hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum considerati activitatea conducerii Federatiei Romane de Radioamatorism desfasurata in anul 2008 in comparatie cu anul anterior?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 29-decembrie-2008 si s-a incheiat la 5-ianuarie-2009

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (7)  

  • Postat de Vasile (yo5fmt) la data de 2008-12-29 18:37:26 (ora Romaniei)
  • Federatia suntem noi, asociatiile si cluburile afiliate. Asa ca pentru a vedea pe ce palier ne aflam trebuie sa analizam temeinic activitatea noastra! Daca ajungem la concluzia ca am fost mai buni ca anul trecut...e bine! Daca nu...noi suntem cei care putem schimba in bine ce nu a mers! Din pacate de cele mai multe ori cand auzim "FRR" gandul ne duce doar la aceea incapere unde avem sediul si la cei doi-trei sufletisti care incearca ca de acolo sa faca sa ne fie mai bine noua. Dar de fapt activitatea noastra contureaza calitatea actiunilor federatiei.

  • Postat de Dan (yo3gh) la data de 2008-12-29 22:04:53 (ora Romaniei)
  • Asa cum bine a remarcat Vasile YO5FMT , FRR este o organizatie " constituitã prin asocierea liberã a cluburilor de radioamatori din capitalã ºi din þarã "( vezi site-ul FRR ). Si asa este , daca raspundem "neschimbat" sau "mai slab" , inseamna ca nu si-au facut treaba cluburile si membrii acestora , intrebarea nu se refera la conducerea FRR , asa cum sigur au crezut cand au raspuns unii radioamatori . O sa caut sa raspund obiectiv desi nu sunt membru al FRR ( din pacate nu se admit si membrii independenti , ci doar daca esti "afiliat" la un radioclub ) . La multi ani tuturor !, 73's YO3GH , Op. Dan

  • Postat de Ciprian Sufitchi (n2yo) la data de 2008-12-29 22:27:32 (ora Romaniei)
  • Intr-adevar, intrebarea intentiona sa se refere la *conducerea* Federatiei, motiv pentru care am ajustat-o. Imi cer scuze pentru confuzia initiala.

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-12-30 20:20:23 (ora Romaniei)
  • Nu ma indoiesc ca conducerea FRR - CA se compune din radioamatori inimosi si de buna credinta pentru aceasta activitate dar cred ca uneori consecventa in rezolvarea problemelor ivite lasa de dorit din vari motive. ( de ex. eu nu am primit nici un raspuns la reclamatia trimisa macar de forma)Aceasta atitudine de ne siguranta si sovaieli se reflecta printre altele si la acest sondaj. In special la fenomenele de fraude "competitionale" dar nu numai ar fi de dorit o mai mare sensibilitate. Va doresc CA al FRR un an nou cu mai buna combativitate si implinirea obiectivelor propuse. 73 de Miki

  • Postat de David Moldovan la data de 2008-12-31 23:06:21 (ora Romaniei)
  • Am apucat sa votez "mai buna". As vrea acuma sa votez "mai slaba" daca e vorba de conducere. Nu-i nimic: cu o floare nu se face primavara! In anul 2006 a fost expediata de la Cluj cererea lui YO5BTZ pentru obtinerea categoriei I de clasificare sportiva. Nici pana astazi nu am primit nici un semnal din partea conducerii FRR. In semn de protest, incepand din acest moment, nu voi mai participa la nici un fel de activitate competitionala organizata de FRR pana nu voi obtine un raspuns la cererea expediata de CSM CLUJ-NAPOCA catre FRR referitor la obtinerea categoriei I de clasificare sportiva de catre YO5BTZ. Consider ca fiecare membru al conducerii FRR citeste acest site si nu voi trimite direct FRR acest ultimatum. Va rog sa primiti urarea de HNY din partea lui YO5BTZ!

  • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2009-01-01 11:05:07 (ora Romaniei)
  • M-am tot abtinut sa scriu un comentariu ( am votat cu "neschimbata"), dar vazand naduful lui David ( si cunoscand multe astfel de cazuri), ma vad nevoit sa spun aici ca in perioada 2007- 2008 am trimis cel putin 8 adrese oficiale din partea clubului catre FRR, pe hartie, cu numar de inregistrare , vizand anumite aspecte ( ultima,in data de 5 decembrie, o nota de protest referitoare la articolul jignitor la adresa lui WB2AQC publicat in R&R 10/2008, la care veneam cu doua solicitari concrete).Si stiti ( sau credeti) care au fost raspunsurile FRR ? NICIUNUL! Nici macar un mesaj e-mail ( desi acesta nu va fi niciodata un document oficial!). Cam cum s-ar numi oare asta? Desconsiderare ? Sfidare? Sau poate "respect"? Si in situatia noastra ( cu multe scrisori sau adrese oficiale trimise, dar fara raspuns) sunt multi! Imediat dupa adunarea generala ,cand la unii mai exista speranta ca se va schimba ceva, macar de fatada, i-am scris un mesaj unui membru al noului CA sesizand aceste mari si inadmisibile deficiente si in care imi exprimam indoiala ca FRR ar avea un registru de intrare-iesire corespondenta ( asa cum au toate institutiile) dar mi s-a raspuns ca totusi ARE! Nu mi-am putut permite sa intreb si cum se opereaza in el! Sa nu fie oare nici 2009 anul "de rascruce"? Vom vedea!

  • Postat de Lari la data de 2009-01-02 11:21:49 (ora Romaniei)
  • Domnilor, este foarte bine sa avem opinii diferite.Dar va rog sa imi dati voie sa exprim cateva cuvinte care in opinia mea reflecta realitatea din perioada lunga de tranzitie pe care o traverseaza tara noastra:,,LA ASA SOCIETATE,ASA MISCARE DE RADIOAMATORISM SI RESPECTIV CONDUCERE A FEDERATIEI NOASTRE''.Nici mai buna,nici mai rea.Am votat : ,,NESCHIMBATA''.Cu aceeasi consideratie si stima ce o port tuturor colegilor hami, Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact