeul nu are margini. Daca se considera ca ARR saboteaza, inseamna ca FRR ar trebui sa aiba o reactie. Daca nu are nici o reactie atunci are alte ratiuni si sigur indicativul YP0HQ, care este un indicativ perfect legal, nu deranjeaza. Nu este nimeni in masura sa imi spuna ce indicativ sa folosesc atata timp cat acel indicativ este legal si nu produce perturbatii, iar factura la electricitate, parc de antene si transceivere, o platesc eu. Despre moralitate, ar fi bine sa incepem cu conducerea FRR-ul pentru ca asa mi se pare normal! Nu crezi ca asa este normal? Eu asa vad lucrurile! 73! cu mult respect!

  • Postat de NICK la data de 2014-07-13 23:35:25 (ora Romaniei)
  • Pentru YO9RIJ &Co. :::: Felicitari pentru triumful RATIUNII si a logicii !!!! Meritati sincere felicitari !!! Si ca participant la asemenea "mese rotunde ..dar colturoase va felicit si pentru valurile creiate !! Da, era necesara iesirea din amorteala. S-or trezi si cei din C.Director al FRF ?? Sunt treji de mult si vad ce mai pot face: vor bani de delegatii,deplasari dar NU AU BANI SA TRIMITA SPORTIVI LA CONCURSURI !!!!! Admir interventia Ganditorului de la Hamangia ( vorba distinsului YO3CO) care umbla cu tamaiatul si ne ""traduce" cum, ca FRR trimite doar 3 (face si un calcul pe categorii,grupe,clase ,calitati s.a.m.d.) si in final rezulta ca pentru a se "imbraca" toata participarea este necesar ca CLUBURILE SA SPONSORIZEZE CONCURENTII. Am uitat: am vorbit cu preotul de la Dalga si a zis ca are liber postul de TAMAIETOR SEF !! Sa auzim si bune, (sau O FACURAM SI P-ASTA !!!)NICK-YO9AGN 9396

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact