hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum considerati activitatea Federatiei Romane de Radioamatorism desfasurata in anul 2004?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 13-februarie-2005 si s-a incheiat la 20-februarie-2005

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (10)  

  • Postat de Claudiu la data de 2005-02-13 16:48:47 (ora Romaniei)

  • Foarte buna ideea unui asemenea sondaj.Intrebarea care se pune este: functioneaza corect?....am urmarit procentele si am observat ca ele merg cam in paralel (satisfacator si nesatisfacator).... si cum una se anuleaza pe cealalta.....rezultatul este : DE LA SATISFACATOR IN SUS..... ceea ce consider ca nu este 100% adevarat.
    73! de yo5ohz

  • Postat de Marian - YO7CEG la data de 2005-02-14 09:40:57 (ora Romaniei)
  • Raspunsul este pozitiv!DA,FUNCTIONEAZA CORECT!L-am verificat,odata votat ceva,chiar daca vrei sa mai introaduci alta apreciere,poate te-ai razgandit sau ai gresit,NU iti mai da voie...doar la alegerile parlamentare se voteaza in grup mobil,cu autobuzul pe la sectii,aici NU merge!Cat despre procente,sunt reale chiar daca sunt apropiat egale,calculatoarele NU gresesc,lucreaza logic si matematic,NU au REsentimente...oamenii au de toate,E bine si asa dar si ASA!Aveti grija ce votati,de rezultat depinde viitorul nostru ...in orice domeniu!Cu prietenie-Good LucK!

  • Postat de Claudiu la data de 2005-02-15 19:17:29 (ora Romaniei)

  • Daca iti spun ca am votat de mai multe ori, ce spuneti???....oricum ideea era alta.....m-am uitat cand erau 13 voturi.....egalitate.....am votat....deci 14....tot egaliate.Cum se explica?.Ciprian, ideea este foarte buna dar treba cu "ati mai votat odata" a aparut de curand.

  • Postat de Vasile la data de 2005-02-16 10:39:55 (ora Romaniei)
  • Pentru o mai buna popularizare a activitatii Federatiei Romane de Radioamatorism, am propus in articolul "HAM RADIO - in limba romana!, infiintarea ziarului electronic propriu sub sigla FRR. Acest site, scris in limba romana, sa devina monitorul oficial al FRR, unde sa apara toate informatiile legate de federatie, radiocluburile judetene si statiile de club. Sa cuprinda informatii despre adunarile generale, sedintele CA, regulamente, concursuri, arbitraje, clasamente, YO-DX-Club, QTC-uri, simpozioane, etc. Eu am optat, ca FRR-ul sa aiba un site propriu, pentru a avea posibilitatea de ai cunoaste mai bine activitatea. Atunci cred ca as vota corect.
    73's. Good luck!

  • Postat de ovidiu la data de 2005-02-16 11:20:32 (ora Romaniei)
  • ar trebui sa facem si noi ceva nu numai federatia.

  • Postat de Gabi la data de 2005-02-16 20:10:02 (ora Romaniei)
  • Categoric se poate vota de mai multe ori dar dupa un anumit timp. Personal am votat de fiecare data cand am intrat pe site...cam la 3 zile odata de la acelasi IP.

  • Postat de George la data de 2005-02-18 05:18:17 (ora Romaniei)
  • Complect de accord cu Ovidiu YO2LZN! Federatia, de fapt o singura persoana, duce o munca extraordinara. Unii din cei din diferite comitete si comitii mai au ceva activitate.
    Dar intreb pe cei care cred ca este nesatisfacatoare - cu ce au contribuit ei la munca in folosul radioamatorismului YO ???. Nu cele facut in interesele lor personale ci pentru bunul tuturor.

  • Postat de Marian - YO7CEG la data de 2005-02-18 09:03:06 (ora Romaniei)
  • Salut prieteni! Bine ca mi-ati spus de votarea repetata...ca se poate,si de la acelasi IP,odata la 3zile!Voi baga voturi la greu...HI...HI!Oricum NU au valoare decat ptr.exercitiu deoarece acest site NU este al FRR,care detine la alta ADRESA site ,fiind site-ul oficial si reprezentativ al organizatiei!Verificati!Succes in toate > tuturor!

  • Postat de Vasile Nicola la data de 2005-02-18 19:54:51 (ora Romaniei)
  • In conditiile actuale consider rezultatele FRR bune. Ceva sub satisfacatoare ale noastre insa. Probabil ca, cu putin ajutor, s-ar fi facut mai mult! Sa speram ca se vor trezi mai multi in viitor. Cu toata prietenia si cu cele mai bune urari tuturor Vasile

  • Postat de Antal la data de 2005-02-19 02:06:24 (ora Romaniei)
  • Eu unul niciodata nu mi-am pus problema daca se poate vota de mai multe ori, dar vazand ca a aparut acest subiect, am facut o incercare. De obicei pana acuma nu votam in primele zile, cugetam mai bine alegerea pe care sa o fac. Dupa ce am votat folosind browserul Mozilla Firefox, am vazut comentariile de mai sus si mi-am zis sa fac si eu cateva teste. Intradevar de pe acelasi browser nu se poate vota de mai multe ori in acelasi zi, dar am pornit si Microsoft Internet Explorer si de aici mi s-a acceptat votul. Sunt sigur ca daca as instala un Opera sau alte browsere de internet, as mai putea vota cate o data cu fiecare.

    Apoi am mai facut un test. Eu am, aici la birou, 3 calculatoare legate in retea, accesul la exterior facandu-se printr-un router. Deci toate calculatoarele din retea vazute din exterior au acelasi IP. Am pornit si calculatorul colegului meu si am votat fara probleme, in acelasi minut (poate 2 minute) de pe 3 browsere: Mozilla, Opera si Internet Explorer. Concluzia este ca votul unic nu este legat de IP ci probabil de un cookie, fiecare browser avand probabil propriul lui director pentru fisierele cookie. Sper ca nu l-am suparat pe Ciprian cu ceea ce am facut, a fost doar un test. Nu am avut nici o clipa intentia de a inclina balanta intr-o parte, repartizand voturile suplimentare cat de cat echilibrat la toate optiunile pentru a pastra forma initiala a rezultatelor. Si o observatie: site-ul este perfect in Mozilla Firefox si IE (parca mai frumos un pic in Mozilla) si are usoare defecte la meniu in Opera.

    In rest sunt cu de acord cu cele spuse de YO2LZN si WB2AQC. In FRR este cel putin un om care munceste in adevaratul sens al cuvantului. Cati dintre ceilalti 3-4 mii de radioamatori fac acelasi lucru?

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact