hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Daca ar fi sa acordati un calificativ pentru continutul, calitatea si modul de prezentare al QTC-ului saptamanal al FRR transmis miercurea in banda de 80 de metri, care ar fi acesta?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 21-ianuarie-2013 si s-a incheiat la 28-ianuarie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (27)  

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2013-01-21 21:52:24 (ora Romaniei)
  • Lipseste optiunea "Nu MAI ascult qtc-ul"...

  • Postat de Vasile la data de 2013-01-21 23:29:54 (ora Romaniei)
  • Eu am votat la satisfacator !73 ! Vasile !

  • Postat de ion la data de 2013-01-22 20:21:46 (ora Romaniei)
  • I-mi cer scuzele de rigoare dar,nu am mai ascultat un QTC foarte bine transmis si foarte bine documentat de cind a disparut dintre noi YO3AC,ANDY. Poate sint nostalgic dar asta este adevarul. Nu votez pentru ca am un respect foarte mare pentru Tina .73 SI SANATATE.YO9CEB.

  • Postat de Stolnicu Petrica la data de 2013-01-23 17:17:55 (ora Romaniei)
  • pentru Dr OM Ion, Pentru un adevar, nu trebuie sa iti cer scuze! QTC-ul a devenit ceva ce are din ce in ce mai putina legatura cu scopul pentru care a fost realizat. Se poate spune eronat ca reflecta calitatea radioamatorismului YO dar cu siguranta acest lucru este total inexact. Este o situatie de moment pana cand cei care isi bat joc de acest QTC sa realizeze directia gresita in care merg si sa renunte sau sa isi faca temele asa cum se cuvine. Va doresc o zi placuta! 73 ! Petrica

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2013-01-23 21:56:29 (ora Romaniei)
  • La QTC asteptam cu totii noutati, evenimente,realizari, nerealizari, stiri despre si din viata noastra de radioamatori. Nu e usor sa fii regizorul unei QTC, sa fie si atractiv. Cineva a scis ca se bate joc de QTC - nu nu cred, mai degraba nu este cine sa pregateasca tematicile sau se face fara inima. Desigur - ar fi obligatia FRR sa cauta persoana sau persoanele competente pentru aceasta activitate - care cere competenta si mai ales spirit de sacrificiu pentru ca e o treaba neplatita.... Intreb eu acum din acest colt de Nord West al YO...chiar nu e nimeni in capitala care are carisma ca inaintasii nostri ilustri, in conceperea si difuzarea QTC - ului?

  • Postat de Vasile la data de 2013-01-24 05:26:19 (ora Romaniei)
  • Hello Miki !In capitala nu se gaseste acel om de care pomenesti !Ar trebui sa fie platit in aur eventual !Eu ma intrebam ce se poate face,dar ai dat un raspuns de nota A+++.
    73 Vasile !

  • Postat de Stolnicu Petrica la data de 2013-01-24 09:13:46 (ora Romaniei)
  • pentru Dr OM Miki, poate am fost prea dur si am folosit expresia "bataie de joc" dar cand e vorba de plata pentru a tine QTC-ul, chiar Florin YO3GOD a spus intr-un QTC ca regretatul Vasile a "scutit" Palatul Copiilor de plata taxei anuale catre FRR cu conditia de a tine QTC-ul. Desi poate a uitat sa precizeze ca QTC-ul sa fie de calitate! Hi! Sunt sigur ca pentru aceasta scutire de taxa s-ar gasi cineva sa faca un lucru de calitate, cu inima si cu dedicatie. 73! Petrica

  • Postat de stefanescu florin andrei la data de 2013-01-24 13:16:28 (ora Romaniei)
  • CU RESPECT PENTRU CINE TRANSMITE QTC.UL ..AS VREA CA TOTI CARCOTASII CARE COMENTEAZA NEGATIV SA FACA ACELASI LUCRU . POATE E POSIBIL SI MAI BINE..DATI O MANA DE AJUTOR DACA SUNTETI IN STARE 73 ADI YO4RXX

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2013-01-24 16:26:53 (ora Romaniei)
  • @yo4rxx: Argumentul tau nu tine. Pot sa apreciez o ciorba chiar daca nu sint bucatar. Nu poti sa spui: fa tu o ciorba mai buna, daca ai de comentat. Bucatarul trebuie sa se straduiasca sa face ciorbe bune si sa stie sa si aplece urechea la critici sau sugestii. Clientul o gusta si are dreptul sa isi dea cu parerea dspre ce a gustat, fara sa fie obligat sa stie sa faca de mincare.

  • Postat de ion la data de 2013-01-24 17:05:12 (ora Romaniei)
  • Pentru yo4rxx.Dr om sa sti ca nu sintem circotasi cum spui dumneata,sintem niste radioamatorii care isi spun parerea.Daca parerea noastra te deranjeaza e alceva!!.Daca dumitale iti place QTC-ul,sa fi sanatos dar, nu inprosca cu noroi parerile altora.Am spus ca am un respect foarte mare pentru Tina si de aceea nu am votat.

  • Postat de Sandy (yo3nd) la data de 2013-01-25 17:52:19 (ora Romaniei)
  • Pentru YO4RXX....apreciez pozitiv atitudinea dumitale! YO9RIJ dezinformeaza cu rea vointa,YO3APG a avut cu mine o discutie cu ani in urma,cand nu se plateau inca taxe.Era vorba ca FRR sa se revanseze fata de PNC[Palatul National al Copiilor],desi eu nu cerusem acest lucru.YO3KPA nu se obliga sa tina QTC-ul ci numai sa ouna la dispozitie echipamentul !!!!! Este o mare diferenta !!! Multi critica pe cel/cea care prezinta/citeste materialul uitand sau ignorand ca materialul vine din diverse surse.....nu trageti in pianist ! Nu sunt surse nu este nici material !Sunt in schimb cei care critica tot timpul,ca doar n-o sa fie prezeni in benzi.
    Cat priveste pe domnul cu ciorba...ai uitat sa specifici ca ciorba aceea este GRATIS !! Este o mare confuzie si probabil ca cei cu gura mare si mereu carcotasi sunt cei care nu participa cu nimic la FRR. Trimiteti materiale domnilor,promovati ce credeti ca merita promovat,puneti umarul fiecare,ca nu este nimeni platit sa tina QTC-ul YO3KPA ,respectiv PNC plateste curentul si uzura tuburilor finale fara sa primeasca nimic de la nimeni.Punerea la dispozitie a achipamentului si prezenta cuiva acolo care raspunde de club nu este platita de nimeni !!! Numai eu stiu de cate ori am mers la KPA pentru QTC pe vreme urata sau daca aveam si alte prioritati sau eram ocupat.N-am cerut nimic de la nimeni,niciodata si nici n-am facut caz de acest lucru.Cer acum insa sa va puneti in situatia celor de la YO3KPA,voi ce-ati face? Ati ramane impasibili vazand atitudini de genul celor de mai sus?Credeam ca ne uneste pasiunea noastra,constat ca am gresit,s-au schimbat nu numai vremurile ,s-au schimbat si oamenii.

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2013-01-25 20:55:01 (ora Romaniei)
  • Sunt tentat sa-i dau dreptate lui YO2DNO. Problema in YO este cauzata de atitudinea anormala fata de activitatea de voluntariat. In opinia multora voluntarul este de multe ori fraierul care face o activitate fara sa fie platit si de la care nu se poate pretinde sa desfasoare o munca de calitate sau sa realizeze un proiect de succes pentru ca acesta, voluntarul, nu are niciun avantaj material.

    In alte locuri, de pilda in Statele Unite, dar presupun ca si in alte tari, voluntarul este privit cu admiratie pentru atitudinea sa altruista fata de comunitate si de aceea motivatia sa pentru ceea ce face este sporita. Posturile de voluntari care se scot la concurs in institutiile publice sunt rapid ocupate si nimeni nu asteapta ca rezultatele muncii voluntarilor sa fie mai prejos decat ale angajatilor, ba chiar dimpotriva. In limba romana DEX-ul da o definitie saraca activitatii de voluntariat si de multe ori expresia "munca voluntara" desemneaza in mod peiorativ o activitate facuta fara tragere de inima, din obligatie. O definitie mai buna poate fi citita pe Wikipedia, in limba engleza: "Volunteering is generally considered an altruistic activity, and is intended to promote good or improve human quality of life, which in return produces a feeling of self-worth and respect, but no financial gain. Volunteering is also famous for skill development, socialization and fun. It is also intended to make contacts for possible employment or for a variety of other reasons". In traducere: "Voluntariatul este in general considerat o activitate altruista si are intentia de a promova binele sau a imbunatati calitatea vietii, producand un sentiment de auto-satisfactie si respect, dar fara nicun castig financiar. Voluntariatul este de asemenea faimos pentru dezvoltarea abilitatilor, socializare si recreere. De asemenea poate deschide posibilitatea de a realiza noi contacte pentru eventuale angajari, dar si pentru alte motive".

    Revenind la subiectul sondajului, din pacate pozitiile de conducere din FRR raman deseori neocupate nu pentru ca nu ar exista radioamatori YO capabili si cu prestanta, ci pentru ca in mentalitatea actuala prioritatea este data activitatilor din care se poate obtine un avantaj material, sarcinile voluntare fiind de multe ori facute superficial de cei putin ramasi care se ofera sa le execute si in unele cazuri nici nu se pricep. In mod frecvent rezultatele slabe sunt motivate de faptul ca voluntarul nu este platit.

  • Postat de Stolnicu Petrica la data de 2013-01-25 21:28:49 (ora Romaniei)
  • @YO3ND, Nu dezinformez ci doar readuc in prim plan afirmatiile lui YO3GOD, pe timpul cand "tinea QTC-ul" si acum inteleg ca ati pus la dispozitie aparatura dar nu si operatorul. Interesant!!! Daca caut un pic prin arhiva pot pune la dispozitie toata discutia. Nu am obiceiul sa dezinformez, dumneavoastra ati facut-o anul trecut cu referire la mine si nu v-am reprosat nimic. Nu dau sfaturi la nimeni ci doar imi permit sa constat ca ceva nu e in regula, asta nu inseamna ca sunt circotas!!! Si nu sunt singurul care vad ca nu e ok cu QTC-ul!! Oare trebuie sa se adune 100 de voturi negative ca sa conteze cat de cat parerea radiomatorilor? Materialele sunt furnizate de sefii de comisii din CA al FRR in urma planurilor si a activitatilor realizate (se vede ca nu sunt atata timp cat la QTC lipsesc informarile) iar in relatia cu radioamatorii ar trebui sa vi se trimita materiale de catre structurile afiliate, din cate stiu eu. Si apoi sa trimit un material care sa fie uitat sa fie transmis sau sa fie trunchiat cum sa intamplat de cele mai multe ori, mai bine renunt si il postez pe unul din paginile de internet. Dar poate ca nici nu mai putem sa ne dam cu parerea!?! Oricum ceva mai bun decat avem acum este IMPERIOS NECESAR!! 73!

  • Postat de Mihai Nicolau la data de 2013-01-26 02:29:28 (ora Romaniei)
  • Se pare de altfel (se stie) ca propulsarea rudelor dupa ce sa iesit la pensie e ceva normal, indiferent de pregatirea si expresia omul potrivit la locul potrivit a devenit ruda potrivita la locul nemeritat, las' ca merge si asa. Nu am de comentat in ceeace priveste modul in care YO3FRI transmite QTC-ul.

  • Postat de Costel la data de 2013-01-26 08:59:22 (ora Romaniei)
  • Bat pariu ca verdele totusi asculta QTC-ul. Dar totusi rosul si verdele sunt de doua ori mai multi decat albastrii si portocalii, trebuie sa gasim o slutie 'fratilor'. Concentratia de radioamatori de calitae se afla totusi in zona capitalei, insa greu de gasit omul cuexperinta bogata in domeniu si cu carisma necesara de-a multumi macar 2/3 dintre noi...Intradevar voluntariatul la noi este o floare rara, propun ca in fiecare saptamana sa vina la microfon cate un radioamator respectabil, recunoscut de comunitatea noastra si sa primeasca voturi, sa propunem o lista si cei care vor primi cele mai multe voturi sa-l auzim si cine stie, poate seva gasi OMUL care sa ne multumeasca...

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-01-26 13:15:46 (ora Romaniei)
  • Este adevarat, voluntariatul la noi are o perceptie oarecum gresita, poate si datorita faptului ca pe vremuri era asociat cu munca patriotica.Eu consider ca, voluntariatul trebuie sa fie o contributie a individului (indivizilor),indiferent de natura ei, catre o comunitate in sensul imbunatatirii acelei activitati. Nu putem considera voluntariat o contributie a cuiva care pune la dispozitie ceva ce deja apartine colectivitatii.Legat de sondaj, rezultatele spun tot, indiferent cit de mult irita. Pacat ca reactiile, cu mici exceptii, nu vin cu solutii concrete de imbunatatire. Multe succese, 73! de yo8cln

  • Postat de Dan la data de 2013-01-26 13:24:27 (ora Romaniei)
  • Salutare la toata lumea. QTC-ul este ascultabil dar nu pot spune ca-mi starneste interesul,dat fiind ca nu sunt un impatimit al concursurilor. Materialul este oarecum trist, mereu se incepe cu SK dupa care se "abereaza" despre clasamente si concursuri ca in final sa se faca un schimb de confirmari de receptie cu grupa mare de ascultatori. Din punctul meu de vedere, emisiunea Info DX, pe langa faptul ca este mult mai interactiva, este si mult mai placuta de ascultat. O combinatie dinter QTC si Info DX zic eu ca ar fi super. Oricum, multumesc celor care mentin inca traditia emisiunii de QTC din fiecare miercuri. 73 !

  • Postat de Sebastian Hojbota la data de 2013-01-26 20:55:30 (ora Romaniei)
  • Timp de 8 ani am sustinut emisiunea QTC a FRR prin inregistrarea si postarea pe internet pentru a fi accesibila tuturor radioamatorilor.In toti acesti ani am tot transmis semnale catre cei ce elaboreaza acest buletin informativ cu speranta ca lucrurile se vor imbunatatii. Concluzia mea este ca oameni nepotriviti sunt in locuri nepotrivite pentru ei.Este ca si cand ai pune un mecanic sa picteze.O emisiune informativa este un act jurnalistic.Trebuie sa sti cum sa aduni, organizezi si sa distribui informatia catre cei ce au nevoie de ea. Ca si in radioteleviziune, buletinul de stiri nu este prezentat de portarul sau fochistul institutie, persoane cu dictie si fluenta in vorbire sunt alese pentru acest job. Desi suntem o comunitate de oameni care lucreaza in domenii diverse, se pare ca nu reusim sa punem omul potrivit la locul potrivit. Acelasi lucru este valabil si pentru revista noastra.

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2013-01-27 10:30:41 (ora Romaniei)
  • Ai dreptate Sebastian !Este din ce in ce mai greu de gasit omul potrivit la locul potrivit.Din pacate, evolutia activitatii FRR este una dramatica, care nu creeaza nicio perspectiva de viitor. Eu personal, la finele anului 2012, dupa ce am implinit 40 de ani de cind am primit primul indicativ, am luat decizia sa nu mai sustin activitatea actualului FRR cu absolut nicio contributie (logistica,financiara, personala). Mai mult, daca evolutia in mediul acestui hoby va fi una negativa in continuare, sint hotarit sa ma retrag definitiv si sa renunt la activitatea radioamatoriceasca. Multe succese ! 73! de yo8cln (ex. yo5cln)

  • Postat de Florin Dinca la data de 2013-01-27 11:00:29 (ora Romaniei)
  • Foarte interesant cum o mare valoare a radioamatorismului romanesc, YO9RIJ, prezent in toate concursurile romanesti si internationale, are impertinenta sa vorbeasca de QTC...si de eventualele pareri negative...La o alta intrebare de pe acest site, intrebare legata de "calitatea" arbitrajului la CN de telefonie, cei care il contestau DIRECT PE EL erau....130...un numar aproape dublu...pt ca acest domn este un "radioamator de carton", un hartogar, asta a fost in CA de administratie...cu lipsa sa de experienta dublata de aroganta a distrus un campionbat de traditie .... vuiau forumurile, toata lumea din tare era nemultumita, dar acest NIMENI credea in continuare ca el stie tot, ca doar e ales... un radioamator de carton care in benzi nu e prezent, pe forumuri insa e f activ. Mai mult,l-am considerat prieten o perioada si l-am sfatuit si coretat pe acest domn impertinent care este si un agramat, un domn care scrie "miau" ca pisica.
    Legat strict de QTC,dnu Ciobanita l-a tinut de la YO3KPA vreo 20 de ani...QTC-ul e emisiunea de informatii a FRR, tocmai de aceea YO3APG se ocupa de el in calitate de secretar...

  • Postat de Sebastian Hojbota la data de 2013-01-27 11:07:47 (ora Romaniei)
  • Pasionatul de unde radio ramane pasionat de radio pina la moarte. Problema se pune cu aceasta structura actuala in care unii oameni isi fac drum prin minciuna si interese personale tratandu-ne de fraieri pe cei ce sustin din pasiune acest hobby.Se pare ca ajutorul, ca si mila la cersatori, nu-i ajuta sa iasa din aceasta situatie. Oricum, am mai spus, organizarea actuala nu aduce beneficii radioamatorului individual ci doar beneficii de gasca. Nu stiu cum nu le este rusine sa se laude cu numarul de radioamatori din toata tara, inregimentati cu forta in ceea ce vor ei sa insemne FRR. P.S. Ghita, energia si resursele le poti folosii in contiunuare pentru proiectele personale ce-ti aduc satisfactie. 73 ! de YO8SSH

  • Postat de Stolnicu Petrica la data de 2013-01-27 12:28:11 (ora Romaniei)
  • @YO3GOD! Multumesc Florin, este suficient! Reprezinti cu siguranta radioamatorismul romanesc atat la microfonul QTC-ului cat si in functia pe care o detii in CA al FRR. Totusi radioamatorismul YO trebuie sa mearga mai departe!! Asa spunea taica-miu!! 73!

  • Postat de ion la data de 2013-01-27 14:28:32 (ora Romaniei)
  • I-mi vine sa rid,oare YO3AC NU A MAI TRANSMIS QTC-ul de 20de ani!!!.De acu 20 de ani QTC-ul a fost transmis de Vasile YO3APG de la YO3KPA Se pare ca uitam repede.E clar bine a zis YO3VU. Cred ca o sa ajungem la faliment(nu noi ci radioamatori ca am ales asemenea specimente sa ne conduca }.Asta este mergem mai departe si v-om munci cu drag si spor pentru al radioamatorismului spor

  • Postat de Fery la data de 2013-01-27 15:09:15 (ora Romaniei)
  • "Ultimul QTC semnat YO3AC, purtand numarul 1157, a fost transmis cu uriase eforturi in ziua de vineri 5 februarie 1999. A murit duminica dimineata."
    Citat din articolul "Sa ne amintim de Andrei Giurgea YO3AC" care se gaseste la http://yo4px.blogspot.ro/2011/09/amintindu-ne-de-yo3ac-articolul-in.html">http://yo4px.blogspot.ro/2011/09/amintindu-ne-de-yo3ac-articolul-in.html.
    In articol doua scurte inregistrari din QTC-urile lui YO3AC (tks YO4SI).

  • Postat de Fery la data de 2013-01-27 15:23:18 (ora Romaniei)
  • Imi cer scuze, titlul corect al articolului este "Amintindu-ne de YO3AC". Andy si-a asumat redactarea si transmiterea QTC-ului in 1976 si l-a transmis timp de 23 de ani. Scoala QTC-urilor sale a fost urmata de o intreaga generatie de radioamatori.

  • Postat de Ovidiu la data de 2013-01-27 22:25:52 (ora Romaniei)
  • Corect! QTC-ul nu mai este cel de pe vremea lui YO3AC, nici cel de pe vremea lui YO8BAM (când sporadic se transmitea de la YO8KAE)! Nici cel de pe vremea lui YO4HW (când, de asemenea sporadic, se transmitea de la YO4KCA) Nici de pe vremea lui YO3APG care transmitea de la YO3KPA!
    Ciprian aminteşte de voluntariat, dând exemplu ARRL (sau SUA)! La un sondaj de acum vre-o 2-3 ani s-a mai vorbit de voluntariat in YO! Am suparat pe multi atunci, spunand ca daca as avea un salariu de vre-o 2000 USD mi-as permite sa fac pe ... voluntarul! Dar cu un salariu de mai mic de 250 EU (atat cat are YO3GOD, la YO3KPA) sunt nevoit sa mai "ţin" un JOB (asa cum face Florin) la o firmă privată! În această situaţie mai am timp de ... voluntariat???!!!! Readuc în discuţie situaţia specială din YO (comparaţiile cu alţii neavându-şi rostul) chiar cu riscul de a-mi atrage noi critici!
    Eu, unul, am încercat să fac voluntariat în organizarea a 5 ediţii a YO DX HF Contest! Cu sprijinul a multor radioamatorii YO şi exYO(cărora le mulţumesc încă o dată) m-am achitat onorabil (zic eu) de această ... onoare!
    Nu pot să uit, însă, mesajele pe care le-am primt pe email prin care am fost făcut ... cerşetor!
    Nu-mi închipuiam că faptul de a solicita sponsorizări din partea celor care au acelaşi HOBBY şi (posibil) o situaţie materială mai bună să fie interpretată de "colegii de hobby" ca ... cerşetorie!
    .... Ar mai fi de spus multe, dar aştept .... comentariile, HI!....
    Eu unul am votat cu portocaliu (deşi este o culoare pe care o .... detest, HI) neexistând încă o opţiune între portocaliu şi albastru!

  • Postat de Cristi la data de 2013-01-28 17:03:37 (ora Romaniei)
  • Desi ascult mai mult inregistrarile qtc-ului, nu pot sa nu fac cateva observatii. Continutul nu tine de cel care il citeste ci de cei din conducerea FRR. Ei ar trebui sa-l redacteze in asa fel ca sa se plieze pe cerintele radioamatorilor YO. Am observat ascultand ultimul qtc (cel din 23 ianuarie) cum Tina a luat cunostinta de anumite recomandari ale hamilor din banda si a tinut cont de acestea. Citirea qtc-ului a fost mai "asezata", acest mod dand si o alta impresie despre despre qtc. Poate ca ar trebui facut de catre frr un sondaj in care sa se afle dorintele radioamatorilor si sa se tina cont de acesta. In rest intepaturile nu cred ca-si au rostul. Desi eram mic prin 76, totusi din amintirile celor mai in varsta imi aduc aminte ca si Andy a fost comparat cu inaintasii sai , cu acea emisiune care se tinea in 7Mc. A perseverat si a ajuns la un nivel profesional de transmitere al acestuia. La fel si Vasile a avut parte de balbele sale pe care le-a depasit. Si cei care transmit acum daca vor fi ajutati cu sugestii, vor ajunge sa transmita mult mai bine qtc-ul, dar si mereu este un dar, materialul trebuie sa aiba o anumita calitate si cred ca ar trebui sa fie editat corespunzator de catre cei indreptatiti.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact